x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 27 iunie - 3 iulie 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Momente dificile la început de lună

Horoscop săptămânal 27 iunie - 3 iulie 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Momente dificile la început de lună

28 Iun 2020   •   08:59
Horoscop săptămânal 27 iunie - 3 iulie 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Momente dificile la început de lună
Sursa foto: pixabay.com

Mariana Cojocaru a realizat horoscopul pentru următoarea săptămână. Destin la extreme și momente dificile, chiar la începutul lunii, pentru mai multe zodii.

Horoscop Leu- Cum mulți acumulează păcate și fără să își dea seama, se vor întreba cum este mesajul astrelor. Pozitiv(cu un Venus și Mercur îm mers direct) sau negativ(marcat pe viitor de tranzitul lui Uranus din Taur, a lui Saturn Retrograd încă în Vărsător sau a celor două Eclipse de la ora aceasta). Karma vizează familia/dragostea, sănătatea, dar și cariera sau business-ul multora, chiar dacă cei mai mulți ignoră.


Horoscop Fecioara- Cu un picior în Valea Plângerii și cu un altul pe vibrația lui Mercur acum în mers direct. Cum sunteți zodie dublă, vă și întrebați cum puteți scoate piciorul rămas blocat în Valea Plângerii. Cum nu sunt două Fecioare identice(nici chiar gemene), nu am cum să vă orientez în acest cadru general. Astrograma karmică personală este busola mea de orientare prin codri existențiali, ca să ieșiți din impas.

 

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 

Horoscop Balanța- Și pentru voi am o veste bună! Săptămâna debutează cu Luna Albă în zodia voastră. Deci, vă preocupă sănătatea. Emoțiile sunt sub patronajul celor două Eclipse. Deoarece, pe 21 iunie când a fost Eclipsa de Soare, Luna se poziționa pe Axa Karmică Gemeni-Săgetător. Pentru unele poate fi o schimbare de stare de spirit, pentru altele un obstacol greu de trecut(încărcatură karmică neînțeleasă)…

Horoscop Scorpion - Dacă la Fecioară vorbeam de Valea Plăngerii pe aspectul dat de cele două Eclipse, voi aveți nevoie de un Păzitor al Pragului, să nu picați în Abisul Existențial. Știți că sunt nouă trepte către Infern cu Pluton Retrograd în Capricorn? Cu Mercur în mers direct(veste bună) aveți nevoie de o comunicare și înțelegere profundă pentru a vă înalța la Cer(misiune personală karmică neînțeleasă de toți).

Citește horoscopul integral pe Kfetele.ro

×
Subiecte în articol: horoscop Mariana Cojocaru horoscop