x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 11 decembrie 2021. Gemenii au parte de schimbări. Vărsătorii sunt neliniștiți

Horoscop zilnic, 11 decembrie 2021. Gemenii au parte de schimbări. Vărsătorii sunt neliniștiți

10 Dec 2021   •   11:56
Horoscop zilnic, 11 decembrie 2021. Gemenii au parte de schimbări. Vărsătorii sunt neliniștiți
Sursa foto: Neal Kharawala - Unsplash.com

Berbec

Energia ta revine treptat și începi să te simți mai întreprinzător în ceea ce privește viața ta domestică. astăzi vei fi chemat să rezolvi câteva probleme financiare legate de nevoile tale casnice. În timp ce un cadou substanțial de bani ar fi binevenită, începi să vezi și alte modalități de a-ți crește veniturile și a-ți scădea cheltuielile.

Taur

Încearcă să-ți imaginezi că te afli în atelierul tău de creație și ai renunțat să folosești toate instrumentele tale obișnuite pentru a găsi noi modalități de a da formă inspirației tale. Vei avea un alt stil creativ, complet diferit. Admiratorii tăi pot fi surprinși, dar nimeni nu va fi mai uimit decât tine.

Gemeni

Viața ta privată este probabil în pragul unei mari schimbări. Aceasta are legătură de transformările profunde ale comportamentului tău. Dacă viața de zi cu zi sau de familie ți se pare înăbușitoare, nu este nevoie să-ți reverși frustrările pe cei dragi. Căutați răspunsuri în interiorul tău.

Rac

Nu este surprinzător dacă te-ai înscris la o cursuri diferite de activitățile tale normale. De exemplu, un surfer poate avea un impuls brusc de a învăța despre computere sau un guru al tehnologiei s-ar putea ocupa de aranjarea florilor. 

Leu

Unele dintre mișcările planetare te ajută să înțelegi că cel mai bun loc pentru a descoperi comori nu este întotdeauna acolo unde alți oameni îți spun să cauți. Dacă ceilalți te îndeamnă să te interesezi de activități care nu interesează majoritatea oamenilor, inclusiv pe tine, nu le acordați atenție. Vei descoperi comori pe cont propriu, cu condiția să-ți urmezi propria chemare.

Fecioară

Ești în ton cu noile invenții și tendințe și ai o dorință irezistibilă de a te alătura unui grup de avangardă. Vechiul mod de a face lucrurile nu-ți mai place. Nu mai suporti să lucrezi după principii depășite. Fii atent să nu dai naștere la un conflict.

Balanță

Nu ai putea fi într-o poziție mai bună în viața ta personală. Este timpul să-ți confrunți demonii pentru ultima oară. Complexele, vinovăția și temerile au dispărut. Curățenia radicală pe care vrei să o faci îți poate afecta cariera profesională pe măsură ce devii conștient de cât de mult te-ai subestimat.

Scorpion

Prognoza de azi este excelentă pentru tine. Acționează pe baza intuiției tale puternice. Dar fii prudent cum îți pui dorințele în practică, ca nu cumva spiritul tău impulsiv să te împiedice să iei măsuri de precauție.

Săgetător

Dedică-ți energiile psihologiei umane . Este o zi bună pentru a încerca să-ți vinzi ideile. Concentrează-ți eforturile asupra celor care au nevoie  de ajutor. Există șansa să întâlnești o persoană dinamică, care te poate conduce către un teritoriu fascinant, neexplorat.

Capricorn

Există o oarecare probabilitate să ai o întâlnire emoțională electrizantă. Unele dintre detaliile mai banale ale vieții pot declanșa argumente violente și scurte. Te-ai gândit că este timpul pentru mai multă intensitate în viața ta. Indiferent dacă ești conștient sau nu, regândești relațiile umane.

Vărsător

Configurația astrală actuală ar putea fi descrisă ca o fază de criză, deși evenimentele de astăzi nu vor fi nefericite. Comunicarea se dovedește dificilă pentru tine. Vrei ca ceilalți să-ți observe și să-ți aprecieze talentul, dar începi să-ți pierzi răbdarea. Aceasta este o zi bună pentru a te confrunta cu obstacolele care vă stau în cale.

Pești

Este o zi plăcută pentru tine. Optimismul și creativitatea prevalează. Profită de toată libertatea de care ai nevoie pentru a-ți întâlni fericirea. Într-adevăr, aceasta poate veni sub forma unei noi persoane care îți face inima să bată mai repede. Nu te îndrăgosti prea repede! Există o mulțime de oportunități acum. Un angajament profund are nevoie de timp.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic