x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 12 decembrie. Fereşte-te de discuţii care au în centru banii

Horoscop zilnic, 12 decembrie. Fereşte-te de discuţii care au în centru banii

11 Dec 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 12 decembrie. Fereşte-te de discuţii care au în centru banii
Sursa foto: pixelparticle/Getty Images/iStockphoto Zodiac Signs

Berbec

Eşti foarte preocupat de situaţia financiară şi, în special, să nu repeţi greşelile pe care le-ai făcut în trecut. Fereşte-te de discuţii care au în centru banii.

Taur

Vei întâlni oameni noi, iar dacă vei avea un sentiment neplăcut şi de neîncredere, bazează-te pe instinct! Fii rezervat şi nu vă faceţi planuri încă.

Gemeni

În timp ce toţi prietenii îşi fac planuri de vacanţă şi caută destinaţii interesante, eşti prea obosit pentru a merge undeva şi, cel mai probabil, vei sta acasă.

Rac

Ai sentimentul că cineva din familie îţi ascunde ceva important şi că toţi ştiu, cu excepţia ta. Înainte de a da vina pe cineva, verifică şi vezi dacă presupunerile tale sunt adevărate.

Leu

Bârfele şi zvonurile pe care le auzi azi te vor enerva la culme. Ştii că nimic nu este adevărat şi nu mai suporţi făţărnicia colegilor, aşa că îi înfrunţi verbal.

Fecioară

Chiar dacă eşti o persoană iubitoare, de încredere şi săritoare, nu mai accepta orbeşte orice propunere sau orice idee cu care nu eşti de acord, din partea unui prieten.

Balanţă

Nu eşti foarte prietenos şi preferi să te închizi în casă, să nu vezi şi să nu vorbeşti cu nimeni. Dacă nevoia de singurătate este atât de mare, răsfaţă-te cum doreşti.

Scorpion

Comportamentul lipsit de etică al altora ar putea declanșa o furie îngropată de foarte mult timp şi s-ar putea să te dezlănțui pe cei iresponsabili.

Săgetător

Furia și resentimentele cauzate de rănile din trecut ar putea ieşi la lumină azi şi e foarte probabil să izbucneşti în lacrimi. Doar găsește într-un loc unde poți fi singur și descarcă-te.

Capricorn

O persoană pe care o considerai prieten, s-ar putea dovedi că nu este de încredere. Există indicii peste tot în jurul tău, dar le-ai observat abia acum.

Vărsător

Se întâmplă lucruri grave în jurul tău. Oamenii fără scrupule ar putea încerca să manipuleze anumite situații, în scopul de a le transforma în beneficiul propriu. Ai grijă!

Peşti

Dacă te-ai gândit să rezolvi anumite chestiuni juridice de orice fel, nu este momentul perfect de a face acest lucru. .Clauzele şi limbajul confuz al acestor acte vor fi folosite împotriva ta.

 

×