x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 20 - 26 aprilie 2026, prezentat de Mariana Cojocaru. Apar probleme mari. Cuvântul cheie este PRĂPASTIE

Horoscop săptămânal 20 - 26 aprilie 2026, prezentat de Mariana Cojocaru. Apar probleme mari. Cuvântul cheie este PRĂPASTIE

17 Apr 2020   •   17:49
Horoscop săptămânal 20 - 26 aprilie 2026, prezentat de Mariana Cojocaru. Apar probleme mari. Cuvântul cheie este PRĂPASTIE
Sursa foto: pixabay.com

HOROSCOP. Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrale pentru perioada 20 - 26 aprilie 2020. Săptămâna următoare se află sub influența directă a unei noi conjuncții în zodia voastră, formată din Mercur, Malefica Lilith și Kiron.

Horoscop Leu

Cuvântul cheie al săptămânii care urmează este TENSIUNI. Aceste tensiuni vor fi date de cuadratura pe care Soarele progresat, în rezonanță cu Uranus din Taur, o va face cu Soarele vostru natal. Aspectul vizează cariera și poziția socială, la o privire de ansamblu, dar poate viza și viața de familie, sănătatea- voastră sau a cuiva drag, orientarea profesională sau scolară a copiilor, dragostea și relațiile.

Horoscop Fecioară

Horoscop Mariana Cojocaru. Spuneam de la Berbec de noua conjuncție formată de patroana voastră astrală, Mercur, cu Malefica Lilith și Kiron. Cuvântul cheie este PRĂPASTIE. Pot apărea probleme ce țin de justiție și acte în relație directă cu business-ul sau cariera, familia, sănătatea și orientarea în destin. Vizați sunt și copii.

Horoscop Balanță

Horoscop. Și astrograma acestei săptămâni e un avertisment. Cuvântul cheie, pentru voi, este DEZECHILIBRU. Sunt multe domenii existențiale vizate, nu doar dragostea și familia, cariera sau sănătatea. E ca și cum ați căuta acul în carul cu fân, deci nu vă iluzionați singuri că vă puteți descurca. Ecuația personală karmică e diferită de opoziția pe care o face Soarele natal cu alianța Mercur-Lilith-Kiron, în plan sentimental.

Horoscop Scorpion

Intrarea Soarelui în Taur, care pentru voi este zodia în oglindă, va fi ca un șoc imprevizibil. Cuvântul cheie pentru voi este EXPLOZIE. De ce? Pentru că Soarele va rezona cu Uranus și va face opoziție cu Soarele natal. Cum Mercur va fi conjunct cu Malefica Lilith și Kiron în Berbec, zodia spirit pereche, veți fi loviți unde nu știți sau unde vă așteptați mai puțin. Unii în dragoste (căsătorii), alții pe carieră, sănătate sau copii.

 

Citește aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop Mariana Cojocaru horoscop