x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 15-21 aprilie 2024. Berbecii și Balanțele primesc ajutor. Taurii au mai multe opțiuni

Horoscop săptămânal, 15-21 aprilie 2024. Berbecii și Balanțele primesc ajutor. Taurii au mai multe opțiuni

de Moira Dună    |    11 Apr 2024   •   17:45
Horoscop săptămânal, 15-21 aprilie 2024. Berbecii și Balanțele primesc ajutor. Taurii au mai multe opțiuni
Sursa foto: hepta

Planeta comunicării și inteligenței, Mercur, se află în Berbec și face semisextil cu Jupiter în Taur. Mercur se unește cu Chiron în Berbec.

Berbec

Ajutorul vine când întrebi

Nu ești interesat de detalii. S-ar putea să te grăbești să faci cevasau să semnezi un document. S-ar putea să încerci să treci în viteză prin treburi sau să pleci din casă fără a ști unde mergi. Dar puțină pregătire te va ajuta ca lucrurile să fie mai line. 

Cineva ar putea spune ceva care te deranjează fără să vreaâ dar se grăbește să pună un balsam vindecător de scuze și concesii. Uneori oamenii vorbesc fără să gândească. Și, în timp ce acest lucru ar putea părea o lovitură pentru prietenia sau conexiunea voastră , concentrează-te pe vindecarea relației, mai degrabă decât să te concentrezi pe propriile răni.

Taur

Opțiunile se extind

Ai putea să pierzi noțiunea timpului. Sarcinile ar putea dura mai mult decât te aștepți sau poți pierde o întâlnire pentru că ai fost distras. Ai putea investiga diferite moduri de calcul timpul cu calendare sau aplicații de productivitate.

Ai nevoie de timp liber. Ar fi bine să te retragi din lume dacă este posibil, închizând ușa și fiind singur cu gândurile tale. S-ar putea să fie nevoie să te gândești la ceva sau să procesezi informații noi. Chiar și o oră în contemplație liniștită ar putea face minuni.

Gemeni

Pace

Dorințele tale sunt ascultate de Univers, așa că ai grijă ce ceri. S-ar putea să fii iritat și să ceri lucruri care nu sunt cu adevărat pe lista ta. O mai bună utilizare a acestei energii ar fi să vă revizuiești obiectivele, să te feliciți pentru progresul tău și să ceri ajutor Universului pentru următorii pași.

S-ar putea să interacționezi cu un prieten care are o astfel de energie vindecătoare încât te simți ca o persoană nouă. Este posibil să vă întâlniți pentru a face ceva vindecător împreună, cum ar fi un cerc de tobe sau o baie de sunet. Sau ați putea să stați împreună și să scrieți un jurnal în parc.

Rac

Răspuns

Este posibil ca oamenii din jurul tău să nu acorde atenție timpului. S-ar putea să uite că aceasta a fost ziua în care să vă întâlniți. Ar putea apărea târziu sau deloc. Este dificil să nu iei un astfel de comportament personal.

S-ar putea să dai peste câteva informații importante care îți oferă liniște sufletească. Aceasta poate fi o idee filozofică sau un nou mod de a privi lucrurile. De asemenea, este posibil ca acesta să fie ceva pentru bunăstarea ta fizică, cum ar fi o descoperire medicală.

Leu

Aprobare

S-ar putea să muști mai mult decât poți mesteca. S-ar putea să încerci să abordezi un proiect mare și să nu-ți dai seama de câte părți sau pași este nevoie cu adevărat.

Cineva cu autoritate intervine pentru a te ajuta. Acest lucru ar putea fi legat de un contract guvernamental, de documente oficiale sau de un permis. Poți obține informațiile de care avi nevoie de la cineva care știe cu adevărat.

