x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul primăverii 2024. Influența eclipselor și retrogradarea planetei Mercur asupra tuturor zodiilor

Horoscopul primăverii 2024. Influența eclipselor și retrogradarea planetei Mercur asupra tuturor zodiilor

de Moira Dună    |    23 Mar 2024   •   10:00
Horoscopul primăverii 2024. Influența eclipselor și retrogradarea planetei Mercur asupra tuturor zodiilor
Sursa foto: Hepta

Ne-am întors cu horoscopul de primăvară și sunt multe de spus despre acest sezon.

Pentru început, intrăm în sezonul eclipselor, cu o eclipsă de Lună în Balanță, pe 25 martie. Deși ar trebui să fii pregătit pentru schimbări mari, nu toate au loc în ziua exactă a unei eclipse. Veți vedea efectele eclipsei timp de săptămâni sau chiar luni după aceea.

Și minunatul Mercur retrograd se întoarce din 1 aprilie. 

Date importante de primăvară 
25 martie: Eclipsa de Lună in Balanta
1 aprilie: Mercur începe retrogradarea
8 aprilie: Eclipsa de Soare in Berbec
19 aprilie: începe sezonul Taur
23 aprilie: Lună plină în Scorpion
25 aprilie: Se termină retrogradarea lui Mercur
7 mai: Lună nouă în Taur
20 mai: începe sezonul Gemeni
23 mai: Lună plină în Săgetător

Berbec
În timp ce luna martie este mai mult despre sentimentele tale interioare, eclipsa de Lună din Balanță, din 25 martie, va evidenția zona diagramei tale care are legătură cu relațiile. Profită de ocazie pentru a evalua unde te afli cu partenerul tău.

Cu sezonul Berbec în plină desfășurare, te simți pregătit să petreci în aprilie. Ești întotdeauna viața oricărei adunări, dar vei fi deosebit de popular în această lună. În timp ce ești lumina reflectoarelor, ia în considerare să aplici pentru un loc de muncă pe care l-ai căutat sau încearcă să te apropii de sport.

Eclipsa de Soare din zodia ta ar putea aduce și unele schimbări personale, indiferent dacă te tunzi sau începi un nou hobby. Fii atent la portofel în timpul sezonului Taur, deoarece s-ar putea să te simți mai impulsiv cu banii tăi.

În preajma Lunii pline în Taur, ai putea avea ocazia să faci niște bani în plus, așa că fii atent. Mai este, de asemenea, un moment minunat pentru a transforma o pasiune într-o agitație secundară sau pentru a începe să-ți planifici propriile afaceri.

Taur
În timpul sezonului Berbec, vei reveni acasă de la un calendar social încărcat în timpul sezonului Pești. Și nu există un moment mai potrivit pentru asta, deoarece Mercur retrograd începe pe 1 aprilie, ceea ce face ca toate semnele zodiacale să încetinească puțin. Ca Taur, nu ai nevoie de scuze pentru a te răsfăța, dar acesta este un moment perfect pentru a rezerva o zi de mani-pedi sau spa.

Mai târziu, în sezonul Taur, Luna nouă din zodia ta te-ar putea face să vrei să încerci ceva nou. Verifică un hobby de care ai fost întotdeauna interesat. De asemenea, s-ar putea să vreri să testezi o nouă coafură sau să-ți reînnoiești garderoba, dar asigură-te că respecți un buget, deoarece acesta poate fi o provocare pentru un Taur iubitor de lux.

Gemeni
Pe măsură ce martie se apropie de sfârșit, vei începe să simți impactul lui Mercur retrograd, ceea ce înseamnă că orice lucru la care ațâi lucrat recent, cum ar fi așteptarea răspunsurilor despre semnarea unui contract de închiriere sau proiecte la locul de muncă, ar putea dura ceva timp pentru a fi complet. finalizat.

Mercur este conducătorul tău planetar, ceea ce înseamnă că vei fi cel mai afectat de retrogradare la începutul lunii aprilie. Totuși, sezonul Berbec va fi plin de prieteni și socializare. În preajma eclipsei de soare, ai putea întâlni câțiva prieteni noi sau ai putea decide să te alături unui club. Este, de asemenea, un moment bun să te înscrii pentru a fi voluntar dacă te-ai gândit la asta.

Sezonul Taur îți va oferi șansa de odihnă și relaxare atât de necesară după toată activitatea sezonului Berbec. Ca Gemeni, te gândești și te miști mereu, dar încearcă ceva precum meditația sau yoga pentru a-ți limpezi mintea. Având în vedere că sezonul tău începe la sfârșitul lunii mai, vei reveni în curând la stilul tău obișnuit de viață ocupat.

