x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 13 mai 2022. Gemenii iau decizii pripite. Balanțele se pregătesc de o călătorie

Horoscop zilnic, 13 mai 2022. Gemenii iau decizii pripite. Balanțele se pregătesc de o călătorie

12 Mai 2022   •   15:51
Horoscop zilnic, 13 mai 2022. Gemenii iau decizii pripite. Balanțele se pregătesc de o călătorie
Sursa foto: Hepta

Taurii sunt extrovertiți astăzi, Racii trebuie să facă ordine în trecut, Leii se distrează, Fecioarele cunosc oameni noi, Săgetătorii se relaxează, Vărsătorii urcă pe scenă iar Peștii își apără drepturile.

Berbec

Astăzi creierul tău este supraîncărcat. Dacă te-ai gândit să scrii ceva sau ai amânat analiza unei probleme complicate, aceasta ar fi ziua perfectă pentru a începe. Vei beneficia de inspiraía necesară. Și nu-ți face griji că șochezi oamenii din jurul tău cu sinceritatea și asertivitatea ta. Îți vor aprecia ideile tale valoroase.

Taur

Te trezești puțin mai extrovertit decât de obicei. În sfârșit vei putea spune ce crezi cu adevărat despre diverse lucruri. Este o schimbare importantă pentru tine și vei descoperi că exprimarea ideilor și convingerilor tale este de mare ajutor în atingerea obiectivelor tale în viață.

Gemeni

Astăzi ești de neoprit! Muncești din greu iar acum realizezi mai mult decât de obicei. Doar asigură-te că raționezi corect. Deciziile pripite, în special cele care privesc viața personală, ți-ar putea duce la regrete mai târziu.

Rac

Aruncă acele lucruri din trecut pe care nu le mai folosești. Oricât de mult îți place să te înconjori de obiecte cu valoare sentimentală, vine momentul când este necesar să privești spre viitor, mai degrabă decât să te oprești în trecut. Timpul petrecut cu ordinea casei tale și aruncarea obiectelor vechi te va elibera de trecut și îți va permite să îmbrățișezi viitorul.

Leu

Intimitatea va fi în aer în următoarele zile. Cei dragi vor dintr-o dată să petreacă mai mult timp cu tine și vei dori să inviți prietenii în fiecare seară! Unele dintre discuțiile minunate ar putea duce la ceva grozav. Cu toate acestea, poate exista tensiune în aer deoarece nu toată lumea va fi de acord cu punctul tău de vedere.

Fecioară

Te simți neobișnuit de aventuroasă? Ești adesea motivată de așteptările tale idealiste, iar configurațiile planetare de astăzi te vor împinge și mai departe în căutarea ta spirituală. Satisfă-ți dorința de a descoperi noi orizonturi și de a cunoaște oameni noi. Uneori, cele mai mari aventuri ale vieții încep cu o simplă acțiune.

Balanță

Energia cerească semnalează o schimbare plăcută pentru tine. În cele din urmă, emoțiile copleșitoare care au apărut în relațiile tale se vor domoli. Acum începi o fază mai contemplativă. Simți că ești pregătit să pleci într-o călătorie lungă.

Scorpion

Aceasta este o zi bună pentru a dedica timp și gândire activităților spirituale. Fă ceva inspirațional care să insufle un sentiment de uimire adânc în sufletul tău. Mergi la o biserică și aprinde o lumânare, stai în aer liber și privește cerul sau studiază un tablou într-un muzeu local. Meditează asupra conceptului tău de spiritualitate și interconexiunea dintre oameni și planetă, trecut și prezent. 

Săgetător

Începe o nouă fază în viața ta. Cea anterioară te-a învățat să fii serios și devotat responsabilităților profesionale. Și ai realizat niște lucruri bune. Acum te poți relaxa și să te uiți la ce urmează. 

Capricorn

Aspectele de astăzi s-ar putea să clarifice câteva idei destul de superficiale despre viitorul tău profesional. Dacă tânjești după o schimbare, cum ar fi îndrăzneala să începi  o activitate artistică, acum este momentul să planifici lucrurile. Primul pas este să-ți dai seama cum poți să trăiești din asta. Bine ai revenit la realitate!

Vărsător

Ai dobândit o oarecare încredere în tine. Ei bine, acum este momentul să urci pe scenă. Zâmbește, amintește-ți replicile și nu uita să te înclini când toată lumea aplaudă.

Pești

Energia planetară te obligă la acțiuni de autoafirmare care sunt necesare pentru a-ți defini teritoriul și a-ți proteja drepturile. Vei fi încurajat să vă explorezi dorințele și gusturile personale și să-ți exprimi opinia deschis și clar. Fiecare are o identitate de revendicat! 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic