x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 12 iulie. Săgetătorii sunt copleşiţi de afecţiune

Horoscop zilnic, 12 iulie. Săgetătorii sunt copleşiţi de afecţiune

11 Iul 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 12 iulie. Săgetătorii sunt copleşiţi de afecţiune

Berbec

E posibil să sune cineva care îşi doreşte să se descarce în faţa ta. Sensibilitatea şi compasiunea de care dai dovadă atrage oameni.

Taur

Incertitudini în legătură cu probleme de ordin financiar te vor demoraliza azi. Eşti în dubii şi nu prea ştii cum să rezolvi situaţia.

Gemeni

Eşti îngrijorat pentru că nu ai mai auzit de un prieten bun de câteva zile. Nu aştepta vreo veste, ia contact cu el şi linişteşte-te.

Rac

Astăzi eşti creativ şi îţi vin în minte idei inovatoare pentru un proiect la care lucrezi de mult. Lucrează la punerea în aplicare.

Leu

Un prieten apropiat sau partenerul de viaţă par să fie cam tăcuţi azi. Nu ai făcut nimic, însă toţi avem şi zile mai proaste.

Fecioară

Îţi ies în cale oportunităţi noi pe plan profesional, poate legate de o poziţie mai importantă sau de o plată salarială mai mare.

Balanţă

Îţi faci griji în legătură cu o rudă care locuieşte departe de tine. Încearcă să te relaxezi şi să discuţi cu ea cu mult calm.

Scorpion

O veste pe care o aştepţi întârzie să apară şi nici nu poţi să dai de cel care urma să ţi-o trimită. Încearcă să nu îţi faci griji.

Săgetător

 E posibil să simţi un val de afecţiune de la cineva pe care abia l-ai cunoscut şi care e posibil să se transforme într-un partener de viaţă.

Capricorn

Nişte veşti referitoare la venitul lunar, însă care presupun muncă în plus, par destul de vagi şi nesigure azi. Gândeşte-te bine.

Vărsător

Azi eşti mai romantic decât în mod normal, însă asta nu înseamnă neapărat un lucru bun. Dubiile vor apărea iar în atenţia ta.

Peşti

 Nişte cuvinte aruncate la nervi aduc discuţii în contradictoriu cu un prieten bun. Încearcă să fii mai calm şi să gândeşti problema la rece.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic horoscop miercuri