x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii primesc semne de la Univers pe 2 iulie 2024

4 zodii primesc semne de la Univers pe 2 iulie 2024

de Vali Deaconescu    |    02 Iul 2024   •   22:08
4 zodii primesc semne de la Univers pe 2 iulie 2024
Sursa foto: Hepta

Tranzitele astrologice din 2 iulie 2024 sunt vaste și influente, pregătind scena pentru ca patru zodii să primească semne personale direct de la univers. Energia puternică a lui Neptun, inclusiv retrogradul planetei, va face ca aceste zodii nu doar să primească mesaje cosmice, dar să și reflecteze asupra lor zile întregi. Deși semnele vor avea semnificații diferite pentru fiecare individ, întreaga zi va fi dedicată reflecției și deliberării. Oricare ar fi semnul pe care îl captezi astăzi, știi că este menit să-l contempli înainte de a lua decizii pripite.

Cele 4 zodii care primesc semne de la univers pe 2 iulie 2024:

1. Berbec

Există multe evenimente cosmice astăzi, iar retrogradul lui Neptun este principalul pentru tine, Berbec. Ai primit un mesaj de la univers: "fii autentic". Încerci prea mult și Neptun retrograd îți spune să te relaxezi, să revii cu picioarele pe pământ și să te liniștești.

S-ar putea să nu realizezi că exagerezi în prezent, iar acest tranzit retrograd îți este de folos. Prezinți o versiune inautentică a ta, dar ești mult mai mult decât atât. Încerci prea mult, ceea ce creează o imagine disperată, opusul a ceea ce ești cu adevărat. Ești un Berbec - ai totul în tine, așa cum ești acum. Nu trebuie să te retragi și să pretinzi că ești mai puțin decât ești când ești, fără îndoială, una dintre cele mai puternice persoane. Fii autentic, Berbec. Universul îți spune să ai încredere că ești perfect așa cum ești.

2. Rac

Când primești un semn de la univers pe 2 iulie, va părea că munca îți cere să faci mai mult decât vrei (sau ești dispus) să faci. Acest lucru înseamnă că trebuie să găsești o modalitate de a-ți clarifica și respecta limitele. Așa funcționează retrogradul lui Neptun în lumea ta. Îți arată cum să definești granițele.

Tot ce se întâmplă astăzi te împinge în direcția greșită și acesta este semnul tău. Dacă nu vrei să faci ceva, atunci de ce o faci? Nu face nimic care te face să te simți inconfortabil. Aceasta este viața TA și, dacă să îți stabilești ritmul și să îți setezi limitele îți îmbunătățește experiența, atunci ascultă ce îți spune inima, Rac.

Retrogradul lui Neptun ne spune să ne gândim înainte de a acționa și, în cazul tău, Rac, acționezi înainte de a gândi și apoi regreți. 2 iulie îți oferă ocazia rară de a te apăra și de a-ți susține drepturile. Deci... fă-o. Nu lăsa să treacă acest moment frumos, pentru că atunci când îți declari valoarea, oamenii o respectă.

3. Scorpion

2 iulie te face să te gândești la anumite lucruri și să ai îndoieli cu privire la lucrurile de care erai sigur doar cu câteva zile în urmă. Așa îți aduce retrogradul lui Neptun semnul că trebuie să te oprești și să reflectezi înainte de a te arunca în ceva ce ai putea regreta mai târziu.

Este iulie și totul pare nou și strălucitor, iar ceea ce aveai în minte în iunie, dintr-un motiv oarecare, nu mai pare la fel de important acum. Semnul universului pentru tine înseamnă că ceva din interiorul tău se schimbă, ceea ce înseamnă că trebuie să reconsideri anumite alegeri.

Aici îți schimbi lucrurile pentru tine, Scorpion, și ascultând acea voce interioară, știi să te oprești, să reflectezi și să contempli. Retrogradul lui Neptun este un tranzit puternic și te atrage, dar duce la decizii bune și mândrie personală. Vei putea să te feliciti după această zi știind că ai făcut lucrul corect.

4. Săgetător

2 iulie îți aduce o revelație pe care poate nu ai observat-o înainte, Săgetător. Datorită retrogradului lui Neptun, vei fi într-o poziție să retragi ceva ce ai spus în termeni de angajament. Este vorba despre afaceri și poate fi legat de renunțarea la un angajament făcut anterior. Universul îți face semn să te retragi.

Acesta este tot ce aveai nevoie pentru a înțelege că, dacă ai continua cu planul inițial, ai pierde ceva important pentru tine. Semnul pe care îl primești este să te retragi. Asculți, pentru că îți sună adevărat în inimă. Ai fost cruțat, Săgetător.

Acest lucru îți arată și că este bine să ai încredere în intuiția ta. Doar pentru că ceva arată bine la început, nu înseamnă neapărat că ESTE bine. Asta nu înseamnă că trebuie să nu ai încredere, dar înseamnă că trebuie întotdeauna să citești cu atenție, ca să spunem așa. Ești pe drumul cel bun acum, ceea ce este exact ceea ce te ajută retrogradul lui Neptun să găsești, potrivit Your Tango.

×
Subiecte în articol: horoscop Neptun retrograd