x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 15 iunie 2022. Berbecii fac planuri financiare. Vărsătorii se gândesc la viitor

Horoscop zilnic, 15 iunie 2022. Berbecii fac planuri financiare. Vărsătorii se gândesc la viitor

14 Iun 2022   •   12:55
Horoscop zilnic, 15 iunie 2022. Berbecii fac planuri financiare. Vărsătorii se gândesc la viitor
Sursa foto: pixabay.com

Taurii primesc vești de departe, Gemenii și Racii sunt preocupați de metafizică, Leii și Capricornii fac schimbări în casă, Fecioarele se îndrăgostesc, Balanțele și Scorpionii sunt preocupați de familie, Săgetătorii scriu poezii, iar Peșii se întâlnesc cu prietenii.

Berbec

Vei discuta astăzi despre economia mondială așa că vrei să știi cum va fi viitorul tău financiar. Este un moment bun pentru a face astfel de planuri deoarece mintea ta este logică și intuitivă. Notează orice idei sau perspective îți ies în cale. 

Taur

S-ar putea să primești un apel telefonic de la un prieten pe care nu l-ai văzut de ceva vreme. Ar putea urma o conversație intensă și emoționantă. Veștile te-ar putea preocupa pentru o vreme. Activitățile spirituale îți pot ocupa o mare parte din timp. Ascultând pe cineva vorbind, te-ar putea face să te simți mai perspicace decât de obicei. Acest lucru îți va permite să aplici bunul simț la concepte abstracte.

Gemeni

Îți plac filozofia, metafizica și alte forme de gândire superioară dar astăzi te vor preocupa aproape obsesiv. Este o zi bună pentru a te concentra asupra acestora deoarece intelectul se combină cu intuiția pentru a-ți permite să înțelegi ideile abstracte. Le poți aplica în viața ta de zi cu zi. 

Rac

Discuțiile care implică un grup din care faci parte ar putea duce la unele subiecte profunde, cum ar fi filozofia, metafizica, știința, sau toate trei. Mintea ta ar trebui să fie rapidă și ascuțită astăzi, atât la nivel logic, cât și intuitiv. Probabil vei absorbi aproape tot ce auzi. Ai putea să te gândești mult la asta și da, ar trebui să poți înțelege totul.

Leu

Astăzi s-ar putea să faci niște reparații sau decorațiuni în casa ta. Vei avea multe idei bune și vei fi suficient de priceput pentru a le pune în practică. S-ar putea totuși să nu ai chef să vorbești. Prin urmare, nu fi surprins dacă comunicarea este mai subtilă decât deschisă.

Fecioară

Comunicarea cu un iubit actual sau potențial ar putea implica multă subtilitate, găsirea unei modalități de a te bucura de compania lui, fără a divulga prea mult. Este posibil să te simți deosebit de pasionată. Ai grijă de sănătatea ta. Simțul tău estetic este deosebit de ridicat. Ai putea să te gândești și la proiecte artistice. Inspirația ar putea fi peste tot în jurul tău.

Balanță

O conștientizare psihologică sporită și o intuiție bună te-ar putea face să simți  gândurile și sentimentele familiei înainte ca aceștia să știe ce vor. S-ar putea să reușești să captezi gândurile străinilor. Aceasta este ziua în care să ai încredere în vocea ta interioară, mai ales când vine vorba de a face planuri cu ceilalți. Cât timp durează această atmosferă, s-ar putea ca ceilalți să nu fie prea comunicativi sau înclinați să spună ce vor.

Scorpion

Accentul se pune astăzi pe familii, mai ales pe copii. S-ar putea să-ți petreci timp spunând povești. O persoană apropită ar putea avea probleme eomoționale și nu vrea companie. Nu poți face mare lucru. Spune-i doar că te afli acolo și apoi las-o în pace. Între timp, alții sunt într-o dispoziție de distracție.

Săgetător

Pare că toți aleargă ca nebunii, dar nu împărtășește nimeni ceea ce are în minte. Va trebui să ai încredere în intuiția ta când trebuie să știi ce fac. Scrisul te-ar putea ajuta, fie prin scrisori, poezie sau romane, permițându-ți să exprimi o fațetă pe care nu o folosești prea des. 

Capricorn

Comunicarea, în special cu familia și partenerul, ar putea avea loc mai mult subtil decât verbal. Cu toate acestea, vei simți dragoste puternică și sprijin din partea tuturor. Romantismul, mai ales, ar trebui să fie intens și senzual, așa că aceasta este o zi grozavă pentru a programa o seară cu iubitul tău, dacă este posibil. Vrei să faci schmbări în  casă.

Vărsător

Astăzi ar trebui să te simți deosebit de intuitiv, în special în ceea ce privește familia. Cu siguranță nu va fi ușor pentru nimeni să te mintă. S-ar putea să te gândești și să faci niște reparații la casă, pe care este posibil să le fi amânat. S-ar putea să-ți petreci cel puțin o parte din zi singur meditând sau contemplând la viitorul tău. Mintea ta este limpede și activă.

Pești

Te întâlnești cu un grup de prieteni. Ar trebui să te concentrezi mai mult pe ascultarea a ceea ce au de spus decât pe participarea activă la discuții. Veți dori să absorbi fiecare idee care apare și să te gândești serios la ea înainte de a te exprima. Când comunici, ar trebui să o faci liber și deschis. Mintea ta este atât intuitivă, cât și logică, așa că așteaptă-te să înveți multe.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic