x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 13 aprilie 2016. Ar fi bine să abordezi problemele tale într-un spirit mai practic

Horoscop zilnic, 13 aprilie 2016. Ar fi bine să abordezi problemele tale într-un spirit mai practic

12 Apr 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 13 aprilie 2016. Ar fi bine să abordezi problemele tale într-un spirit mai practic

Berbec: Eşti copleşit de o avalanşă de visuri, fie pe timp de noapte, fie cu ochii deschişi. Notează-le. Poate subconştientul vrea să-ţi spună ceva.

Taur: Îţi merge foarte bine în viaţa amoroasă. Dacă eşti singur, ai ocazia să intri într-o relaţie cu mari satisfacţii. Comunici foarte bine.

Gemeni: Te simţi puternic, din punct de vedere fizic, ai energie, debordezi de sănătate. Dar eşti cu capul în nori. O drumeţie ţi-ar prinde bine.

Rac: O zi perfectă în care relaţia de cuplu merge de minune, iar planurile de viitor încep să se cristalizeze. Lasă de-o parte fricile şi angoasele.

Leu: Petreci clipe agreabile în familie sau alături de prieteni. Serveşti drept exemplu pentru cei mai tineri, care te consideră o persoană fascinantă.

Fecioară: Eşti atras de mulţimi azi. Dacă e vreun eveniment colectiv în jurul tău, nu te sfii să iei parte la el. Vei străluci în faţa celor din jurul tău.

Balanţă: Treci printr-o transformare. Sarcini noi care ţi se atribuie te fac să-ţi schimbi felul în care vezi lumea. Se petrec lucruri noi, dar interesante.

Scorpion: Iei parte la discuţii în care sunt abordate subiecte care ţin de planul spiritual. Nu te feri să vii cu propriile păreri. Vor fi apreciate.

Săgetător: Ar fi bine să abordezi problemele tale într-un spirit mai practic. Ai tendinţa să visezi prea mult şi să amâni deciziile importante.

Capricorn: Comunicarea cu familia, prietenii, colegii merge foarte bine azi şi vei petrece mult timp în conversaţii de profunzime. Eşti flatat, dar şi obosit.

Vărsător: Cariera ia o turnură observabilă în bine, mai ales dacă lucrezi în domeniul comunicării. Cunoşti oameni relaxaţi, care te umplu de bună-voie.

Peşt: Este o perioadă bună în care să îţi faci planuri de vacanţă. Îţi va merge bine mai ales în călătoriile care implică o distanţă destul de mare.

×
Subiecte în articol: horoscop