x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 18 - 24 iulie 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Probleme personale pentru mai multe zodii

Horoscop săptămânal 18 - 24 iulie 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Probleme personale pentru mai multe zodii

17 Iul 2020   •   18:21
Horoscop săptămânal 18 - 24 iulie 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Probleme personale pentru mai multe zodii
Sursa foto: pixabay.com

Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru perioada 18 - 24 iulie 2020. Urmează o săptămână în care o nouă aliniere de planete ce se va forma în Capricorn în perioada următoare, cu trei planete grele karmice: Saturn Retrograd, Pluton Retrograd și Jupiter Retrograd. 

Horoscop  LEU

Leu- Revin probleme din trecut pentru a fi înțelese și rezolvate. La cei mai mulți din trecutul lor karmic, adică din viețile lor anterioare. A nu le dibui, înțelege și descifra (și singuri nu știți cum să o faceți), nu vă va ajuta să evoluați, din punct de vedere spiritual, afectiv, relațional în iubire(legat de sortiți/e, compatibilități și incompatibilități). Ce era compatibil pănă mai anii trecuți, acum e altfel(schimbări).

Horoscop FECIOARĂ

Fecioara- Disfuncții și bariere greu de ridicat, căci vedeți cum s-a schimbat total structura previzională zodiacală. Trei planete grele retrograde într-o zodie de Pământ-Capricorn(Saturn Retrograd, Pluton Retrograd, Jupiter Retrograd), în cuadratură cu alte trei planete grele din Berbec(Kiron, Lilith și Marte) vă pot crea probleme greu de soluționat în carieră,business, dragoste, familie,sănătate, evoluție.

Horoscop BALANȚĂ

Balanță- Dacă ați parcurs acest Horoscop, ați înțeles că este o perioadă foarte grea pentru zodiile cardinale. Nu că mi-aș dori eu să vă fac astfel de previziuni, ci pentru că avem un cadru astral mult prea dificil. Unii vor reuși să vadă adevărul acesta crud, dar alții sunt în căutare de soluții. Cum fiecare are cheile lui pe destin, abia acolo pe astrograma complexă individuală pot să văd căile lor de evoluție corectă.

Horoscop SCORPION

Scorpion- Drame se anunță și la case mari, chiar și la cei care nu cred în horoscop și cred în forța lor. Aspectul 2Malefic Kisses taxează pe nevăzute relații de căsătorie și iubire pe care le considerați perfecte, de nezdruncinat(vedeți Clejanii și fiica lor). Domnul este Scorpion și nu-și poate controla fiica, ce să mai spun de relația cu soția!... Deși, îmi plac foarte mult ca artiști, se vede cum karma-i lovește.

Citește aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop Mariana Cojocaru horoscop