x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 13 - 20 iulie 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o perioadă spornică, în care se rezolvă multe lucruri

Horoscop săptămânal 13 - 20 iulie 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o perioadă spornică, în care se rezolvă multe lucruri

12 Iul 2020   •   12:08
Horoscop săptămânal 13 - 20 iulie 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o perioadă spornică, în care se rezolvă multe lucruri
Sursa foto: pixabay.com

Camelia Pătrășcanu a prezentat evoluția astrelor pentru săptămâna 13 - 20 iulie 2020. 

Balanţă - săptămână poate aduce luni şi marţi rezolvări financiare neaşteptate, cineva îi sfătuieşte bine. Călătorii în a doua jumătate a săptămânii, joi şi vineri, se reîntâlnesc cu persoane dragi, află lucruri care le deschid noi orizonturi. Sunt într-o formă socială foare bună şi în week-end, de asemenea.

Scorpion - pun accentul pe relaţii în această săptămână, au întâlniri pe rapid, lucrurile se rezolvă amiabil, mai ales joi şi vineri. Chiar e bine să aibă întâlniri spinoase la sfârşitul săptămânii, pentru că atunci oamenii sunt într-o dispoziţie mai aromonică. În week-end, călătorii.

Săgetător - săptămâna aduce mobilizare profesională, sunt puşi pe hărnicie mai ales luni. Miercuri şi joi trebuie să convingă pe cineva de ceva sau să împace pe cineva. Poate chiar sunt într-o dispoziţie mai generoasă şi fac un cadou cuiva.

Capricorn - sunt foarte mobilizaţi, au foarte mare încredere în viitor, se vindecă mult în relaţiile sentimentale. A doua jumătate a săptămânii este foarte spornică la muncă, e o săptămână spornică, se rezolvă multe lucruri, e o săptămână bună şi pentru sănătate. În week-end, petrec cu partenerul.

Vărsător - o săptămână care îi ajută să se centreze pe ei şi interesele lor, sunt într-o formă bună şi vor să savureze momentul în care le e bine. Asta se întâmplă luni şi marţi. Au chef de simţit bine, dar au şi măsură, cumpătare, pentru că au învăţat din experienţe. În week-end, ajută pe cineva.

Horoscop săptămânal 13 - 20 iulie 2020

Peşti - săptămâna aduce mult dinamism, mobilizare, drumuri, mai ales luni şi marţi. Se întâmplă neprogramat, îi surprind, dar sunt cu final fericit, se rezolvă multe lucruri într-un mod surprinzător. Sunt mutări bune pentru rezolvarea unor activităţi pe care le-au început. Joi şi vineri, simt că lucrurile se aşaeză în viaţă sau sunt lucruri bine în cămin. În week-end, distracţie, mai ales distracţie alături de cei dragi.

 

Citește aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop camelia patrascanu horoscop