x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 14 decembrie 2021. Leii și Vărsătorii sunt neliniștiți cu privire la bani

Horoscop zilnic, 14 decembrie 2021. Leii și Vărsătorii sunt neliniștiți cu privire la bani

13 Dec 2021   •   13:14
Horoscop zilnic, 14 decembrie 2021. Leii și Vărsătorii sunt neliniștiți cu privire la bani

Berbec

O persoană apropiată este îngrijorată de schimbările viitoare în mediul profesional. Toate semnele sunt că aceste griji sunt nefondate. Invită-ți prietenul la prânz și ascultă-l. Îl poți oferi o altă perspectivă care îi liniștește temerile. 

Taur

Iubitul tău te ignoră. Nu-ți răspunde la telefon și asta te face să intri în panică, întrebându-te dacă nu cumva încearcă să rupă relația cu tine. Dar nu te grăbi să tragi concluzii. Are alte treburi de rezolvat. Amintește-ți vorba din bătrâni: „Dacă iubești ceva, lasă-l să plece”. Dacă te agăți de el, gândește-te că nu a fost niciodată al tău.

Gemeni

O adunare de artiști și oameni preocupați de lucruri spirituale are loc astăzi în casa ta. Poate fi o întâlnire fascinantă și stimulatoare, dar există cineva căruia îi place să stârnească controverse și dezbateri. Așadar, ai grijă ca această întâlnire să nu se încheie cu supărări. 

Rac

Vrei să urmezi un curs dar întâmpini dificultăți.  Dacă încerci să te  înscrii prin telefon, linia este ocupată. Dacă vrei să te înscrii online, site-ul se blochează. Nu te descuraja. Acestea sunt doar întârzieri temporare. Continuă să încerci!

Leu

Ai mulți bani investiți? Chiar dacă ai doar un cont de economii sau un capital propriu, ești puțin deconcertat când bursa scade. În culise se întâmplă multe lucruri pe care publicul larg nu le cunoaște. Situația este temporară. Piața ar trebui să revină la normal.

Fecioară

Iubitul tău pare distras. Nu trage concluzii pripite, cum ar fi că și-a găsit pe altcineva. Mai degravă are de rezolvat probleme legate de atingerea unui obiectiv personal. Când va decide să-ți spună, te vei lămuri. 

Balanță

Ai probleme cu echipamentele necesare în munca ta dar nu-ți face griji. Cere ajutorul unui prieten ori coleg sau, mai bine, sună un profesionist. 

Scorpion

Lipsa de comunicare a unui prieten te va face să te întrebi dacă îi mai pasă de tine. Nu te alarma. Prietenul tău este supărat, dar nu din cauza ta. Are lucruri de rezolvat, așa că ai răbdare. 

Săgetător

Un prieten sau un coleg a plecat fără să spună unde. Acest lucru te îngrijorează. Probabil nu este nimic grav doar avea nevoie să fie singur. Stai liniștit. 

Capricorn

Un telefon sau un email ciudat, neașteptat, te va nedumeri.Este posibil să nu cunoști persoana care sună ori informațiile să nu aibă sens. Orice auzi poate fi exagerat sau chiar neadevărat. Dacă este important pentru tine, verifică faptele înainte de a sări la concluzii și înainte de a le transmite altora datele.

Vărsător

Situația ta financiară este confuză? Începi să intri în panică din cauza asta? S-ar putea să fii agitat pentru nimic. Verifică documentele, concentrează-te pe fapte și vezi ce se întâmplă cu adevărat. După ce ai analizat cifrele reale de câteva ori, ar trebui să înțelegi cum vei acționa.

Pești

Ai multe idei pentru proiectele tale creative dar sunt prea generale sau vagi pentru a le înțelege. Fă o listă dar nu începe nimic astăzi. Ai nevoie de câteva zile pentru a se sedimenta. Fii răbdător.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic