x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 15 - 21 martie. Capricornii vor avea o săptămână foarte agitată

Horoscop săptămânal, 15 - 21 martie. Capricornii vor avea o săptămână foarte agitată

13 Mar 2021   •   11:13
Horoscop săptămânal, 15 - 21 martie. Capricornii vor avea o săptămână foarte agitată
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec

Săptămâna aceasta se anunță a fi una plină de provocări. Ai o mulțime de lucruri de făcut și simți că timpul pe care îl ai la dispoziție nu îți este suficient. Este important să încerci să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă. De asemenea, încearcă să-ți organizezi programul.

Horoscop Taur

Săptămâna aceasta vine cu o serie de responsabilități importante. În plus, va fi nevoie să iei o decizie importantă legată de zona profesională. Încearcă să nu iei o decizie impulsivă, ci analizează cu atenție toate opțiunile pe care le ai. O discuție cu o persoană importantă din viața ta te-ar putea ajuta.

Horoscop Gemeni

Te bucuri de timp petrecut în compania persoanelor importante din viața ta. Te bucuri de respect și apreciere și chiar reușești să îi mobilizezi pe cei din jurul tău în a încerca activități noi. Ai parte de o serie de experiențe interesante care te învață lucruri noi despre tine.

Horoscop Rac

Săptămâna aceasta înveți să petreci mai mult timp cu tine, pentru a putea să îți pui ordine în gânduri. Astfel, îți analizezi deciziile pe care le-ai luat în trecut și care te-au adus în punctul în care ești acum. Începi să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor.

Horoscop Leu

Săptămâna acesta este dedicată familiei. Petreci timp în compania persoanelor importante din viața ta și reușești, astfel, să-ți reîncarci bateriile. Ai parte de o săptămână interesantă, plină de discuții care te ajută să crești pe toate planurile. Începi să ai mai multă încredere în tine.

Horoscop Fecioară

Vrei să descoperi lucruri noi despre tine, așa că renunți la orice activități care țin de rutină. În această săptămână, te bucuri de o serie de activități noi care te ajută să te cunoști și care îți deschid noi oportunități. Ai parte de o săptămână plină de energie pozitivă.

Horoscop Balanță

Ai o mulțime de idei pe care vrei să le pui în aplicare. În plus, creativitatea ta este apreciată la locul de muncă, astfel încât reușești să atragi atenția superiorilor. Rezolvi cu ușurință orice problemă. Spre sfârșitul săptămânii chiar primești o veste bună legată de zona profesională.

Horoscop Scorpion

Săptămâna aceasta este despre romantism. Petreci timp în compania partenerului de cuplu și te bucuri de fiecare moment de intimitate și de fiecare discuție plină de profunzime. Dacă nu ești într-o relație, descoperi lucruri noi despre tine prin intermediul pasiunilor pe care le ai.

Horoscop Săgetător

Vrei să crești pe plan profesional, așa că nu îți mai permiți nicio scuză. Astfel, această săptămână se anunță a fi plină de muncă. Totuși, încearcă să nu pui prea multă presiune pe tine, pentru a nu ajunge la extenuare. Acordă-ți pauze din când în când.

Horoscop Capricorn

Ai parte de o săptămână foarte agitată. Vrei să faci o mulțime de lucruri și chiar ai tendința să-ți asumi mai multe responsabilități decât este cazul. Încearcă să iei o pauză din când în când și să îți aloci câteva momente de relaxare.

Horoscop Vărsător

Săptămâna aceasta se anunță a fi una diferită. Iei o pauză de la tot ce înseamnă responsabilități și agitația specifică orașului și te bucuri de momente în nautră. Astfel, reușești să te reconectezi cu propria persoană. Mai mult, relațiile cu cei din jur de îmbunătățesc.

Horoscop Pești

Vrei să înveți cât mai multe lucruri, așa că această săptămână este despre studiu. Pe de altă parte, spre sfârșitul săptămânii îți îndrepți atenția spre o zonă nouă pentru tine, dar care îți trezește interesul. Te bucuri de sprijinul persoanelor din jurul tău.

×