x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic vineri, 1 decembrie 2023. Mercur intră în Capricorn: Taurii sunt optimiști, Fecioarele se concentrează pe viața amoroasă, iar Peștii sunt plini de speranță

Horoscop zilnic vineri, 1 decembrie 2023. Mercur intră în Capricorn: Taurii sunt optimiști, Fecioarele se concentrează pe viața amoroasă, iar Peștii sunt plini de speranță

de Andreea Tiron    |    30 Noi 2023   •   11:00
Horoscop zilnic vineri, 1 decembrie 2023. Mercur intră în Capricorn: Taurii sunt optimiști, Fecioarele se concentrează pe viața amoroasă, iar Peștii sunt plini de speranță
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic vineri, 1 decembrie 2023. Leii sunt într-o formă excelentă, Balanțele se simt bine în familie, iar Capricornii sunt determinați să-și atingă obiectivele

Berbec

Mercur se îndreaptă spre partea de sus a hărții tale solare, unde va sta până pe 23 decembrie. Acest ciclu aduce mai multă activitate mentală și implicare în carieră, reputație și exerciții de stabilire a obiectivelor. Există multe informații de absorbit, de învățat și de preluat, care vă vor ajuta să faceți alegeri bune și să vă atingeți țintele.

Taur

Urmează o perioadă bună pentru împărtășirea ideilor și învățarea lucrurilor noi pe măsură ce Mercur intră în armonie cu semnul tău. Este un tranzit excelent pentru a renunța la probleme și a te bucura de o perspectivă mai optimistă. Din când în când, în timpul acestui ciclu, vă agitați mai repede când aveți diferențe de opinii cu cei din jur. Ar putea exista și o înclinație de a uita, a trece cu vederea sau a ignora unele detalii din viața de zi cu zi.

Gemeni

Mercur intră astăzi în casa ta a opta solară, unde va sta până pe 23. Acest tranzit vă pune în lumină viața intimă, atașamentele, misterele, psihologia, investigațiile, munca asupra sinelui și strategiile pe termen lung. Cauți semnificații mai profunde, iar Mercur aduce o oarecare obiectivitate emoțiilor și circumstanțelor complicate și adânc înrădăcinate. Luna se mută în sectorul dvs. de comunicații astăzi, sporindu-vă curiozitatea.

Rac

Mercur se mută în semnul tău opus și rămâne acolo până pe 23. În aceste perioade, deseori discutați lucrurile, acceptați compromisurile și luați decizii comune. De fapt, pot exista oportunități fantastice de a învăța prin interacțiunile tale cu ceilalți. Gravitezi spre oameni care te pun pe gânduri sau oferă o perspectivă diferită.

Leu

Mercur își începe tranzitul către a șasea casă solară astăzi. Vă veți gândi mult mai mult la munca în timpul acestui ciclu care durează până pe data de 23 și s-ar putea să veniți cu sisteme și metode îmbunătățite în acest proces. Este un moment excelent pentru a vă perfecționa și a învăța lucruri utile. Sunteți într-o formă grozavă pentru a rezolva probleme dificile și a găsi soluții.

Fecioară

Mercur intră în casa ta solară a cincea și rămâne acolo până pe 23. Cu acest tranzit, poți experimenta o dorință mai puternică de a da sens sentimentelor tale. Puteți să vă analizați viața amoroasă și să verbalizați emoțiile. Această influență îți stimulează latura creativă, în special la nivel mental. Ești mai creativ sau jucăuș cu cuvintele tale și mai îndrăzneț când vine vorba de a-ți împărtăși opiniile.

Balanță

Mercur se mută într-o zonă reflectivă a hărții tale - sectorul casei și al familiei - unde va sta până pe 23. Cu acest tranzit, pot exista discuții despre familie, viața domestică, rădăcini și trecut. Vă veți bucura de câteva conversații revelatoare și calde în săptămânile următoare. Cauți momente speciale alături de cei dragi.

Scorpion

Odată cu trecerea lui Mercur în sectorul comunicațiilor de astăzi, ești într-o formă grozavă  pentru a învăța, a studia și a te conecta cu ceilalți. Există momente în care te simți ocupat, sau poate puțin încordat sau agitat, dar dacă reușești să eviți stresul, vei culege roadele acestui ciclu. Viața ta socială se poate îmbunătăți, mintea ta este chiar mai ascuțită decât de obicei, iar intrarea în contact cu ceilalți duce la oportunități importante.

Săgetător

Mercur se mută astăzi în sectorul tău de resurse, unde va sta până pe 23. În săptămânile următoare, vei pune în practică multe dintre ideile tale. Ești incredibil de priceput să ajungi la rezultatul final.  Când ești stresat, pot exista anumite îngrijorări legate de bani, posesiuni și resurse, dar, chiar și așa, este un moment minunat pentru a dezvolta răbdarea. Vă concentrați pe priorități și gravitați mai mult către fapte și certitudini concrete decât vise și idei de moment.

Capricorn

Mercur intră în semnul tău astăzi, iar interesul pentru lumea din jur crește.  Până acum ați fost în mare parte mulțumit să vă țineți părerile pentru voi înșivă, dar acum vă doriți mai multă interacțiune. Iei decizii executive, îți faci mai puține griji pentru feedback și te concentrezi pe ceea ce funcționează cu adevărat pentru tine. Ai încredere și entuziasm. Ești gata să lași trecutul în urmă și ai tendința de a atrage ceea ce îți dorești prin puterea cuvintelor.

Vărsător

Mercur intră astăzi în casa ta solară a douăsprezecea, unde va sta până pe data de 23. Acesta este un moment fabulos pentru reflecție. Într-adevăr, ideile sunt în stadiul de dezvoltare și simți intuitiv că ar trebui să aștepți să le împărtășești până când ești gata. Ești mai impresionabil decât de obicei, mai contemplativ. Luna se mută în semnul tău opus pentru o ședere de câteva zile, provocându-te să găsești echilibru în viața ta.

Pești

Luna se mută în sectorul tău de muncă și sănătate, iar tu ești înclinat să faci ordine, concentrându-te pe problemele minore din viața ta care ar putea fi rezolvate rapid! Tot astăzi, Mercur începe tranzitul în sectorul tău social, lansând un ciclu excelent pentru gândire inventiva, idei proaspete și conexiuni interesante. Acorzi o atenție deosebită viselor, dorințelor și speranțelor în timpul acestui ciclu, până pe data de 23.

 

×