x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 15 aprilie 2016. Este momentul ideal pentru a cere o mărire de salariu sau o promovare în funcţie

Horoscop zilnic, 15 aprilie 2016. Este momentul ideal pentru a cere o mărire de salariu sau o promovare în funcţie

14 Apr 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 15 aprilie 2016. Este momentul ideal pentru a cere o mărire de salariu sau o promovare în funcţie

Berbec: Te simţi sexy, iar acest lucru este remarcat şi de cei din jurul tău care încep să te privească cu alţi ochi. Seara ai parte de o cină romantică.

 

Taur: Un prieten sau un membru al familiei este supărat şi necomunicativ. Îţi faci griji să nu fie cumva vina ta. Abordează-l cu înţelegere şi căldură.

 

Gemeni: Primeşti un telefon sau o scrisoare din partea unui prieten sau a unei persoane dragi care îţi cere o întâlnire. Stai prost cu timpul, însă.

 

Rac: Îţi descoperi talente nebănuite în afaceri şi gestionarea banilor. Începi să te interesezi de domeniul imobiliar sau de alte investiţii.

 

Leu: Te trezeşti indispus. Simţi că nu vei putea face nimic, toată ziua, decât să leneveşti. Obligaţiile, însă, te forţează să ieşi din casă.

 

Fecioară: Puţină introspecţie ţi-ar putea dezvălui un talent de care nu erai conştient că îl ai. Nu îţi rămâne decât puţin antrenament de făcut.

 

Balanţă: Începi să te descurci din ce în ce mai bine în contexte sociale. Ştii să faci conversaţie, iar dacă vei fi invitat în oraş vei fi vedeta serii.

 

Scorpion: Îţi pui la bătaie ingeniozitatea şi creativitatea pentru a rezolva o situaţie stringentă la locul de muncă. Efortul tău e notat şi va fi răsplătit.

 

Săgetător: Te integrezi într-un grup nou, cu preocupări în domenii spirituale pe care până acum nu le luai în serios. E o experienţă bizară, dar fascinantă.

 

Capricorn: Viaţa intimă este principala ta preocupare de azi. Tot ce faci pe parcursul zilei – cumpărături, sport, este pentru a-ţi încânta diseară partenerul.

 

Vărsător: Este momentul ideal pentru a cere o mărire de salariu sau o promovare în funcţie. Solicitarea ta va cântări greu. Seara se întrevede o petrecere.

 

Peşti: Lipsa de comunicare cu un partener de afaceri sau un coleg tensionează relaţiile. Fă primul pas şi încearcă să rezolvi calm problema.

×
Subiecte în articol: horoscop