x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal pentru 4 - 10 octombrie. Sănătatea trage semnale de alarmă, nu o neglijați!

Horoscop săptămânal pentru 4 - 10 octombrie. Sănătatea trage semnale de alarmă, nu o neglijați!

03 Oct 2020   •   15:48
Horoscop săptămânal pentru 4 - 10 octombrie. Sănătatea trage semnale de alarmă, nu o neglijați!
Sursa foto: pixabay.com

Kiron Retrograd din Berbec face opoziție cu Soarele în timp ce Uranus este Retrograd cu Luna, aspecte centrale ce duc cu gândul la RESTANȚE. Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrologice pentru perioada 4 - 10 octombrie.

Horoscopul RAC

Rezonarea Lunii cu Uranus Retrograd anunță o săptămână cu încercări ce țin de viața personală, sentimente, copii, prietenii, relații chiar și de carieră sau business. Sănătatea va fi și ea pe ordinea de zi, dar impactul și cauzele vor fi profunde, de tip karmic. Ca de altfel și în cazul carierei și orientării în viață, căci mulți au restanțe în înțelegerea misiunii karmice cu care au venit pe Pământ.

Horoscop LEU

 Venus sau Micul Benefic a părăsit constelația voastră și a intrat în Fecioară. Opoziția pe care o face Soarele aflat în tranzit prin cel de-al doilea decan al Balanței cu Kiron Retrograd vă arată că dragostea trece prin stomac, chiar dacă nu ne place să gândim așa.

Horoscop FECIOARĂ

Intrarea lui Venus în zodia voastră vă atenționează și vă ia sentimentele la control. Cariera se vrea parte din misiunea voastră karmică de viață și multe sau mulți se găsesc la o răscruce de drumuri, Inclusiv cei care au un business. Opoziția Soarelui Natal cu Neptun Retrograd, mă duce cu găndul la lucrurile neînțelese, nedescifrate, restante ce țin de trecut și de viețile voastre anterioare...

Horoscop BALANȚĂ

Cum Soarele se află în cel de-al doilea decan al zodiei voastre și face opoziție cu Kiron Retrograd din Berbec sunteți într-o perioadă cu dileme și probleme legate de restante karmice. Blocaje pe mai multe planuri, inclusiv relațional, care ar trebui să vă pună pe gânduri. Inclusiv în plan socio-profesional, familial și relațiile importante. Sănătatea trage semnale de alarmă, nu o neglijați!...

Horoscop SCORPION

 Cumpene la tot pasul pentru cei mai mulți dintre voi fie că vorbim despre carieră, business, dragoste, sănătate. Vă spuneam la celelalte zodii de cuvântul cheie al perioadei, deci restanțele trebuiesc înțelese din perspectivă karmică și au semnificație profundă, căci altfel nu vă lasă să evoluați.

Citește aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop Mariana Cojocaru