x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 2 - 8 august 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Apar probleme noi în căsnicii

Horoscop saptamanal 2 - 8 august 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Apar probleme noi în căsnicii

01 Aug 2020   •   11:38
Horoscop saptamanal 2 - 8 august 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Apar probleme noi în căsnicii
Sursa foto: pixabay.com

Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrale pentru perioada 2 - 8 august 2020. Berbecii vor avea de suferit pe plan sentimental, Taurii vor fi total dezorientați, iar Fecioarele pot avea probleme mari cu sănătatea.

Horoscop Leu

Sper că ați citit la celelalte zodii ce aspecte astrale grele sunt în săptămâna care urmează, deci nu e cazul să vă bucurați prea tare că Soarele este în constelația voastră. Vă întrebați de ce nu aveți sortit sau sortită? Deci, acum este momentul să înțelegeți că astrograma este o chestiune complexă și personală ce ține de karma. Probleme grave și la căsătoriți.

Horoscop Fecioara

Alinierea de planete dintr-o zodie de pământ (Saturn Retrograd-Pluton Retrograd-Jupiter Retrograd-Luna) face aspect de cuadratură cu ocultația Marte-Lilith. Nu numai, pentru că alinierea de planete face și opoziție cu Mercur, patronul vostru astral. Deci, nu e vizată doar sănătatea, ci pot fi afectate și celelalte sectoare existențiale (cu soluții pe karma personală a fiecărui individ): căsătorie, sentimente, business, comunicare, ș.a.m.d.

Horoscop Balanță

Dacă altă dată anumite alinieri de planete erau benefice și constructive, acum Universul vă cere și ne cere altceva. Cei mai mulți nu înțeleg și nu știu încotro să o ia. Sunt singura care analizând a intuit că va veni Valul peste Oameni și a venit… PANDEMIA. Nu e nimeni nemuritor pe GEEA, de aceea pentru a vă croi drum spre CER, trebuie să știți ce misiune karmică vi s-a dat la naștere.

Horoscop Scorpion

Cel mai mult mă șochează când aud cum toți se consideră compatibili în momentul în care se căsătoresc. Dar, după nuntă începe adevărata distracție… Ce credeți voi, că atunci când vorbim de compatibilitate este o chestiune de sex?! Nu, este o chestiune extrem de profundă. Am analizat cum mulți trădează (și femei și bărbați, indiferent de zodie). Acum e conjuncție Marte-Lilith pe căsătorie/copii.

 

Citește aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop Mariana Cojocaru horoscop