x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 1 decembrie 2022. Berbecii au probleme cu banii, Gemenii se izolează de lume, iar Racii se ceartă

Horoscop zilnic, 1 decembrie 2022. Berbecii au probleme cu banii, Gemenii se izolează de lume, iar Racii se ceartă

de Andreea Tiron    |    30 Noi 2022   •   16:26
Horoscop zilnic, 1 decembrie 2022. Berbecii au probleme cu banii, Gemenii se izolează de lume, iar Racii se ceartă
Sursa foto: Hepta

Leii se îndreaptă spre partea spirituală a vieții, Vărsătorii trebuie să-și vadă de treaba lor și să nu se amenstece în problemele altora, iar Taurii își fac tot felul de procese de conștiință.

BERBEC

Cheltuielile abuzive din ultimele săptămâni vă pot face să vă simțiți mai puțin încrezători în situația voastră financiară. Poate ai împrumutat niște bani unui prieten și te îndoiești de capacitatea lui de a rambursa. Sau poate te-ai îndrăgostit de cine știe ce reclamă publicitară și acum regreți că ai făcut achiziția. Returnează produsul dacă poți. Dacă nu poți, atunci pur și simplu învățați din experiență și treci peste momentul ăsta.

TAUR

Ambiția și voința ta de a reuși ar putea fi în contradicție cu sentimentele tale astăzi. Poate că ai muncit atât de mult încât nu acorzi suficientă atenție prietenilor și familiei -  iar lor le este dor de tine. Poate te îndoiești de capacitatea ta de a-ți îndeplini responsabilitățile. Fii obiectiv atunci când analizezi situația. Nu lăsa emoțiile să te copleșească cu tine.

GEMENI

În mod absolut neobișnuit pentru Gemeni, s-ar putea să decizi să te izolezi, departe de lume. Poate că ești obosit și vrei doar să te relaxezi și să citești o carte bună. E ok. Toată lumea are nevoie de puțină singurătate din când în când. Singura problemă aici este că, dacă rămâi prea izolat, s-ar putea să ratezi o conversație importantă. Rezistă tentației de a închide telefonul!

RAC

O ceartă de la bani ar putea interfera cu o prietenie astăzi. Poate că cineva nu a rambursat un împrumut și creditorul are acum nevoie de el. Poate că un membru al gospodăriei nu-și poate plăti partea care îi revine din facturi. Nu te lăsa atras în certuri și reproșuri. Stai de vorbă cu persoana care are probleme. Banii nu merită să distrugi o prietenie și să lași un gol în viața ta.

LEU

Aspectele spirituale și metafizice îți pot ocupa mult timp astăzi. S-ar putea să doriți să explorați religiile importante ale lumii sau să încercați diferite practici de ocultism. Dacă îți dorești, aceasta este ziua potrivită. Concentrarea ta este foarte puternică, deși va fi necesar să faci multe pauze!

FECIOARĂ

Tânjești după o vacanță și te-ai putea juca cu ideea unei viitoare călătorii pe calea aerului. Mintea ta se poate îndrepta către locuri spirituale precum India, Egipt, Israel sau Irlanda, în timp ce te întrebi cum ar fi să stai în locurile sacre din acele țări. Nu te juca doar cu ideea. Probabil că a venit momentul pentru o călătorie care s-ar potrivi firii tale mistice.

BALANȚĂ

Cineva pe care îl cunoști de multă vreme s-ar putea să se îndepărteze sau să dispară în alt mod din viața ta. El sau ea se poate muta într-o țară îndepărtată. Probabil că veți rămâne în legătură prin telefon sau e-mail, dar nu va mai fi niciodată la fel, cel puțin nu pentru mult timp. Te vei simți mai bine dacă vei întâlni oameni noi. Îți vor ieși în cale astăzi, eventual prin intermediul unor activități de grup.

SCORPION

S-ar putea să existe o tensiune între tine și partenerul tău, lucru care te-ar putea face să te simți puțin deprimat. Cheia pentru a remedia această situație este comunicarea sinceră. Amintiți-vă că sincer nu înseamnă neapărat brutal. Comparațiile și reproșurile acum nu pot decât să mărească distanța deja creată. Spune-i partenerului tău cum te simți, dar nu arunca vina pe el. Până la sfârșitul zilei, totul ar trebui să fie bine.

SĂGETĂTOR

Astăzi, energia ta este scăzută, așa că probabil nu te simți foarte sociabil. Vrei să-ți îngropi nasul în proiectele tale, în loc să fii obișnuitul suflet al petrecerii. Este în regulă, dar ai grijă să nu te izolezi într-atât de tare încât să-ți fie dor să primești niște complimente sincere. Asta poate face o mare diferență în felul în care te simți!

CAPRICORN

O atracție electrizantă față de cineva pe care poate tocmai l-ați întâlnit ar putea face ca mintea dvs. să se oprească astăzi asupra sexului și dragostei. Dacă poți, organizează o seară romantică cu această persoană. Dacă acest lucru nu este posibil, urmăriți un film care vă emoționează până la lacrimi. Lăsați să iasă această energie într-un fel sau altul.

VĂRSĂTOR

Membrii familiei ar putea fi supărați din cauza diferitelor evenimente frustrante din viața lor, care nu au legătură cu tine. Astăzi cel mai bine ar fi să-i lăsați în pace să rezolve lucrurile în felul lor. Nu este cazul să vă băgați. Mai bine profitați de această ocazie pentru a vă ocupa de unele dintre preocupările dvs. pe care este posibil să le fi amânat.

PEȘTI

Cuvintele negândite din partea unei persoane mai tinere ar putea duce la supărare. Dacă vorbele aspre sunt îndreptate către tine, nu le lua în serios. Corectează-l cu blândețe. Oricum, păstrează informațiile  pentru tine și apoi uită-le. Nu merită stresul.

 

×