x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 13 iulie. Apar oportunităţi

Horoscop zilnic, 13 iulie. Apar oportunităţi

12 Iul 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 13 iulie. Apar oportunităţi
Sursa foto: Viacheslav Sevastyanov/Getty Images/Hemera

Berbec

Te gândeşti la o persoană pe care nu ai mai văzut-o de mult timp, iar asta îţi va trezi dorinţa de a intra din nou în contact cu ea.

Taur

Astăzi eşti înconjurat de activităţi de grup care te pun puţin în dificultate. Încearcă să fii mai deschis la propunerile celor din jur.

Gemeni

Unele probleme de ordin birocratic au nevoie de atenţia ta astăzi, iar asta necesită atenţie pe partea financiară. Fii precaut!

Rac

Intri în contact cu o persoană nouă care te va ajuta să-ţi dezvolţi latura creativă. Este o oportunitate pentru tine, deci profită de ea.

Leu

Eşti înconjurat de tensiune, poate din partea familiei, a unor prieteni sau a colegilor de muncă. Încearcă să fii diplomat.

Fecioară

O persoană care stă în apropierea ta, dar cu care nu ai vorbit niciodată, poate deshide o conversaţie cu tine şi, astfel, poate începe o prietenie.

Balanţă

Eşti înconjurat de acte azi. Poate fii plictisitor, însă asta îţi poate deschide unele portiţe spre o ascenciune pe plan profesional.

Scorpion

Doreşti să reiei contactul cu un prieten vechi. Acesta este un lucru bun, căci simţeai nevoia să vorbeşti cu cineva apropiat.

Săgetător

 Îţi asculţi intuiţia, iar asta îţi poate aduce unele oportunităţi atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. Ieşi din tipare!

Capricorn

Intri în contact cu persoane interesante de la care ai de învăţat multe lucruri din punct de vedere ştiinţific. Fii deschis!

Vărsător

Astăzi interacţionezi cu oameni de la care vei învăţa să trăieşti clipa. Profită de tot ce se întâmplă, căci nimic nu e permanent.

Peşti

Intuiţia şi imaginaţia te vor ajuta să obţii tot ceea ce îţi doreşti. Este o zi benefică pentru relaţiile cu familia şi prietenii.

 

×