x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Schimbările pe care Luna în Vărsător le aduce pe plan sentimental

Horoscop. Schimbările pe care Luna în Vărsător le aduce pe plan sentimental

04 Feb 2019   •   09:19
Horoscop. Schimbările pe care Luna în Vărsător le aduce pe plan sentimental

Luna intră sub semnul Vărsătorului, pe 4 februarie, reprezentând un tranzit care oferă un impuls tuturor semnelor zodiacal, în special când vine vorba de concentrare asupra lucrurilor care se află în fața noastră, potrivit Your Tango.

Acest eveniment astrologic va aduce noi începuturi și idei până în luna martie, când începe următorul eveniment astrologic.

Cele mai importante schimbări ale acestui eveniment astrologic vin pe plan sentimental. Vărsătorii sunt independenți, însă își doresc și compania unei persoane care să-i înțeleagă. Astfel, o să începem să căutăm să fim în preajma oamenilor cu care simțim că ne putem conecta la un nivel mai profund.

Noua Lună în Vărsător va aduce noi începuturi pe plan amoros, dar și o înțelegere mai bună a lucrurilor pe care ni le dorim de la persoana de lângă noi. Începem să luăm decizii gândindu-ne la ce este mai bine pentru noi.

În plus, aceasta este o perioadă în care o să dorim să ne redescoperim, să explorăm sau chiar să ne vindecăm de lucrurile care s-au întâmplat în ultimele luni. Astfel, acest eveniment astrologic ne va ajuta să ne construim viața la care visăm. Acest eveniment astrologic este unul pozitiv și ne va ajuta să comunicăm eficient și să avem curajul de a cere ce este mai bun pentru noi.

×