x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 1 martie 2022. Taurii au pericol de accidente. Capricornii sunt îngrijorați cu privire la bani

Horoscop zilnic, 1 martie 2022. Taurii au pericol de accidente. Capricornii sunt îngrijorați cu privire la bani

28 Feb 2022   •   14:33
Horoscop zilnic, 1 martie 2022. Taurii au pericol de accidente. Capricornii sunt îngrijorați cu privire la bani
Sursa foto: Pixabay.com

Nu este o zi bună pentru investiții, așa încât amânați-le pentru mai târziu. Gemenii și Scorpionii au parte de colegi supărați sau deprimați, Berbecii, Racii și Balanțele își fac griji legate de bani, Leii se plictisesc iar Vărsătorii sunt preocupați să avanseze în carieră.

Berbec

Astăzi ar putea fi o zi ciudată în privința banilor. Ar fi bine să îți socotești bine veniturile. Nu este o perioadă potrivită pentru investiții dar poți primi informații interesante și amână pentru mai târziu deciziile. 

Taur

Există condiții de  accidente din cauza unor condiții nesigure din jurul casei tale. Nu toate sunt vizibile, așa că anunță membrii familiei să fie atenți. Totodată, nu este o zi potrivită sa muncești mult acasă. Dacă vrei să faci reparații majore, este mai bine să amâni. 

Gemeni

Unul sau mai mulți dintre colegii tăi sunt destul de supărați sau deprimați, iar acest lucru îți afectează propria eficiență. Colegii tăi nu sunt prea comunicativi, așa că vezi-ți de treburile tale. 

Rac

Cheltuielile abuzive din trecut ar putea reveni să te bântuie acum. Ar putea exista blocaje în primirea fondurilor pe care le aștepți sau intervine o cheltuială neașteptată. Va fi nevoie de tot talentul tău să-ți planifici atent resursele. 

Leu

Plictiseala și neliniștea te chinuie astăzi. Vrei aventură deși nu ți-e clar ce anume îți dorești. Poate vrei să planifici o ieșire pentru weekend-ul viitor. 

Fecioară

Ești foarte concentrat și mult mai atent decât de obicei. Nu fi surprins dacă observi oamenii și le simți gândurile și sentimentele mai mult decât de obicei. Aceasta este o zi bună pentru a citi, a studia, a participa la un curs. 

Balanță

Îți faci griji legate de bani pentru că este posibil să fi suferit eșecuri financiare în ultimul timp. Însă vei primi resurse din surse externe. Orice alte probleme ai putea avea, acestea vor fi rezolvate mai târziu. 

Scorpion

Eșecurile la locul de muncă te îngrijorează și deprimă. Nu-ți face griji. Totul va fi bine. Cineva nu este pe deplin sincer cu tine. Încurajează-i pe cei din jurul tău să se deschidă și să comunice. Ceea ce spun ei poate să nu fie chiar atât de agreabil, dar cel puțin vei fi mai capabil să evaluezi situația.

Săgetător

Evenimentele bruște care vin la tine prin TV, ziare sau internet îți zguduie sistemele de credințe. Te simți momentan dezamăgit și chiar puțin deziluzionat. Însă noi informații îți vor deschide alte uși. Curiozitatea ta naturală va câștiga în cele din urmă și vei dori să citești tot ce te interesează.

Capricorn

Cheltuielile exagerate din trecut te bântuie acum în ceea ce privește banii. Ar putea exista blocaje în primirea fondurilor pe care le aștepți sau ar putea apărea o cheltuială neașteptată, dar necesară. Va fi nevoie de tot talentul tău pentru a rezolva această situație, dar încurajează-te.

Vărsător

Fii pregătit astăzi. Un vis de demult cu privire la cariera ta poate deveni în sfârșit realitate. La început s-ar putea să nu crezi, dar luptă cu energia negativă, care îți stă în cale. Ai muncit din greu și nu vei înceta să avansezi. Acceptă laudele, mulțumește tuturor și apoi mergi mai departe.

Pești

Ai tendința să fii cel mai rău critic al tău. Eșecurile recente la locul de muncă îți aduc îndoieli cu privire la propriile capacități. Fii obiectiv cu privire la situație. Orice s-a întâmplat probabil a fost dincolo de controlul tău, așa că nu este corect să te îndoiești de tine. Muncește din greu, fă tot ce puteți și nu lăsa evenimentele din afară să-ți distrugă încrederea în tine.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic