x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 12 octombrie 2021. Berbecii trebuie să-și ajute familia. Fecioarele sunt creative

Horoscop zilnic, 12 octombrie 2021. Berbecii trebuie să-și ajute familia. Fecioarele sunt creative

11 Oct 2021   •   12:35
Horoscop zilnic, 12 octombrie 2021. Berbecii trebuie să-și ajute familia. Fecioarele sunt creative
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Membrii familiei tale vor avea nevoe de mult ajutor din partea ta. Deși ești ocupat, rămâi calm astfel încât să poți decide care s unt problemele urgente pe care trebuie să le rezolvi. Nu-ți fie frică să spui ce ai hotărât. Acolo unde poți, acordă-le sfaturi. Uneori, oamenii exact de asta au nevoie.

Taur

Astăzi vei petrece timp ajutându-ți un frate sau un vecin să se pregătească pentru o călătorie. Or mai multe persoane ar putea să-ți ceară sfaturi în afaceri, acte juridice, investiții sau alte preocupări intelectuale. Încearcă să fii mai profund, astfel încât să le fii de folos. Dacă nu poți face totul astăzi, există întotdeauna mâine.

Gemeni

Te va avorda cineva vorbind despre investiții. Această persoană îți va prezenta lucrurile foarte frumos, așa că amintește-ți zicala: „Dacă ceva sună prea bine pentru a fi adevărat, probabil că nu este!” Dacă ești interesat de ceea ce are de spus această persoană, așteptă câteva zile și apoi verifică. Întotdeauna merită să fii precaut!

Rac

Eșt plin de energie dar nu este o idee bună să urci munții, să alegi la maraton sau să înoți pe distanțe lungi. Mai bine fă o plimbare în parc. După-amiază te ve simți epuizat.

Leu

Ai prea multe lucruri de făcut astăzi. Dacă ai promis cuiva ajutor și nu ai timp sau energie, spune-i ce să facă, astfel încât prietenul tău să-și poată rezolva singur problema. 

Fecioară

O explozie imensă de energie creativă într-un proiect se va manifesta chiar acum. Vei avea inspirație și vrei să o pui în practiică. Nu fi dezamăgit dacă perspectivele tale se epuizează rapid și dai peste un obstacol. Nu încerca să forțezi lucrurile. Ai răbdare.

Balanță

Lumea este cu ochii pe tine astăzi. Poate predai ori susții o prelegere, sau conduci un grup de discuții. Practică tehnici de respirație pentru a-ți controla emoțiile Pune întrebări interlocutorilor tăi, așa le vei oferi șansa de a vorbi și de a depăși blocajul. 

Scorpion

Ai prea multe comisioane de făcut, prea multe convorbiri. Te gândești la cariiera ta, în timp ce plănuiești o călătorie. Relaxează-te. Mergi la un film și lasă gândurile. 

Săgetător

Vin cheltuieli neașteptate pentru reparațiile casei. Asta te va supăra dar e ste temporar. Ai un simț financiar bun și îți vei echilibra repede bugetul. 

Capricorn

Un prieten de supără, nu comunică prea bine și te întrebi ce poți să spui sau să faci. Este vorba despre o afacere dar nu încerca să-l forțezi acum. Prietenul tău va reveni la momentul potrivit. 

Vărsător

Ai petrecut cam mult și acum nu te simți prea biine. Mâncarea și băutura au fost grozave dar este timpul acum să-ți echilibrezi dieta. Nu vrei să faci mișcare deși o plimbare sau un curs de yoga ți-ar prinde bine. 

Pești

Persoanele din jurul tău vor profta de bunătatea ta. Unii vor să le faci favoruri. Alții să se folosească de tine pentru scopurile lor. Dacă nu le poți evita, învață să le spui că îi ajuți mai târziu. Poți fi doar într-un singur loc la un moment dat și există doar 24 de ore pe zi.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic