x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 11 martie 2024. Berbecii au o zi tensionată. Fecioarelor li se împlinesc dorințele

Horoscop zilnic, 11 martie 2024. Berbecii au o zi tensionată. Fecioarelor li se împlinesc dorințele

de Moira Dună    |    10 Mar 2024   •   12:00
Horoscop zilnic, 11 martie 2024. Berbecii au o zi tensionată. Fecioarelor li se împlinesc dorințele
Sursa foto: Hepta

Horoscop 11 martie 2024. Taurii își urmăresc visele, Gemenii sunt anxioși, Racii colaborează cu cei din jur, Leii conduc, Balanțele se ceartă, Scorpinii vor să fie independenți, Săgetătorii sunt energici, Capricornii să fie atenți la egoism, Vărsătorii fac un compromis iar Peștii auparte de opoziție.

Berbec

Controlul poate fi o temă mare pentru tine și oamenii din jurul tău. Vei avea parte o dispută atât de brutală cu privire la cine conduce, astfel că lucrurile pot escalada. Există un ton agresiv pentru lucrurile care nu pot fi ignorate cu ușurință. Fii cu ochii pe asociații tăi.

Taur

În general, lucrurile ar trebui să meargă extrem de bine pentru tine astăzi, așa că nu rata această ocazie de a-ți urmări visele. Fă lucrurile cu pasiune și nu te abține. Amintește-ți că mintea și voința ta sunt singurele lucruri care te împiedică să ajungi acolo unde vrei. Există o mare cantitate de magnetism la dispoziția ta astăzi, așa că roagă-i pe ceilalți să te ajute.

Gemeni

S-ar putea să te simți anxios, chiar mai mult decât de obicei. Nervii tăi pot fi destul de tensinați și există senzația că s-ar putea să nu fii pe drumul cel bun. Mai mult ca sigur, ceea ce trebuie să faci este pur și simplu să te calmezi și să te relaxezi. Lasă-ți creierul să încetinească și să gândești clar, fără ca mulți oameni să-ți spună ce să faci.

Rac

Alți oameni sunt cel mai important aspect al zilei. Vei descoperi că lucrurile ar putea deveni puțin dificile dar dacă te conectezi cu alții, chiar și cea mai dificilă sarcină poate fi rezolvată.

Leu

Acesta este timpul tău să conduci. Expuneți-vă părerea în mod deschis. Pune puțină pasiune pentru a înviora lucrurile și a pune-ți energia în mișcare. O transformare puternică poate avea loc în tine, pe măsură ce începi să-ți exerciți puterea.

Fecioară

Ai o mare putere la dispoziția ta astăzi. Ar trebui să înțelegi că aproape orice îți dorești se va împlini. Nu irositi cuvintele sau actiunile. Concentrează-ți energia pe unul sau două lucruri importante, în loc să o dispersezi și, prin urmare, să-ți diluezi puterea generală. Nu este nimic de care să te temi.

Balanță

Dacă o ceartă sau o altercație de un fel pare inevitabilă, nu te ascundei. Este important să înfrunți sursa atacului. Evocă războinicul din tine și s-ar putea să te surprinzi cu puterea incredibilă pe care o ai.

Scorpion

Problemele legate de libertate sunt susceptibile să apară astăzi în mai multe moduri,. Aceste probleme ar putea fi legate de oportunități de aventură și călătorie. Deși inițial vrei să te scufunzi în această libertate promisă, fă-ți timp să reflectezi la ceea ce ai nevoie înainte de a lua orice decizie finală. Nu uita de ceilalți oameni din viața ta și de modul în care astfel de acțiuni i-ar putea afecta pe ei și relațiile tale.

Săgetător

Există o mare cantitate de energie care lucrează pentru tine astăzi. S-ar putea să simți că mergi pe cărbuni încinși. Nu este o zi bună să stai pe canapea și să te uiți la televizor. Cărbunii te vor arde cu siguranță. Este important să continui să te miști. Angajază-te în activități care îți exersează atât mintea, cât și corpul. 

Capricorn

Energia ta va lumina orice cameră în care intri astăzi. Simte-te liber să profiți de acest magnetism incredibil prin inițierea și încurajarea altora să ți se alăture în activități creative și aventuri îndrăznețe. Poți fi mândru fără a deveni egoist; altfel vei ajunge să-ți pierzi adepții chiar înainte de a începe.

Vărsător

Ritmul lent și constant poate fi ceva cu care te simți confortabil, dar reține că situațiile zilei necesită ceva mult mai dinamic și mai curajos.  Astăzi este ziua în care trebuie să faci un compromis.

Pești

Fii pregătit pentru o luptă totală cu oamenii,  chiar dacă acesta este aproape opusul stilului tău normal. De fapt, „opus” este numele jocului pentru tine astăzi. Nu fi surprins dacă intri într-un magazin de înghețată dorind vanilie și găsești ciocolată. Nu te supăra de aceste tipuri de situații asupra cărora pur și simplu nu ai control.

×