x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 21 - 27 decembrie. Săptămâna aceasta este despre romantism și redescoperire

Horoscop săptămânal, 21 - 27 decembrie. Săptămâna aceasta este despre romantism și redescoperire

17 Dec 2020   •   12:21
Horoscop săptămânal, 21 - 27 decembrie. Săptămâna aceasta este despre romantism și redescoperire
Sursa foto: Hepta

Horoscop săptămânal Berbec

Săptămâna aceasta vine cu multă energie pozitivă și, astfel, reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui. În plus, dai dovadă de multă ambiție și te bucuri, astfel, de sprijinul persoanelor importante din jurul tău.

Horoscop săptămânal Taur

Nu simți nevoia să interacționezi prea mult, în această săptămână. Astfel, petreci timp în compania propriei persoane și reușești să îți pui ordine în gânduri. De asemenea, îți dorești să atingi un echilibru interior care să te ajute să elimini tensiunea pe care o porți după tine.

Horoscop săptămânal Gemeni

Creativitatea te caracterizează. În plus, intri în tot felul de competiții și începi să ai din ce în ce mai multă încredere în propria persoană. Totuși, încearcă să nu te concentrezi tot timpul pe câștig, ci acordă atenție parcursului.

Horoscop săptămânal Rac

Curajul te caracterizează, în această săptămână. Vrei să faci o mulțime de lucruri noi și, astfel, descoperi lucruri noi despre tine și despre aspirațiile pe care le ai. În plus, reușești să îți organizezi timpul astfel încât să faci loc pasiunilor pe care le-ai descoperit.

Horoscop săptămânal Leu

Săptămâna aceasta este despre romantism și redescoperire. Îți împarți timpul între partenerul de cuplu, pasiunile pe care le ai și înțelegerea propriei persoane. Este recomandat să începi o activitate care să te ajute să te liniștești interior, cum ar fi meditația.

Horoscop săptămânal Fecioară

În această săptămână vrei să înveți cât mai multe lucruri. Astfel, acorzi mai multă atenție studiului și chiar îți îndrepți atenția spre un subiect mai vechi pentru care nu ai avut timp în trecut. Ai parte de o săptămână productivă.

Horoscop săptămânal Balanță

Nu reușești să îți controlezi emoțiile și este posibil să reacționezi impulsiv, chiar și atunci când vine vorba de persoanele importante din viața ta. Este recomandat să discuți deschis despre problemele cu care te confrunți și să acorzi mai multă atenție nevoilor pe care le ai.

Horoscop săptămânal Scorpion

Săptămâna aceasta este despre familie și locuință. Petreci timp în compania acestor persoane speciale din viața ta și te ocupi de treburile casnice pentru care nu ai avut suficient timp în ultimele zile. Astfel, reușești să te relaxezi muncind.

Horoscop săptămânal Săgetător

Te gândești doar la problemele financiare cu care te confrunți. Este recomandat să renunți la orice gând negativ și să îți îndrepți atenția spre cheltuielile pe care le-ai făcut și care nu erau deloc necesare. Încearcă să faci niște economii.

Horoscop săptămânal Capricorn

Ai muncit mult în ultima vreme, iar acum a venit momentul să te bucuri de reușite. Primești aprecieri de la cei din jurul tău, iar acest lucru îți oferă mai multă încredere în propria persoană. De asemenea, poți să îi determini pe cei din jurul tău să muncească mai mult.

Horoscop săptămânal Vărsător

Nu reușești să te concentrezi, la începutul săptămânii, iar acest lucru poate genera unele conflicte. Încearcă să iei o pauză de la tot ce înseamnă responsabilități, pentru a putea să îți pui ordine în gânduri. Finalul săptămânii te găsește mai liniștit.

Horoscop săptămânal Pești

Generozitatea te caracterizează, în această săptămână. Vrei să ajuți cât mai mult și începi prin a te ocupa de problemele cu care se confruntă persoanele speciale din jurul tău. Spre sfârșitul săptămânii chiar te gândești la activități de voluntariat.

×