x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 12 ianuarie 2016. Va trebui sa fii precaut, evitand sa faci in asa fel incat totul sa para mai grav decat este

Horoscop zilnic, 12 ianuarie 2016. Va trebui sa fii precaut, evitand sa faci in asa fel incat totul sa para mai grav decat este

11 Ian 2016   •   21:56
Horoscop zilnic, 12 ianuarie 2016. Va trebui sa fii precaut, evitand sa faci in asa fel incat totul sa para mai grav decat este


Horoscop 12 ianuarie. Berbec
Gaseste raportul ideal intre a face ceea ce iti doresti tu si te face fericit si ceea ce iti este impus, in conditiile in care beneficiezi de foarte multa energie si optimism, crezand ca tot ceea ce zboara se mananca. Se pare ca esti atras spre a incerca sa faci tot ceea ce este mai special si neconventional, spre deosebire de alte zile. Spune-mi cu cine te-nsotesti ca sa-ti spun cine esti...

Horoscop 12 ianuarie. Taur
Evita orice fel de conflict, astazi, cu persoanele in varsta sau cu figurile autoritare, mai ales daca este vorba despre persoane de sex feminin. Asteapta-te ca oamenii din jurul tau sa creada ca totul este perfect asa cum este, ca nu suferi de nimic, chiar daca pe dinauntru simti nu mai rezisti. In acelasi timp, evita sa devii ceea ce nu nu iti place sa vezi la altii.

Horoscop 12 ianuarie. Gemeni
Gandul iti sta doar la orizonturi neexplorate inca; departarile si zonele exotice te atrag, planurile de viitor e care tu le faci incluzand acest aspect. O zi in care este important sa faci totul exact asa cum iti spune inima, pentru ca ceilalti te vor urma dooar daca vor simti ca esti sincer. Nu te astepta sa ai un program linistit, astazi; adapteaza-te din mers la contextul ivit.

Horoscop 12 ianuarie. Rac
O zi in care, la locul de munca, nimic nu decurge conform planului prestabilit. Este indicat a fi flexibil pentru a te putea adapta unei eventuale situatii de moment. Nu cauta sa te ascunzi in cine stie ce vagauna (inchipuita sau nu) pentru a fi ferit de ceea ce se intampla in jurul tau, nu iti va fi deloc de folos. Te vei linisti acasa, alaturi de persoana iubita, ceea ce valoreaza cat o suta de comori...

Horoscop 12 ianuarie. Leu
Intensitatea cu care percepi ceea ce se intampla in relatia ta de cuplu nu iti permite sa privesti lucrurile intr-o maniera obiectiva. De aici eventuale probleme de comunicare, de intelegere intre tine si partenerul tau/partenera ta de viata. Ai nevoie si de odihna, din cand in cand, deci nu te grabi sa ai ultimul cuvant in polemicile care intervin, astazi.

Horoscop 12 ianuarie. Fecioara
Lucrurile simple cu care ai de-a face, de obicei, astazi sunt redimensionate. Va trebui sa fii precaut, evitand sa faci in asa fel incat totul sa para mai grav decat este ori sa minimizezi importanta unora dintre acestea. Fii pe atat de creativ pe cat poti fi, in special in a doua parte a zilei, moment in care vei fi pus in fata unor situatii neasteptate.

Horoscop 12 ianuarie. Balanta
O zi in care, daca ai nevoie de vreun sfat, apoi cere-l pe acesta copiilor tai. Modul inovator al acestora de a vedea lucrurile iti va fi de mare folos, inspirandu-te atunci cand crezi ca nu mai exista vreo cale de rezolvare. Dorinta ta de progres nu va mai fi doar la nivel mental, ci si emotional, ceea ce te va face sa iti regandesti tactica si strategiile pe termen lung.

Horoscop 12 ianuarie. Scorpion
Ai nevoie de simplitate si de minimalism, in special in mediul in care te afli si in casa in care locuiesti. Si toate acestea pentru ca trairile pe care le ai, emotiile amplificate pe care le simti si imaginatia bogata care nu-ti da pace sunt "prea mult" pentru un mediu deja incarcat. Traieste clipa, iubeste si joaca-te, pe masura ce seara se apropie.

Horoscop 12 ianuarie. Sagetator
Gandurile-ti zboara departe, dincolo de dimensiunile cunoscute acestei existente. Dorintele tale extravagante nu prea par a-si gasi momentul propice pentru a se materializa. Probabil ca este momentul sa incepi a te preocupa de ceea ce Sufletul tau cere, de ceea ce cu adevarat ai nevoie pentru a fi fericit. Nicidecum pentru a visa la cai verzi pe pereti...

Horoscop 12 ianuarie. Capricorn
Mai ales spre seara, fii bland si intelegator cu cei de langa tine, pentru ca acestia sunt oamenii la "mana" carora te vei afla, la un moment dat. Si, se stie ca, ce semeni, apoi acel lucru il vei culege. Bine ar fi daca ai oferi sprijin si ajutor neconditionate de ceva anume, fix in momentul in care acets lucru ti se cere.

Horoscop 12 ianuarie. Varsator
Esti invitat sa fii tolerant, astazi. Se pare ca nu este indicat sa ai toane, indiferent care este starea ta interioara. Cei din jur au nevoie sa stie ca se pot baza pe tine, indiferent ce se intampla. Ceea ce simti te poate insela, astazi. Ai nevoie de liniste si de o judecata clara si sincera, pentru a depasi cu bine ceea ce astazi intervine in viata ta. Si, mai presus de toate, nu uita sa ceri ajutor de Sus, la nevoie.

Horoscop 12 ianuarie. Pesti
Abia spre seara vei avea la indemana toate mijloacele si elementele necesare pentru a fi un erou, pentru ceilalti. Rezerva-ti prima parte a zilei pentru a te ocupa de imaginea ta si de modul in care aceasta este perceputa si poate fi imbunatatita. Asculta sfatul persoanei iubite sau al celor care te consiliaza. De acasta data, ei sunt ci care stiu ce este mai bine pentru tine.

Alina Carciumarescu
horoscop oferit de astrocafe.ro
 

×
Subiecte în articol: horoscop