x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 15 decembrie 2015. Nevoia ta de a iubi se afla in contradictie cu capacitatea ta de a oferi acelasi sentiment

Horoscop zilnic, 15 decembrie 2015. Nevoia ta de a iubi se afla in contradictie cu capacitatea ta de a oferi acelasi sentiment

14 Dec 2015   •   20:07
Horoscop zilnic, 15 decembrie 2015. Nevoia ta de a iubi se afla in contradictie cu capacitatea ta de a oferi acelasi sentiment


Horoscop 15 decembrie. Berbec
Daca ai senzatia ca toata lumea are ceva de spus sau de completat, in ceea ce te priveste pe tine sau munca ta, nu te inseli; este una dintre cele mai zgomotoase zi din ultima perioada. Ca atare, daca ai ocazia sa te izolezi, departe de lumea dezlantuita, ascunde-te. Doar atunci cand ai ceva de lucru...

Horoscop 15 decembrie. Taur
Nevoia ta de a iubi se afla in contradictie cu capacitatea ta de a oferi acelasi sentiment, astazi. Probabil ca este imposibil pentru tine sa gasesti echilibrul alaturi de o singura persoana, de aceasta data. Daca ai putea sa te concentrezi mai mult pe ceea ce ai de facut si mai putin pe ceea ce vrei, poate ca vei trece cu bine de obstacolele pe care le intalnesti astazi...

Horoscop 15 decembrie. Gemeni
O zi in care - desi nu prea ai stare pentru asa ceva - ar trebui sa fii preocupat doar de ceea ce poti face pentru a-ti imbunatati starea vitalitatii si aspectul fizic. Probabil ca ai prefera sa fii undeva departe, intr-o cu totul alta parte decat in viata ta de zi cu zi, insa vei reusi sa "scapi" doar in toiul noptii, atunci cand vei participa la evenimentele de pe taramul viselor.

Horoscop 15 decembrie. Rac
Se poate ca astazi sa ai parte de schimbari de situatie, in cazul relatiilor tale, fie ele sociale sau intime. Campul de lupta este reprezentat de ceea ce simti, de emotiile pe care le ai. Frica de a pierde controlul nu iti va aduce nimic bun, de asemenea, nici respingerea indatoririlor personale. Evita sa mai ai asteptari de la persoana iubita.

Horoscop 15 decembrie. Leu
Se poate spune ca iti doresti sa iti petreci seara alaturi de persoanele dragi, in familie. Cam tot ceea ce se va intampla in aceasta zi te va trimite cu gandul catre linistea caminului si catre bucuria pe care dialogul cu cei dragi ti-o aduce. Totul va fi exact asa cum iti imaginezi, mai ales daca alegi sa le faci celor dragi cate-o mica surpriza.

Horoscop 15 decembrie. Fecioara
Oferi solutii convenabile si eficiente celor care iti cer ajutorul. Cu toate acestea este posibil ca cei care care au putere de dcizie sa nu iti accepte propunerile, ceea ce te va "ajuta" sa acumulezi frustrari, desi nu este cazul. Doar o atitudine adaptabila contextului - asa cum tu ai inca din nastere - te va ajuta sa ramai pe linia de plutire.

Horoscop 15 decembrie. Balanta
Cel mai sigur mod de a nu cheltui peste masura, astazi, este sa lasi acasa banii si cardurile. Pastreaza in buzunar doar atat cat ai nevoie pentru a face fata cheltuielilor zilnice. Aminteste-ti ca nu esti genul de persoana pe care doar banii o fac fericita; alege sa investesti in ceea ce cu adevarat iti este de folos.

Horoscop 15 decembrie. Scorpion
Atitudinea pe care o vei avea fata de ceilalti este cea care iti va da de furca, astazi. Exista tendinta de a fi macinat de ganduri negre, de a nu fi fericit cu ceea ce ai, de a-ti dori marea cu sarea, ori toate acestea se vor percepe in modul in care tu reactionezi si in expresiile intiparite pe chipul tau. Se pare ca acest lucru va fi acceptat doar de catre cei care te iubesc cu adevarat.

Horoscop 15 decembrie. Sagetator
Bine ar fi daca ai avea grija cui anume ii impartasesti cele mai arzatoare dorinte pe care le ai si care sunt visurile tale pe care ai vrea sa le vezi indeplinite. Lipsa sigurantei si nevoia de independenta, resimtite concomitent cu dorinta de a fi rasfatat formeaza o combinatie destul de nepotrivita pentru ceea ce aceasta zi aduce. Alege sa nu iti arati vulnerabilitatea.

Horoscop 15 decembrie. Capricorn
Este unul dintre putinii cei care pot vedea sau descoperi intregul potential al unei actiuni sau situatii, astazi. Pentru tine nimic nu va fi de eliminat, totul poate si va fi transformat. Nu uita, insa, ca esti o persoana care nu agreaza deloc emotiile extreme, deci nu te lasa prada impulsurilor de moment. Concentreaza-te pe ceea ce cu adevarat iti doresti.

Horoscop 15 decembrie. Varsator
O zi in care a fi tu insuti reprezinta cea mai buna alegere pe care o poti face. O zi in care ai acces la orice fel de informatie, o zi in care poti obtine tot ceea ce ti-ai propus, atat timp cat alegi sa actionezi in functie de ceea ce iti spune inima si nu in confrmitate cu legile lumesti. Ai nevoie de o schimbare si astazi poti face acest lucru.

Horoscop 15 decembrie. Pesti
Cauta noi moduri de a face investitii; caile vechi prin intermediul carora alegeai sa iti cheltuiesti bani sau sa faci noi achizitii, nu iti mai sunt de foos de aceasta data. O zi in care bine ar fi sa eviti relationarea cu persoanele care nu iti pot aduce nimic bun in aceasta intrupare. Alege-ti cu grija asociatii.

Alina Carciumarescu
Horoscop oferit de astrocafe.ro
 

×
Subiecte în articol: horoscop