x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 14 octombrie 2021. Taurii sunt tensionați. Fecioarele au coșmaruri

Horoscop zilnic, 14 octombrie 2021. Taurii sunt tensionați. Fecioarele au coșmaruri

13 Oct 2021   •   12:39
Horoscop zilnic, 14 octombrie 2021. Taurii sunt tensionați. Fecioarele au coșmaruri
Sursa foto: Rebe Pascual Unsplash.com

Berbec

Nu ești în apele tale astăzi. Ești nemulțumit și plictisit de viața ta. Dimineața te gândești cum să scapi de rutină dar îți vine o idee care nu este doar atrăgătoare, ci și realizabilă. Fii atent zilele următoare. S-ar putea să-ți pui gândul în practică. 

Taur

Simți că ești pe punctul de a exploda? Tensiunea s-a acumulat de-a lungul săptămânii și acum nu găsești nicio ieșire. Dacă nu ești atent, s-ar putea să-i enervezi pe cei apropiați. Aleargă sau fă curat în casă. Te va ajuta să te simți mai bine. Viața este prea scurtă pentru a fi supărat și stresat. 

Gemeni

O sarcină pe care trebuia să o realizezi până acum, întârzie. Nu te speria. Nu este vina ta și nu poți face nimic în acest sens. Găsește altceva de făcut și alungă-ți gândurile. Întâlnește-te cu un prieten. Dacă Unversul ar fi  vrut să se îndeplinească, s-ar fi întâmplat. 

Rac

În ultimii ani viața ta a început să se schimbe. Nu a fost mereu ușor deoarece trebuie să-ți iei adio de la părți din tine care îți sunt dragi. Acum ești tensionat din cauza unor motive care persistă de săptămâna trecută. Alung-o! Mergi la sport, la cumpărături, fă curat în casă. Ține-ți emoțiile sub control. 

Leu

Vrei să asculți o predică, o prelegere sau un discurs azi? Nu te mira dacă ceea asculți nu prea te ajută. Deși nu beneficiezi de informații utile, și părerile pot fi utile. Ascultă-le dar fii sceptic până analizezi faptele. 

Fecioară

Visele întunecate pot să-ți bântuie somnul și să te trezească noaptea. Ele nu reprezintă altceva decât subconștientul care îți eliberează cea mai întunecată grijă, frică și frustrare prin care ai trecut în ultima săptămână. Un studiu mai atent asupra a ceea ce înseamnă simbolurile pentru tine te-ar putea lămuri.

Balanță

O persoană apropiată este îngrijorată deoarece un membru al familiei este bolnav. Dacă este iubitul tău, oferă-i simpatie dar nu te aștepta acum la recunoștință. Dacă este un partener de afaceri, va trebui să-ți asumi și sarcinile lui. Problema din familie se va rezolva dar până atunci, acesta nu va putea să-și rezolve  sarcinile. 

Scorpion

Vrei să faci curățenie generală în casă și nu renunți până când aceasta nu va arăta impecabil. Folosește însă detergenți naturali, dacă poți. Nu încerca să faci totul acum. Rezolvă mai întâi ce este urgent și lasă restul pentru mâine. 

Săgetător 

Dacă ai chef de dragoste, nu uita să fii sensibil la nevoile partenerului tău și să-i oferi multă dragoste. Nu uita de șampanie și ciocolată. Sau o baie relaxantă, care va ameliora orice tensiune.

Capricorn

O femeie, poate mama ta, ar putea să te viziteze astăzi. Nu va fi într-o dispoziție grozavă, așa că ar fi bine să o scoți în oraș, unde va trebui să-și păstreze autocontrolul. Dacă nu, pregătește-te pentru discuții. Dezamorsează situația încurajând-o să vorbească despre ce o deranjează. Probabil că nu este vorba despre tine.

Vărsător

Traficul este foarte aglomerat astăzi. Poate că este un accident sau sunt lucrări în zonă care blochează circulația. Este aproape imposibil să ajungi oriunde cu mașina, chiar și la superemarket. Dacă trebuie să ieși din casă, mergi pe jos sau cu bicicleta. Mai bine rămâi acasă!

Pești

Ești romantic din fire, dar astăzi te interesează mai mult sexul decât trandafirii și șampania. Ești mai înclinat spre acțiune. Este în regulă, iubitul tău se află pe aceeași lungime de undă cu tine. Folosește-ți intuiția. Dacă nu, ar trebui să mergi după șampanie și trandafiri până la urmă.

×