x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 10 august 2022. Berbecii finalizează un proiect dificil. Săgetătorii primesc vești grozave

Horoscop zilnic, 10 august 2022. Berbecii finalizează un proiect dificil. Săgetătorii primesc vești grozave

09 Aug 2022   •   11:29
Horoscop zilnic, 10 august 2022. Berbecii finalizează un proiect dificil. Săgetătorii primesc vești grozave
Sursa foto: Unsplash.com

Taurii participă la o nuntă sau un botez, Gemenii deepășesc unele obstacole, Racii și Balanțele sunt emoționați, Leii muncesc în casă, Fecioarele se apropie de partener, Scorpionii sunt preocupați de autocontrol, Capricornii au parte de evenimente fericite, Vărsătorii sunt inituitivi iar Peștii se bucură.

Berbec

Astăzi s-ar putea să finalizezi un proiect dificil care este important pentru cariera ta. Recunoașterea dăruirii și a muncii tale ar putea să te găsească copleșit emoțional. S-ar putea să trebuiască să faci un efort special pentru a-ți controla sentimentele. Ai mutat munți ca să ajungi unde ești, așa că e frumos să fii recunoscut. Meriți să sărbătorești în seara asta.

Taur

Un eveniment mult așteptat, poate o nuntă sau un botez, te-ar putea emoționa până la lacrimi. Deoarece ești în mod natural o persoană căreia nu-i place să-și arate sentimentele, s-ar putea să trebuiască să fii singur până când dorința de a plânge trece. Aceasta ar trebui să fie o zi fericită și pentru tine, iar mulțumirea ta ar putea părea aproape prea bună pentru a fi adevărată. Chiar dacă nu ai putut participa în persoană, este real. Relaxează-te și bucură-te de ea.

Gemeni

Un vis intens, emoțional, te poate mișca atât de puternic încât te trezești cu un ciudat sentiment că visul este real. Eforturile de a depăși obstacolele și de a avansa în afaceri ar putea, în sfârșit, să dea roade. Ai putea să te plimbi năucit întrebându-te dacă s-a întâmplat cu adevărat. Profită la maximum de asta și nu-ți fie teamă să-ți arăți sentimentele.

Rac

Discuțiile emoționante cu partenerul tău te-ar putea face să plângi. Ai depășit orice dificultăți și probabil ai ajuns la o nouă înțelegere. Orice relație sau prietenie începută sau avansată acum arată că va fi puternică și de durată. Înclinația ta de bază va fi să-ți controlezi sentimentele, dar nu-ți fie teamă să le arăți. 

Leu

Astăzi s-ar putea să simți nevoia să faci multă muncă în jurul casei tale. Poate te aștepți la viitori vizitatori sau vrei pur și simplu să te bucuri de spațiul tău. Dar nu încerca să faci totul deodată. S-ar putea să întâmpini dificultăți care necesită ajutor din partea altora care ar putea fi indisponibili. 

Fecioară

Unele comunicări intense cu un prieten apropiat sau iubit ar putea dezvălui lucruri minunate despre relația ta. Poate că aveți mai multe în comun decât credeați. Poate că temerile și insecuritățile tale se dovedesc nefondate. Drept urmare, voi doi ați putea să vă apropiați și să descoperiți un nou simț reciproc al scopului. Bucurați-vă de sentimentele pozitive care vă ies în cale și aveți o zi grozavă.

Balanță

Tradițiile sociale antice ar putea fi o parte puternică a zilei de astăzi. Un eveniment emoționant cu privire la familia ta, poate planificarea unei nunți sau a unei alte etape, te-ar putea face să te simți deosebit de emoționat. În goana evenimentelor, probabil că vei ține frâu strâns pentruorice expresie a emoției. Păstrarea aparențelor ar putea fi mai importantă pentru tine decât de obicei.

Scorpion

De obicei, acorzi o mare importanță autocontrolului. Astăzi, această abilitate îți va fi utilă atunci când vei primi o veste minunată care altfel ar putea să vă miște până la lacrimi. Nu-l merge însă prea departe. Munca ta grea și dedicarea pentru carieră dau roade. Ar putea sosi știri despre posibile progrese. Este o zi plină de evenimente.

Săgetător

Așteaptă-te la vești grozave în ceea ce privește banii, eventual avansare profesională. S-ar putea să trebuiască să controlezi dorința de a izbucni în lacrimi de bucurie. O prietenă ar putea trece prin unele schimbări grele și ar putea dori sprijinul tău. Cea mai bună cale de acțiune ar fi să asculți, mai degrabă decât să oferi sfaturi. S-ar putea să trebuiască totuși să încerci din greu să te controlezi. Situația ar putea sfida orice rațiune.

Capricorn

Evenimentele fericite care implică o rudă apropiată te-ar putea face să te simți emoționat. Ar putea fi implicată o căsătorie sau o naștere. Proiectele tale, în special cele cu alți oameni, s-ar putea derula bine în ciuda dificultăților pe care le-ai avut de depășit. Rezultatele te-ar putea mișca până la lacrimi. S-ar putea să simți nevoia să te controlezi, dar nu-ți fie teamă să arăți cum te simți.

Vărsător

Telepatia și intuiția ta sunt la cote maxime astăzi. Ar trebui să-ți fie mai ușor decât de obicei să te conectezi la gândurile și sentimentele celorlalți. Ar putea fi o idee bună să îți controlezi reacțiile. Nu le spune altora ce înțelegi decât dacă ești sigur că vor să știe. Imaginația și abilitățile tale creative funcționează, de asemenea, la un nivel foarte înalt. Profită la maximum de ele.

Pești

Astăzi, o preocupare profundă pentru sentimentele altora te-ar putea face să acorzi o ureche înțelegătoare celor care au nevoie de o oarecare înțelegere. Este mai important să asculți decât să vorbești acum, chiar dacă latura ta practică ar putea dori să se exprime. Treburile tale ar trebui să meargă fără probleme, aducându-ți multă satisfacție. Nu fi surprins dacă ai vărsat câteva lacrimi de bucurie la un moment dat.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic