x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 31 august - 6 septembrie 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Vești bune pe toate fronturile

Horoscop săptămânal 31 august - 6 septembrie 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Vești bune pe toate fronturile

31 Aug 2020   •   15:20
Horoscop săptămânal 31 august - 6 septembrie 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Vești bune pe toate fronturile
Sursa foto: pixabay.com

Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 previziunile astrologice pentru perioada 31 august - 6 septembrie 2020.

 

Balanţă - luni și marți, entuziasm, elan, fie sunt în vacanță sau se poartă ca și cum ar fi în vacanță. Iau toate situațiile de viață mai ușor, vești bune pe toate fronturile. Următoarele zile le pot aduce belșug și spor.

Scorpion - concentrare maximă, luni și marți, pentru că au multe lucruri de făcut și cumva își adună energiile, ideile. De asemenea, spor și în casă, se implică în activități gospodărești. Pentru mijlocul săptămânii, Luna plină le poate aduce și imaginație, ceea ce e foarte bine și pentru afaceri.

Săgetător - multe drumuri, multe vizite pe început de săptămână, în căutare de răspunsuri și informații. Luna plină le aduce la mijlocul săptămânii abundență, belșug în casă, în familie sau diverse situații care se rezolvă prin contribuția colectivă a tuturor celorlalți.

Capricorn - interes mare pentru bani, luni și marți. banii pot veni din alte proiecte decât cele la care s-au gândit până acum sau cel puțin trebuie să fie foarte permisivi și deschiși pentru că viața le face propuneri interesante. Miercuri și joi, pot să-și dea seama că pot lucra și în alte domenii de până acum.

Vărsător - sunt foarte centrați pe propria persoană luni și marți, așa că tot ceea ce fac este în interesul lor. Pot munci, dar doar ce le place. De marți, zile foarte bune sub aspect financiar, banii vin de unde nici nu se așteaptă și fără prea mari eforturi.

Peşti - săptămâna este bună, mai ales luni și marți,  pentru că încep pe tihnit, deci nu trebuie să forțeze nota. Poate este bine să-și facă o agendă pe termen lung, pentru că au idei foarte bune. Miercuri și joi au multă inspirație. Stau bine și sub aspect sentimental.

 

Citește aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop camelia patrascanu horoscop