Rac
Odată cu eclipsa de Lună din Balanță de la sfârșitul lunii martie, s-ar putea să vrei să te muți sau să-ți redecorezi casa. 

Sezonul Berbec și eclipsa de soare din Berbec îți vor aduce cariera în prim-plan, în aprilie. Dacă te-ai simțit nesigur cu privire la rolul tău actual sau la calea în carieră, ai putea obține ceva claritate. Un nou loc de muncă ar putea să apară în această perioadă sau s-ar putea să ți se încredințeze noi responsabilități, dar ai răbdare, deoarece Mercur retrograd ar putea provoca întârzieri.

După Luna nouă a Taurului, s-ar putea să îți faci un nou prieten. Acceptă mai multe invitații sau să contactează prietenii pe care nu i-ați văzut de ceva vreme, în timpul sezonului Taur.

Leu
Ești gata să pornești la drum în timpul sezonului Berbec. Dacă te afli în vacanță chiar acum, asigură-te că faci o listă și verific-o de două ori, deoarece Mercur retrograd ți-ar putea încurca planurile. Odată cu eclipsa de Soare de la începutul lunii aprilie, s-ar putea să te gândiți la plecare.

Întoarce-te la școală sau urmează un curs online sau poți să descoperi o carte pe care nu o poți lăsa jos. Ca Leu, când te angajezi în ceva, te angajezi cu adevărat, așa că îndreaptă acea energie către cariera ta, în timpul sezonului Taur. Începe să cauți locuri de muncă dacă vrei un nou rol, deoarece Luna nouă în Taur îți va deschide noi oportunități. Chiar dacă nu vrei să părăsești compania actuală, este posibil să ai șansa de a schimba echipele sau de a te concentra asupra diferitelor proiecte.

Fecioara
În preajma eclipsei de Lună din Balanță, s-ar putea să te gândești la abilitățile de învățare care să te ajute să câștigi bani în afara slujbei sau ai putea decide să-ți lansezi propria afacere sau să încerci să lucrezi independent.

Începutul lunii aprilie se va simți puțin lent pentru tine, deoarece conducătorul tău, Mercur, retrogradează pe 1 aprilie. Cu Mercur retrograd, s-ar putea să te simți nesigur în privința finanțelor tale, așa că folosește acest timp pentru a-ți revizui obiceiurile de cheltuieli sau pentru a planifica un buget.

Eclipsa de soare ar putea aduce o mărire de salariu la locul de muncă sau o oportunitate de a câștiga mai mulți bani, fie că este vorba de investiții sau de schimbarea locului de muncă.

În timpul sezonului Taur, concentrarea ta se va muta pe învățare și călătorie. Fecioarele sunt mereu pregătite să învețe ceva nou, dar s-ar putea să simți nevoia de a trece la următorul nivel înscriindu-te la cursuri sau la un club de carte. Având în vedere că Mercur retrograd se încheie pe 25 aprilie, ești clar și când vine vorba de călătorii, așa că începe să planifici următoarea vacanță.

Balanța
Cel mai mare eveniment pentru tine din martie este eclipsa de Lună din Balanță. Deoarece are loc în zodia ta, vei fi cel mai afectat de ea. S-ar putea să reconsideri cum doriești să fie viața ta în viitor sau s-ar putea să vrei să schimbi complet stilul personal. Asigură-te că gândești bine lucrurile și nu încerca să schimbi totul dintr-o dată, pentru a nu fi prea copleșit.

În timp ce te-ai concentrat asupra ta în martie, aprilie va fi mai mult despre relațiile tale. Eclipsa de soare ar putea aduce un nou început cu cineva cu care te întâlnești, fie că se oficializează relația, vă mutați împreună sau vă logodiți. De asemenea, poate vrei să acorzi prioritate prietenilor.

Și apoi, sezonul Taur va fi totul despre finanț. Revizuiește-ți declarațiile fiscale sau pentru a cerceta investițiile pe care le-ai putea face. Găndește-te cum să economisești. 

Scorpion
De la efectuarea de comisioane la munca administrativă, vei avea de-a face cu sarcini zilnice de bază în timpul sezonului Berbec. Această energie este grozavă pentru a recupera rufele și curățenia casei sau chiar pentru a pregăti plata taxelor, deoarece timpul e apropie.

