x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 25 - 31 mai 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o perioadă cu probleme financiare

Horoscop săptămânal 25 - 31 mai 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o perioadă cu probleme financiare

24 Mai 2020   •   11:42
Horoscop săptămânal  25 - 31 mai 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o perioadă cu probleme financiare

Horoscop. Camelia Pătrășcanu a prezentat, duminică, previziunile astrale pentru săptămâna 25 - 31 mai. 

Balanță - Pentru balanță săptămâna aduce multe informații luni și marți, ciocniri cu autoritățile sau sunt nemulțumiți de un act pe care îl primesc.

Scorpion - Pentru Scorpion săptămâna aduce multe acțiuni de corecție mai ales financiar. Călătorii la mijlocul săptămânii sau discuții cu o persoană aflată la drum iar în weekend se întâlnesc cu prietenii.

Săgetător - Pentru săgetător vorbim de o săptămână în care este pus accentul pe imagine publică. Pot fac un sacrificiu la mijlocul săptămânii, iar în weekend fac călătorii sau discută cu o persoană aflată la distanță.

Capricorn - Luni au deschidere față de partenerul de viață, miercuri și joi cedează din timpul lor. În weekend fac drumuri.

Vărsător - Pentru vărsători mult entuziasm în această săptămână. Pot corecta acțiunile și sunt foarte eficienți la muncă luni și marți, în weekend e bine să se gândească la sănătate.

Pești - Pentru pești săptămâna pune accent pe stabilitate. E bine ca peștii să facă un exercițiu de desăvârșire la mijlocul săptămânii. Pot avea rezultate foarte bune într-o activitate pe care o depun iar în weekend sunt alături de partener.

 

Citește aici horoscopul integral
 

×
Subiecte în articol: horoscop camelia patrascanu horoscop