x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 12 - 18 aprilie 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Apar probleme noi de sănătate

Horoscop saptamanal 12 - 18 aprilie 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Apar probleme noi de sănătate

10 Apr 2020   •   15:22
Horoscop saptamanal 12 - 18 aprilie 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Apar probleme noi de sănătate
Sursa foto: pixabay.com

HOROSCOP. Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrale pentru perioada 12 - 18 aprilie 2020.

 

Horoscop LEU

Leu- Cele patru planete din Berbec nu par a avea efect negativ asupra voastră, în acest cadru astral ultra-general. Dar voi aveți individual alte aspecte(astrograma karmică/personală sau relațională), care pot fi complet diferite de aspectele astrale în perioada următoare. Veștile mai puțin bune vin de la prezența lui Marte și a lui Saturn în zodia opusă(marchează căsătoria, asocierile/parteneriatele, sănătatea).

 

Horoscop FECIOARĂ


Fecioara- Multe vă întrebați de viitorul copiilor sau nepoților din dotare. De ce? Prezența lui Mercur în Berbec, în rezonanță cu Lilith și Kiron. Din vară lucrurile pot fi mult mai agitate, deci misiunea karmică profesională o pot vedea pe astrograma lor din timp, ca să nu intrați în panică atunci(carieră). Alții au probleme în dragoste, justiție sau sănătate. Cei cu business pot fi și mai presați de ce urmează.

 

Horoscop BALANȚĂ

Balanța- Opoziția Soarelui natal cu planetele din Berbec, patru la număr și o astrograma a perioadei încă dezechilibrată nu vă ajută să vedeți calea corectă de evoluție(dragoste, sănătate, carieră). Dacă ați citit acest Horoscop, realizați că vorbesc deja de acest dezechilibru de ceva vreme. Mulți aveți bariere și nu știți cum să le deschideți sau să le evitați. Pe astrograma personală văd reperele corecte.

Horoscop SCORPION

Scorpion- Ați văzut ce aspecte sunt în Berbec(zodie spirit-pereche)? Evident, dacă ați citit și infuența lor asupra celorlalte zodii realizați cât de important este să știți secretele ce țin de astrograma voastră karmică. Acolo cercetez cât sunteți de compatibili sau incompatibili cu jumătățile voastre(problemele de familie), care sunt presiunile pe carieră sau business.Sau, ce afecțiuni ce țin de sănătate pot presa.

 

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop Mariana Cojocaru