x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 14 iulie 2021. Taurii primesc bani. Fecioarele sunt visătoare

Horoscop zilnic, 14 iulie 2021. Taurii primesc bani. Fecioarele sunt visătoare

13 Iul 2021   •   11:44
Horoscop zilnic, 14 iulie 2021. Taurii primesc bani. Fecioarele sunt visătoare
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Succesul îți umple viața și te face să te simți absolut minunat. Dezavantajul este că ai putea fi puțin prea conștiincios. Lucrezi multe ore în plus? Încearcă să nu lucrezi mai mult decât este necesar. Ai putea fi stresat până la punctul în care te epuizezi, așa că liniștește-te.

Taur

Munca grea, entuziasmul și dăruirea îți sunt acum remunerate. Se deschid noi oportunități pentru a deveni profitabilă latura ta artistică. Dezavantajul este că s-ar putea să lucrezi atât de mult încât să fii prea epuizat pentru a fi creativ, chiar dacă ai inspirație. Refă-ți programul pentru a realiza mai multe lucruri într-un timp cât mai scurt. 

Gemeni

Persoanele apropiate ar putea fi puțin îngrijorate pentru tine. Prea multă muncă și socializare te-a suprasolicită. Însă aceasta este o zi bună pentru a-ți lua liber, să stai acasă și să te odihnești. Nu-ți face griji cu privire la succesul tău. Fă o pauză și vei avea apoi o capacitate de concentrare.

Rac

Continuă să-ți meargă bine pe plan profesional. Te simți puternic și viguros din punct de vedere fizic. Din punct de vedere mental, ești însă puțin vag. Este posibil să fii ușor distras și nu la fel de rapid ca de obicei. Nu este o zi bună pentru a începe un nou proiect. Încearcă să te concentrezi pe finalizarea sarcinilor vech. În următoarele ziile te vei putea ocupa și de ce îți dorești.

Leu

Pentru că lucrurile au mers bine pentru tine în ultimul timp, s-ar putea să îți dorești unele articole de lux. Este în regulă, atâta timp cât nu cumperi impulsiv. De asemenea, acesta nu este un moment bun pentru a te bucura de mâncare deliciioasă și un vin bun. Bucură-te de realizările tale dar fii chibzuit.

Fecioară

Ești bucuroasă că ai realizat lucrurile pe care ți le doreai de la ceilalți membri ai familiei. Este posibil să îți vină alte idei pentru viitor, dar unele dintre ele nu sunt realiste. Cu toate acestea, poți visa. Mâine vei fi din nou cu picioarele pe pământ și vei vedea lucrurile mai practic.

Balanță

Astăzi este  una dintre cele mai aglomerate zile pentru tine. Îți vei petrece mult timp la telefon, scriind mesaje sau mailuri, ori vei iface câteva drumuri scurte. Este posibil să nu te întâlnești cu toate persoanele de care ai nevoie. Nu-ți face griji. Fii persistent și vei ajunge la ele în cele din urmă.

Scorpion

Succesul în afaceri și financiar te face fericit și mulțumit. De asemenea, vrei cu nerăbdare să mergi mai departe. Dezavantajul acestei perioade este că persoane nu tocmai demne de încredere ar putea decide să se agațe de tine în scopuri proprii. Unii ar putea să-ți ceară împrumuturi. Fii atent la cei pe care îi ajuți. S-ar putea să nu fie sinceri cu tine. Nu te îndrăgosti de vreo persoană care îți plânge pe umeri.

Săgetător

Pe măsură ce visele tale profesionale se împlinesc, s-ar putea să începi să vezi dezavantajele. În primul rând, există noi responsabilități pe care s-ar putea să te îndoiești că le vei putea îndeplini. În al doilea rând, s-ar putea să nu-ți fie comod cu noii tăi colegi. Nu lăsa aceste lucruri să-ți oprească entuziasmul. Ai ce trebuie pentru a face față sarcinilor și înțelepciunea pentru a o evita conflictele cu cei din jur. 

Capricorn

S-ar putea să te simți exaltat dar și abătut de noile tale descoperiri spirituale. Latura ta sensibilă îți spune că acesta este un pas clar înainte pe calea ta spirituală, dar logica te face să te îndoiești. Liniștește-te pentru că totul este relativ și ceea ce simți este valabil pentru tine. Apoi continuă să mergeți înainte.

Vărsător

Multe dintre obiectivele tale personale au fost fie îndeplinite, fie se vor realiza și te simți exaltat. Cu toate acestea, oamenii din jurul tău îți vor cere bani. Fie să contribui la organizații caritabile, fie îți vor cere împrumuturi. Poți să-i ajuți pe ceilalți dar fii atent pe cine. Nu toți sunt de încredere.

Pești

Vei avea succes profesional și, probabil, te simți entuziasmat și motivat să mergi înainte. Dar s-ar putea să constați că responsabilitățile sporite interferează cu viața ta personală. Te întrebi dacă prietenii te-au uitat. Nu au făcut-o, dar gândește-te să le acorzi atenție din când în când și amintește-ți că în viață este nevoie și de distracție, nu doar de muncă.

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic