x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 11 februarie 2022. Leii sunt atrași de un proiect creativ. Capricornii vor să-și schimbe locul de muncă

Horoscop zilnic, 11 februarie 2022. Leii sunt atrași de un proiect creativ. Capricornii vor să-și schimbe locul de muncă

10 Feb 2022   •   16:53
Horoscop zilnic, 11 februarie 2022. Leii sunt atrași de un proiect creativ. Capricornii vor să-și schimbe locul de muncă
Sursa foto: pixabay.com

O zi în care Taurii sunt obsedați de bani, Gemenii și Racii se afundă în documente, Fecioarele discută afaceri la cină, Balanțele sunt mai ambițioase ca niciodată iar Săgetătorii se simt obosiți.

Berbec

Cărțile, prelegerile și alte surse de informații referitoare la chestiuni spirituale, metafizice sau religioase te fascinează dar ești prea copleșit pentru a înțelege. Fă altceva, lasă totul să se așeze.

Taur

Un obiectiv legat de afaceri sau finanțe, care este foarte important pentru tine, necesită multă atenție. Ai grijă, totuși, să nu fii atât de prins în căutarea perfecțiunii încât să te stresezi. Uneori, atenția obsesivă poate sabota scopul.

Gemeni

Stabilirea unui nou parteneriat de afaceri necesită multe documente. Este obositor să analizezi tot. Cineva mai familiarizat cu aceste chestiuni îți poate explica dezavantajele. Însă mergi înainte pentru că îți va aduce noroc.

Rac

Documentele legale care privesc afacerea ta vor trebuie realizate astăzi.  Nu fi prea nerăbdător, deoarece este important. În schimb, găsește pe cineva care se pricepe și fă-l să îți explice totul. Rezultatele ar trebui să merite!

Leu

Te gândești să investeți timp, energie și ceva bani într-un proiect creativ. Acest lucru implică și tehnologia modernă. Vei avea mai mulți colegi care doresc să lucreze cu tine. Nu pierde din vedere detaliile practice, altfel nu vei putea să realizezi ce îți dorești.

Fecioară

Ai musafiri care vin la tine pentru a discuta despre afaceri. Dacă nu ești atent însă, vei fi prins în conversații mai mult sociale decât practice și pierzi din vedere motivele pentru care v-ați întâlnit. Rămâi concentrat pe problema în cauză și vei fi plăcut surprins de rezultate.

Balanță

Un exces de ambiție îți va canaliza energia într-o activitate. Ar putea implica scrierea, predarea sau vorbirea. Te vei simți obosit dar mintea lucrează. Rămâi concentrat!

Scorpion

O vizită anunțată te determină să faci ordine în casă. Vrei să cumperi și decorațiuni. Este bine, dar fii atent! Unele dintre lucrurile care arată bine în magazin s-ar putea să nu arate exact la fel acasă. Oaspetele tău este mai interesat să te vadă. 

Săgetător

Lucrează de acasă pentru că te simți obosit. Mai ai însă sarcini importante de îndeplinit dar te vei simți mai bine fără să alergi prin trafic. Ești foarte conștiincios dar ia-o mai ușor astăzi. 

Capricorn

Informații despre colegii cu care lucrezi sau chiar despre locul de muncă te face să te îndoiești despre viitorul tău. Simți că nu ajungi nicăieri. Vrei să pleci în altă parte sau chiar să-ți schimbi cariera. Cineva îți oferă o oportunitate pe care nu ai luat-o în considerare până acum. Gândește-te bine.

Vărsător

Hârțoagele care implică bani ar putea părea un pic copleșitoare și ceri sfaturi sau asistență unui prieten. Acesta se pricepe dar tu s-ar putea să nu înțelegi prea multe din ceea ce spune. Începi să vizezi ce ai putea să cumperi cu banii dar fii parctic pentru că vor veni vremuri nu prea bune. 

Pești

Te plictisesc unele documente pe care trebuie să le faci pentru afacerea ta însă îți vor aduce multe beneficii mai târziu. Folosește-ți conștiinciozitatea obișnuită pentru a finaliza lucrurile. Hărnicia și dedicația ta vor atrage atenția șefilor, așa că așteaptă-te la o avansare. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic