x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 11 noiembrie 2021. Balanțele trebuie să facă o alegere. Scorpionii sunt copleșiți de emoții

Horoscop zilnic, 11 noiembrie 2021. Balanțele trebuie să facă o alegere. Scorpionii sunt copleșiți de emoții

10 Noi 2021   •   11:08
Horoscop zilnic, 11 noiembrie 2021.  Balanțele trebuie să facă o alegere. Scorpionii sunt copleșiți de emoții
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Este posibil să experimentezi unele emoții brute astăzi, pe care ar trebui să le folosești ca aliat. Inima ta se simte mai degrabă abuzată, așa că fă tot ce poți pentru a avea grijă de ea. Ai grijă să nu-i lași pe ceilalți să se apropie prea mult dacă nu au o atitudine pozitivă. Protejeaza-te.

Taur

Neliniștea enervantă îți reamintește că este timpul să te implici în proiecte de artă sau muzcale care te fac fericit. Învață de la oamenii cărora nu le este frică să-și urmeze visele. Nu fi atât de preocupat de ceea ce cred alții despre munca ta. Acum este important să faci aceste lucruri pentru tine.

Gemeni

Oamenii se pot baza pe tine în multe feluri, așa că ai grijă să nu dezamăgi pe nimeni. Crezi că îți sunt evaluate performanțele dar nu te lăsa prins în aceste gânduri. Fă tot ce poți, nu trebuie neapărat să fii perfect.

Rac

Încearcă să nu fii prins în focul încrucișat al unei bătălii emoționale aprinse. Natura ta fericită, iubitoare de libertate este prea prețioasă pentru a fi contaminată de cuvinte și emoții abrazive. Dacă lucrurile degenerează, ridică un zid de protecție mentală. Acești oameni pot fi prea implicați în propria lor dramă pentru a vedea cum acțiunile lor îi afectează pe oamenii din jurul lor.

Leu

Ești echilibrat astăzi dar nesigur în privința unor evenimente. Cineva îți provoacă modul de a gândi și îți cere să faci un pas spre o zonă fragilă. Rămâi în zona ta de confort dacă nu te simți confortabil să riști. 

Fecioară

Este timpul să vizionezi un film la care te gândești de mult timp. Fantezia și scenariile imaginative îți stârnesc fantezia. Ai grijă să nu fii împovărat de probleme emoționale grele care nu au nimic de-a face cu tine.

Balanță

Te confrunți cu o alegere între două realități diferite. Prietenii și familia decid lucruri și tu ești lăsat pe afară. Înțelegi ambele părți ale problemei, ceea ce face dificil să te hotărăști. Poate vrei să fii o punte între cele două tabere. Lucrurile nu trebuie să fie albe sau negre. 

Scorpion

Ai grjă ca imaginația să nu te copleșească. Scenariile mărețe pe care le ai în cap îți pot zdrobi inima atunci când nu se împlinesc. Totuși, această zi te forțează să fii realist și pragmatc, mai ales cu privire la sentimentele tale.

Săgetător

Îți este greu să faci lucrurile pe care le dorești. Proiectele de artă și muzică sunt deosebit de dificile pentru tine acum. Ele necesită o abordare mai cerebrală decât vrei să recunoaști. Poate ești atras de natura spirituală a lucrurilor mai mult decât de cea rațională.

Capricorn

Dacă întâmpini rezistență sau frustrare într-o anumită zonă, ar trebui să consideri acest lucru ca pe un semn că ar trebui să mergi pe un alt drum. Aceasta este una dintre acele zile în care realitatea va intra în conflict cu fantezia, mai ales dacă nu le ai bine separate în minte. Bucură-te de lumea ta imaginară, dar ocupă-te și de cea practică.

Vărsător

Răsfață-ți natura senzuală astăzi. Această parte a ființei tale nu se exprimă în mod regulat. Mergi la o plimbare lungă cu o persoană pe care o iubești. Aprinde lumânări în dormitorul tău sau faceți o baie fierbinte împreună. Gusturile și mirosurile sunt foarte puternice pentru tine acum. Bucurați-vă de o cină romantică în doi. Nu te lăsa atât de prins de aspectul intelectual al lucrurilor încât să uiți de latura senzuală a vieții.

Pești

Ai gânduri contradictorii astăzi. Într-un minut simți că ar trebui să stai pe spate și să aștepți ca lucrurile să meargă de la sine, iar în următorul simți că ceva te împinge să acționezi. Viața este un echilibru delicat al încorporării acestor două moduri. Niciuna dintre variante nu este mai bună, așa că acceptă-le pe amândouă.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic