x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 13 februarie 2022. Dragostea ar putea fi tema acestei zile

Horoscop zilnic, 13 februarie 2022. Dragostea ar putea fi tema acestei zile

13 Feb 2022   •   07:30
Horoscop zilnic, 13 februarie 2022. Dragostea ar putea fi tema acestei zile
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop 13 februarie 2022. Această duminică se poate dovedi fructuoasă pentru Leu și Săgetător, care vor face pași în călătoria lor de auto-cunoaștere. Pentru Pești și Capricorn, dragostea poate fi tema în această zi, în timp ce Fecioara va dedica timp prietenilor și obiectivelor personale. 

BERBEC (21 MARTIE – 19 APRILIE)
Weekend liniștit

Duminica aceasta s-ar putea să experimentezi o atmosferă de vis în jurul tău, făcându-ți weekendul și mai calm. Pentru unii dintre voi, totuși, duminica ar putea fi, de asemenea, dificil să dormi bine. Nu uita să nu te simți vinovat că ai stat în pat târziu, chiar dacă ai niște lucrări minore care trebuie terminate. Aplecă-te în vibrațiile relaxante îmbrățișând cele mai întineritoare activități la care te poți gândi, permițând stresului să dispară, chiar dacă doar pentru câteva momente.

TAUR (20 APRILIE- 20 MAI)
Dragostea plutește în aer

Aceia dintre voi care sunt interesați de un potențial partener ar putea experimenta un flirt neașteptat. Încearcă să nu te lași dus de fantezie, altfel bula ta ar putea izbucni până la sfârșitul zilei. Încearcă să găsești recunoștință în realitatea ta actuală și nu te vei simți dezamăgit dacă noțiunile tale romantice de la începutul zilei nu se concretizează niciodată. 

GEMENI (21 MAI- 20 IUNIE)
Sosire inspirație profesională

Duminica s-ar putea dovedi a fi destul de fructuoasă în ceea ce privește creșterea profesională. Îți poți imagina un viitor fericit cu tine implicat în munca pe care trebuie să o faci. Folosește această inspirație pentru a atinge astfel de obiective, chiar dacă te îndepărtează de planurile inițiale de weekend. Încearcă să nu-ți lași optimismul să se estompeze, sau visele tale odată cu el, pe măsură ce se întinde seara. 

RAC (21 IUNIE - 22 IULIE)

Optimismul umple aerul

Duminica îți va aduce o dimineață ușoară și aerisită. Această energie este perfectă dacă dorești să iei o pauză de la necazurile tale și să te reconectezi cu natura sau cu practica ta spirituală. Pentru unii dintre voi, duminica seara ar putea aduce probleme în viața amoroasă, mai ales dacă ai un partener gelos. 

LEU (23 IULIE - 23 AUGUST)
Facerea bilanțului vieții

Probleme cu privire la auto-cunoașterea ta până acum pot apărea astăzi. Această dispoziție reflexivă te poate forța să faci un bilanț al vieții tale și a ceea ce nu mai funcționează pentru tine. Este posibil să fii nevoit să iei decizii dificile în ceea ce privește dacă anumite persoane sau situații ar trebui să rămână sau nu parte din viața ta în timp ce lucrezi pentru creșterea personală. 

FECIOARĂ (23 AUGUST - 22 SEPTEMBRIE)
Conectarea cu prietenii și familia

Pozițiile planetare de duminică te vor îndemna să te îndepărtezi de chestiunile legate de muncă și să te concentrezi pe viața personală. Încearcă să fii atent la cine te înconjori și evită să-ți investești timpul în oricine ar putea încerca să trezească subiecte stresante. În caz contrar, ai putea ajunge să lovești un zid fizic și emoțional târziu, lăsându-te potențial cu o mahmureală psihică. 

BALANTA (23 SEPTEMBRIE- 22 OCTOMBRIE)
Lasă garda jos

Astăzi îți poți permite să te simți în siguranță și vulnerabil în același timp. Acest lucru îți va oferi încrederea de care ai nevoie pentru a te  deschide emoțional. Această poziție va fi deosebit de favorabilă pentru a îți rezolva sentimentele. Unii dintre voi s-ar putea să recunoască orice emoție incomodă care nu se potrivește niciodată până acum, în timp ce procesezi metodic ceea ce s-a întâmplat în inima, mintea și sufletul tău în ultimele câteva luni. 

SCORPION (23 OCTOMBRIE- 21 NOIEMBRIE)
Ai încredere în intuiția ta

Duminica aceasta, arată puțină încredere în vocea din interiorul inimii tale care te ghidează. Nu îți fie teamă să asculți sfatul acestuia. Lasă vibrațiile terapeutice să te cuprindă și încearcă să meditezi pentru a profita la maximum de canalul larg deschis care există între tine și partea spirituală. 

SĂGETĂTOR (22 NOIEMBRIE- 21 DECEMBRIE)
Epurare personală

Astăzi ești în chef să te reinventezi și să faci următorul pas către creșterea personală. Îți vei dori schimbare și evoluție chiar acum. Pozițiile planetare de duminică te vor inspira să începi această călătorie a sinelui acasă, ceea ce te poate motiva să îți cureți spațiul de locuit de obiectele nedorite. Nu te simții presat să te reinventezi imediat, este în regulă să renunți la ceea ce nu funcționează înainte de a trece mai departe spre construcție.

CAPRICORN (22 DECEMBRIE – 19 IANUARIE)
Conexiune profundă cu partenerul

Cei dintre voi care sunteți într-o relație romantică veți simți că se dezvoltă o legătură specială cu partenerii voștri. Climatul cosmic de duminică va crea un mediu de vis, ajutându-vă să vă atingeți partenerul la nivel psihic. S-ar putea să simți că cunoști mintea partenerului tău aproape la fel de bine ca și cum o cunoști pe a ta și invers. Aceia dintre voi care sunteți singuri pot profita de această energie pentru a vă conecta cu voi înșivă la nivel spiritual.

VARSATOR (20 IANUARIE-18 FEBRUARIE)
Concentrează-te pe sănătate

Fă un bilanț al sănătății tale mentale sau fizice. Nu subestima valoarea îngrijirii de sine. Unii dintre voi s-ar putea chiar să bugeteze timpul mai eficient, astfel încât să te poți concentra pe reîncărcare pe parcursul săptămânii de lucru. Aceste vibrații sunt perfecte și pentru a planifica săptămâna viitoare. Încearcă doar să nu exagerezi dacă simți că intri în modul obsesiv sau ai putea să-ți petreci restul serii stresat din cauza logisticii. 

PESTI (19 FEBRUARIE- 20 MARTIE)
Cultivarea prieteniilor și a dragostei

Duminica aceasta te concentrezi pe prietenii și relațiile romantice. Unii dintre voi se vor conecta la nivel emoțional, ceea ce ar putea fi, de asemenea, util dacă speri să îți transformi ultimele așteptări romantice în ceva mai serios. Bucură-te de grația pe care o iradiază energia ta chiar acum, deoarece cu siguranță te va pune în centrul atenției tuturor. 

×
Subiecte în articol: Horoscop 13 februarie horoscop