x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 1 martie 2016. Este important sa nu uiti ca de tine insuti depinde ceea ce in aceasta lume numim "destin"

Horoscop zilnic, 1 martie 2016. Este important sa nu uiti ca de tine insuti depinde ceea ce in aceasta lume numim "destin"

29 Feb 2016   •   21:54
Horoscop zilnic, 1 martie 2016.  Este important sa nu uiti ca de tine insuti depinde ceea ce in aceasta lume numim "destin"


Berbec
O vacanta temporara, asa pare ziua de astazi, pentru tine, chiar daca prea multe nu vor fi astazi rezolvate. Se pare ca poti depasi cu usurinta obstacolele astazi intalnite, distrandu-te, chiar. Optimismul si gandurile pozitive, alaturi de o atitudine constructiva, iti pot oferi contextul potrivit pentru a-ti vedea visele devenite realitate.

Taur
O zi in care nu este obligatoriu ce ceea ce tu vrei a se intampla sa fie si potrivit realitatii obiective. Pe de alta parte, nici sa fie totul doar functional si practic nu iti este de folos. Va veni si momentul sa calaresti pe cai mari, deocamdata, insa, iti ramane doar sa muncesti cu aceeasi daruire ca si pana acum.

Gemeni
Este posibil ca relatiile tale sa fie mai tensionate decat erau pana acum. Probabil ca ideile tale complet diferite de cele pe care le-ai avut pana acum vor declansa furtuni. Si toate acestea pleaca de la simplul fapt ca nu iti poti aduce la realitate visele pe care deocamdata le ai. Rabdarea trece marea, nu uita...

Rac
Te poti razgandi in orice moment, mai ales daca persoana care incearca sa te convinga sa faci altceva decat ceea ce ti-ai propus este persoana iubita. Cu toate acestea, nu vei reusi sa scapi de responsabilitatile pe care le ai de onorat, astazi. daca este cazul,accepta ajutorul pe care persoana iubita doreste a ti-l acorda.

Leu
Este important sa nu uiti ca de tine insuti depinde ceea ce in aceasta lume numim "destin". La fel de important este sa iti amintesti toate sentimentele pe care ai vrut a le reprima, lundu-ti inapoi de acolo energia. Se stie ca este mai usor de spus decat de facut si ca Roma nu a fost construita intr-o singura zi, dar ai nevoie de incredere - pastreaza-ti-o!

Fecioara
Primesti ajutorul de care ai nevoie atunci cand te astepti mai putin, dar se pare ca nu realizezi acest lucru. Se pare ca nu mai vrei sa ti se spuna ce sa faci si nici sa te mai simti controlat in vreun fel. Dar, de aici pana la a crede ca toti cei care te contrazic iti vor raul, calea este lunga...

Balanta
Ai atat de multe de spus, atatea ganduri asupra carora ai reflectat si ai ajuns la concluzii pertinente, incat cu greu te abtii sa nu deschizi subiecte noi de discutie cu toti cei pe care ii intalnesti. Cauta-i pe cei care ti se aseamana; cu acestia poti face schimburile de idei la care de mult timp te gandesti.

Scorpion
"Hic sunt leones" - chiar daca mai intalnesti pe undeva avertizarea aceasta, cu siguranta te vei aventura in necunoscut, fara a te gandi de doua ori daca ceea ce faci este sau nu de bun augur. Drumul pe care acum mergi iti este rezervat doar tie insuti. va trebui sa ai grija ce iti doresti pentru ca acum iti conturezi viitorul.

Sagetator
Primesti incurajari, astazi, dar pregateste-te sa descoperi si intelesuri subtile ale acestora. In cazul in care pana acum ai avut parte de tensiuni - in relatia de cuplu sau in relatiile cu cei care iti sunt asociati - asteapta-te sa ai o zi in care te poti detasa usor de tot ceea ce a fost neplacut, in ultima perioada.

Capricorn
Inca nu este momentul propice pentru a te lansa intr-o noua aventura a vietii tale. Recalibreaza-ti planurile si regandeste-ti strategiile pe care vrei a le aplica. In schimb, concentreaza-te pe relatia ta actuala, pentru ca momentele de care astazi poti avea parte, nu se vor intoarce prea curand.

Varsator
O zi in care evenimentele care se succed in cu repeziciune in viata ta par a fi desprinse dintr-un scenariu de film al lui Quentin. Probabil ca sosit momentul sa iesi din ascunzatoare si sa iti expui parerile fara a-ti mai pasa de replicile primite. Esti pregatit sa iti implinesti potentialul, deci nu mai astepta sa ti se ofere sanse suplimentare pentru a actiona.

Pesti
Este posibil sa nu iti poti indeplini toate promisiunile, astazi. Si, mai mult decat oricand, se pare ca ai parte de o zi in care iti dedici tie insuti toate resursele de care dispui; pentru ceilalti ai putea parea egoist. Dar pentru tine faci ceva ce de mult timp trebuia sa faci. Ii poti ajuta pe ceilalti daca starea ta de bine exista. Altfel...

Alina Carciumarescu
horoscop oferit de astrocafe.ro
 

×
Subiecte în articol: horoscop