Este, de asemenea, un moment bun pentru a te întoarce la rutina de antrenament sau pentru a începe una nouă, deși Mercur retrograd ar putea să vă facă să te simți nemotivat. Luna mai îți va oferi șansa de a petrece mult timp de calitate cu partenerul tău sau cu prietenii buni.

Luna nouă în Taur este un moment grozav pentru a vorbi cu iubitul tău despre următorii pași în relația ta. S-ar putea să te gândești și să începi un parteneriat de afaceri.

Săgetător
În timpul sezonului Berbec, te vei întoarce la modurile tale distractive, după ce ai petrecut timp acasă și cu familia pe tot parcursul sezonului Pești. Organizează o petrecere pentru a sărbători începutul primăverii și reveno la hobby-urile tale preferate.

Aprilie este, de asemenea, o lună grozavă pentru a acorda prioritate întâlnirilor, indiferent dacă ești singur sau într-o relație. Este posibil să ai mult mai multe întâlniri planificate decât de obicei, sau tu și partenerul tău ați putea petrece mai mult timp împreună.

Sezonul Taur nu este la fel de lipsit de griji ca sezonul Berbec pentru tine. Luna mai va fi mai mult despre revenirea la rutina obișnuită și rezolvarea treburilor pe care le-ai evitat. Te-ai putea simți motivat să te antrenezi mai mult sau să începi și obiceiuri alimentare sănătoase. Ia-ți un prieten și încercați o nouă clasă de antrenament distractiv.

Capricorn
În preajma eclipsei de Lună Balanță s-ar putea să întâmpini schimbări la locul de muncă. Ai putea realiza că ești nemulțumit de poziția ta actuală sau s-ar putea să te muți într-o nouă echipă în cadrul companiei tale. Acesta este momentul perfect pentru a începe căutarea unui loc de muncă dacă te-ai gândit să-ți părăsești rolul. Casa și familia vor fi prioritatea ta principală în timpul sezonului Berbec.

În preajma eclipsei de Soare, începi să cauți un loc nou de locuit. Dacă nu te muți în curând, este posibil să cauți un nou decor sau să faci planuri pentru renovări mai mari. Întotdeauna lucrezi la ceva dar eliberează-te puțin în timpul sezonului Taur. Un hobby creativ este o modalitate grozavă de a nu te epuiza.

Odată cu Luna nouă, poți să cunoști pe cineva cu care ești interesat să te întâlnești sau să oficializezi lucrurile și cu cineva cu care te-a întâlnești deja.

Vărsător
Eclipsa de Lună din Balanță te va inspira să învăeți ceva nou sau să rezervi o excursie internațională sau în țară – sau ambele. Începe o conversație de grup cu prietenii tăi obișnuiți de călătorie pentru a-ți planifica următoarea aventură. Ca semn de aer, comunicarea vine cu ușurință pentru tine, ceea ce este un lucru bun pentru că sezonul Berbec va avea multe șanse pentru asta.

Întrucât Mercur, planeta care guvernează comunicarea, este retrograd, s-ar putea să nu te simți la fel de încrezător în cuvintele tale cum o faci de obicei. Încearcă doar să fii foarte clar cu oamenii și verifică-ți munca.

În timpul sezonului Taur, vei dori să petreci mai mult timp acasă. Vărsătorii ca tine tind să fie foarte independenți, dar asigură-te că nu te simți prea confortabil să fii singur; este bine să ieși și să socializezi din când în când.

Pești
Eclipsa de soare a Berbecului de la începutul lunii aprilie ar putea aduce noi oportunități de a câștiga bani. S-ar putea să începi să câștigi bani din propria ta companie sau din concertele de freelancer sau ai putea obține o mărire de salariu la serviciu. Deoarece Peștii nu sunt cunoscuți pentru că sunt super pragmatici, a fi atenți cu banii probabil că nu îți vine de la sine, dar încearcă să ții pasul cu bugetul tău, astfel încât să ai mai mulți bani de economisit sau de investit.

Odată cu terminarea retrogradării lui Mercur, probabil că te vei simți mult mai clar atunci când comunici cu oamenii din viața ta. Dacă te-ai simțit stagnant în ceea ce privește scrisul sau cercetarea lucrărilor în ultima vreme, mai încearcă când Mercur se află în mers direct.

Sezonul Taur este momentul perfect pentru a rezerva câteva weekenduri distractive sau excursii de o zi pentru a ieși și din rutina ta obișnuită, potrivit theeverygirl.com.

 

×
Subiecte în articol: primavara horoscop eclipse mercur