x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 12 decembrie 2019: Berbecii sunt sfătuiţi să se ocupe de treburile administrative urgente

Horoscop zilnic 12 decembrie 2019: Berbecii sunt sfătuiţi să se ocupe de treburile administrative urgente

11 Dec 2019   •   19:10
Horoscop zilnic 12 decembrie 2019: Berbecii sunt sfătuiţi să se ocupe de treburile administrative urgente
Sursa foto: pixabay.com

Berbec
Sunt șanse să-ți crească veniturile din activitatea profesională,dar, în paralel apar cheltuieli pentru nevoi personale. Astăzi astrele îți recomandă să te ocupi și de treburile administrative urgente.

Taur
Începi ziua în forță, plin de energie și determinat să schimbi multe în viața ta. Ar fi bine să te gîndești la priorități. E timpul să te ocupi mai mult de activităţile tale personale și mai puțin de ale altora.

Gemeni
Întreaga zi te predispune la a te gândi mai mult la tine și la planurile de viitor. Ai nevoie de mai multă  liniște, plimbări în aer liber și mult somn. Prioritățile momentului sunt locul de muncă și sănătatea.

Rac
Astăzi se evidențiază relațiile cu prietenii. Dialogurile cu unele persoane din viața ta îți vor lămuri multe lucruri în ce privește cariera profesională. Depune eforturi serioase, pentru a-ți îmbunătăți viața.

Leu
O zi interesantă, cu multe evenimente, mai ales în sfera socio-profesională. Se conturează dialoguri cu șefii și reuniuni oficiale deosebite. Vor fi în preajma ta oameni care te vor sfătui de bine.

Fecioara
Astăzi ești animat de gânduri mărețe. La serviciu ești în vizorul șefilor, iar colegii îți lasă ție rolurile principale. Astrele îți recomandă prudență, răbdare și încredere că te vei descurca foarte bine.

Balanța
Ziua debutează cu aspecte financiare. Este vorba despre achitarea facturilor, taxelor sau amenzilor după caz. Datorită neglijenței partenerului de viață e posibil să plătești o serie de restanțe.

Scorpion
Socialiazarea este activitatea de bază din această săptămână. Sunt șanse să rediscuți termenii unei colaborări, să te orietenzi spre alte contracte sau să te angrenezi în activități comune cu partenerul de viață.

Săgetător
Astăzi ai multe de făcut la serviciu, de aceea ar fi bine să-ți stabilești un plan de acțiune și să-l urmezi. Cum sănătatea este foarte vulnerabilă ar fi bine să apelezi la colegi, pentru a te sprijini.

Capricorn

Prima parte a zilei îți aduce alături prietenii dragi și de încredere. Acordă atenție sporită ambianței de la locul de muncă. Unii colegi ticluiesc obstacole serioase în calea ascensiunii tale sociale.

Vărsător
Întreaga zi este favorabilă desfășurării treburilor gospodărești și relaționării cu membrii familiei. Conflictele mocnesc în umbră. Încearcă să fii alături de cei dragi și caută să-i înțelegi pe fiecare.

Pești
O zi cu multe întâlniri, dialoguri și călătorii pe distanțe scurte. Intervin și probleme personale sau rezolvarea unor situații ale membrilor familiei. Sunt posibile discuții aprinse de la bani și bunuri.

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic horoscop 12 decembrie