Fecioară

Excepție

Pe măsură ce pui lucrurile cap la cap pentru a te pregăti s-ar putea să descoperi că ai uitat ceva esențial. S-ar putea să studiezi pentru un test sau să termini un raport, dar acum ai puțin timp să faci asta. Ai putea să descoperi această neglijență în cel mai scurt timp.

Este bine să ai grijă de tine, iar acum este timpul pentru un masaj, o excursie la saună sau chiar o zi la spa. Și dacă iei un prieten, va fi cu atât mai bine.

Balanță

Echilibru

Ar putea fi greu să-ți faci auzite dorințele. Alți oameni din jurul tău par să se miște foarte repede și să nu asculte. Și, deși acest lucru poate fi frustrant, s-ar putea să vrei să păstrezi conversația pentru o altă zi, când toate părțile implicate au timpul și înclinația să asculte. Un prieten sau partenerul tău îți vine în ajutor.

Ar putea fi aici pentru a te ajuta cu un proiect de lucru, cu unul dintre copii sau pentru a muta canapeaua. Cel mai important lucru este că atunci când suni, va sosi ajutorul.

Scorpion

Progrese

Instrucțiunile pe care le primești astăzi par complicate și posibil indescifrabile. Dacă pregătești o masă sau o jucărie pentru unul dintre copiii tăi, este posibil să ai câteva bucăți rămase până la sfârșitul acesteia. Dacă ești șef este posibil ca echipa ta să nu înțeleagă de ce ai nevoie de la ei.

S-ar putea să primești câteva informații grozave despre îngrijirea corpului tău. Aceasta ar putea implica o nouă aplicație de exerciții pentru antrenament acasă sau un prieten care acceptă să se antreneze cu tine pentru un maraton. Poți să vezi progresul în cel mai scurt timp.

Săgetător

Răspuns

S-ar putea să ai nevoie de ajutor pentru lista lungă de treburi. Poate că te pregătești pentru un eveniment maredar nu ar trebui să faci acest lucru singur. 

Cineva apropiat de tine are nevoie de ajutor. Acesta poate fi un membru al familiei sau un prieten pe care îl cunoști de mulți ani. Ei trebuie să ia o decizie importantă care să implice și familia lor. Au nevoie de înțelepciune.

Capricorn

Rezolvare

S-ar putea să simți un interes real pentru redecorare, dar în loc să cumperi ceva, ai putea fi creativ și tu. Deși aceasta este o idee bună pe hârtie, execuția  ar putea să nu funcționeze. Viziunea din capul tău ar putea fi mai greu de manifestat decât credeai.

Ai putea avea un adevărat moment de vindecare cu un membru al familiei. Acesta ar putea fi cineva de care ai fost înstrăinat sau cu care ai avut o perioadă dificilă în ultima vreme. Acum pare să fie dispus să vorbească și, eventual, chiar să-și ceară scuze.

Vărsător

Ritmul interior

Este o idee bună să fii cu ochii pe mașina ta. S-ar putea să se construiască ceva în următoarele câteva zile și ți- ridică. Dacă vrei să cumperi o mașină, așteaptă.

Sunetul este foarte vindecător pentru tine. Asta ar putea însemna că ai o sesiune de vindecare cu diapazon. Ia în considerare să mergi la un cerc de tobe, astfel încât să îți poți găsi ritmul interior.

Pești

Prosperitate

S-ar putea să te simți grăbit să iei o decizie financiară. Dar nu ai toate informațiile, așa că s-ar putea să vrei să aștepți până când ești sigur. Și acest lucru s-ar putea să nu fie atât de ușor, pentru că ați putea fi presat nu numai din partea vânzătorului, ci și din partea unui membru al familiei.

Una dintre modalitățile de a aduce prosperitate în viața ta este de a elimina blocajele. ASar putea să ai un procesde vindecare în acest domeniu. Ai putea trece dintr-un set de credinte bazat pe frica intr-un sentiment de abundență, notează astrology.com.
 

×
Subiecte în articol: horoscp saptamanal