x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 26 septembrie - 2 octombrie 2022. O perioadă emoțională pentru toate semnele

Horoscop săptămânal, 26 septembrie - 2 octombrie 2022. O perioadă emoțională pentru toate semnele

25 Sep 2022   •   11:17
Horoscop săptămânal, 26 septembrie - 2 octombrie 2022. O perioadă emoțională pentru toate semnele
Sursa foto: Unsplash.com

Planeta Venus din Fecioară face trigon cu Pluto în Capricorn. Luna nouă se află în Balanță. Planeta Mercur este retrogradă în Fecioară, unde se întâlnește cu Venus.

Berbec

S-ar putea să te simțiți cam înfirebântat cu privire la program și la relația ta de dragoste. Este posibil ca cineva să nu-și facă timp pentru tine sau să-ți ceară să-ți ajustezi mult orarul. S-ar putea să simți te enervezi și să te cerți. Pe de altă parte, te concentrezi pe obiceiuri sănătoase. S-ar putea să te întorci la sală sau să te trezești devreme pentru a te plimba cu prietenii. 

Taur

Câteva zile aglomerate se încheie cu o perioadă de liniște. Ai emoții legate de copii sau de un proiect creativ. S-ar putea să încerci să ghidezi pe cineva într-o direcție care să-l ajute să reușească și să-l mențină în siguranță, dar te lovești de opoziție, ceea ce te frustrează. Apoi însă lucrurile devin mai line și sfaturile tale sunt apreciate. 

Gemeni

Suișurile și coborâșurile se termină cu o energie plăcută. Simțiți că un membru al familiei nu-ți respectă opinia sau limitele. S-ar putea să trebuiască să ai o discuție cu această persoană, dar ea nu este pregătită să vorbească. Asta înseamnă să amâni conversația. Acasă lucrurile sunt mai liniștite. S-ar putea să te apuci de curățenie. 

Rac

Ești preocupat de comunicare. Toți cei din jurul tău par foarte emoționali acum, în special membrii familiei. Volumul ar putea fi ridicat la mare. Nu pare să existe o temă singulară, dar oamenii din jurul tău ar putea fi tensionați din cauza diferitelor lucruri care se petrec în viața lor și se sprijină pe tine pentru confort psihic. Tu te poți conecta cu cineva care înțelege prin ce ai trecut. O persoană apropiată este gata să asculte și ești pregătit pentru schimbare.

Leu

Apar noi oportunități financiare. S-ar putea să fii foarte încântat de o perspectivă de a face bani. Dar acesta este un aspect extrem de emoțional, așa că înainte de a le spune celorlalți, fă un pas înapoi și gândește-te. Banii care îți intră în cont au nevoie de un scop bine definit, altfel îi vei risipi. Probabil vei cumpăra lucruri scumpe, de calitate, și chiar vei face cadouri. 

Fecioară

Ești inspirat să faci lucruri grozave. Apare o nouă șansă dar s -ar putea să nu fii gata să o primești. Emoțiile sunt mari dar nu-ți face griji. Dacă îți lipsește ceva, universul îți va trimite foarte curând. S -ar putea să primești câteva complimente cu privire la aspectul, zâmbetul și stilul tău. Acesta este un moment bun pentru a cunoaște oameni noi. S -ar putea să fii aruncat într -o situație socială, dar te vei descurca ușor.

Balanță

Ai parte de un nou început. În următoarele patru săptămâni ia în considerare să plantezisemințe sub formă de lucruri noi. Fă cunoștință cu alți oameni, încearcă un hobby, mănâncă alte alimente, chiar încearcă un nou traseu către supermarket. Cu cât plantezi mai multe semințe, cu atât recolta ta va fi mai bogată. Totodată, poți atrage mai multă prosperitate sau dragoste prin ritualuri spirituale. Caută modalități de a țese magia în viața de zi cu zi.

Scorpion

Primești mesaje din Univers. Ai putea fi destul de emoționat, mai ales în legătură cu o întâmplare legată de un prieten apropiat, dar, ca de obicei, nu o arăți. Acum însă este momentul pentru a spune ce simți. Așa că poți să lași trecutul în urmă, să renunți la stres și să vă împăcați. 

Săgetător

O perioadă supărătoare se încheie pe o notă mare.Informații online sau comentarii video s-ar putea să îți suscite interesul. S -ar putea să primești un feedback pozitiv cu privire la locul de muncă. Un client ar putea scrie o recenzie foarte frumoasă. Sau șefu te laugă. Poți primi recunoaștere și sprijin din partea colegilor tăi.

Capricorn

Munca ta grea dă roade. Dacă ești la școală, s-ar putea să te simți puțin stresat, deoarece se apropie termene limită și încă nu ai terminat o lucrare sau pregătirea pentru test. Dacă ai copii la școală, s-ar putea să-i ajuți. Te miști cu viteză maximă. De asemenea, poți face planuri pentru o călătorie. Cineva te poate invita într-o vacanță e în viitorul apropiat sau în timpul sărbătorilor și probabil te uiți deja la rezervările pentru companiile aeriene.

Vărsător

Există oportunități pentru tine. Tu și iubita ta s -ar putea să te încurcați într -o discuție emoțională și lucrurile se încing. Lasă trecutul în urmă și începe  ceva  nou. Este un moment bun pentru mici gesturi romantice care îți fac partenerul fericit. Ar putea fi vorba despre un mic cadou sau o declarație de  dragoste. 

Pești

Primești ajutor din mai multe părți. O mică problemă între tine și partener s-ar putea transforma într-un munte de dureri de cap. Trerburile casnice ar putea fi un element de dispută. Trebui să vă împărțiți sarcinile gospodărești. În zilele următoare te reechilibrezi emoțional și fizic. Uneori ești ca un burete energetic care captează multe vibrații, dar acum poți elibera acea energie către Univers.

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop