x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 15 septembrie 2015. O zi in care poti fi deopotriva foarte blajin sau foarte razbunator

Horoscop zilnic, 15 septembrie 2015. O zi in care poti fi deopotriva foarte blajin sau foarte razbunator

14 Sep 2015   •   19:57
Horoscop zilnic, 15 septembrie 2015. O zi in care poti fi deopotriva foarte blajin sau foarte razbunator


Horoscop 15 septembrie. Berbec
Una dintre ideile excelente pe care le-ai putea avea, astazi, este sa nu transformi orice discutie intr-o batalie sau bombardament atomic. Probabil ca este momentul sa inveti cum sa folosesti arta compromisului sau, pur si simplu, poate ca este momentul sa lasi totul sa decurga de la sine si sa observi totul, din umbra.

Horoscop 15 septembrie. Taur
Sunt posibile mici inatrzieri la locul de munca. De asemenea, comunicarea cu cei care iti sunt colegi sau subalterni ar putea sa nu fie situata la cele mai favorabile cote. Sanatatea (in special zona lombara, rinichii si problemele de inima care pot aparea din cauza supararilor sau a stresului) ar fi bine sa devina principalul subiect asupra caruia sa te concentrezi, in aceasta zi.

Horoscop 15 septembrie. Gemeni
Bucuria pe care persoana iubita ti-o aduce nu poate fi usor egalata, astazi. Copiii tai (in cazul in care acestia exista, evident) iti pot face cele mai nastrusnice surprize, de aici si recomandarea de a zambi mai mult, evitand sa te superi din orice. Invata de la acestia cum sa razi si, mai ales, aminteste-ti ca viata ar trebui sa fie un paradis, nicidecum un chin.

Horoscop 15 septembrie. Rac
O zi in care poti fi deopotriva foarte blajin sau foarte razbunator. Depinde de starea de moment ce anume vei decide. Cei care iti vor raul sa se fereasca de tine si cei care te sustin beneficiaza de daruirea ta. Cu toate acestea, de preferat este sa urmezi un Cod al Onoarei, nicidecum sa te lasi prada unei pacle care ti se poate pune pe ochi in orice moment...

Horoscop 15 septembrie. Leu
Vorbele mieroase nu-ti vor aduce gloria pe care o cauti, cel putin nu pe termen lung. Slovele scrise in Cartea Vietii tale, astazi, cantaresc mai mult decat greutatea calimarei cu cerneala, in aur. Indicat este sa dai dovada de generozitate si de etica, alaturi de o disciplina mentala demna de un Amiral. O zi in care virtutea ar trebui sa iti fie pavaza.

Horoscop 15 septembrie. Fecioara
Va trebui sa te misti dupa cum bate vantul, astazi, nefiind in puterea ta sa controlezi modul in care viata ta evolueaza. Important este sa fii sincer cu tine insuti si, in aceeasi masura, sa te feresti a spune lucruri de care ulterior ti-ar putea parea rau. Cu mare atentie sa alegi persoana careia i te destainui, de aceasta data...

Horoscop 15 septembrie. Balanta
Poti fi cel mai bun prieten, cel mai bun companion, camaradul ideal astazi, indiferent alaturi de cine te afli. Uneori putin cam copilaros in exprimare, alteori zambind cu sinceritate si bucurie, esti capabil a aduce primavara pe chipurile celor din jur. Toate acestea, insa, atat timp cat nu te lasi stapanit de emotii negative sau de un pesimism covarsitor...

Horoscop 15 septembrie. Scorpion
O zi deloc favorabila deciziilor pripite, luate doar din dorinta de a avansa, fara o directie clara, chiar daca te simti limitat sau blocat in anumite tipare de gandire. Solutia recomandata este aceea de a discuta cu incredere despre ceea ce simti, insa numai cu niste oameni care chiar te inteleg, persoane intelepte si experimentate. Schimbarea se va vedea in viata ta, cat de curand.

Horoscop 15 septembrie. Sagetator
A te lasa influentat de starea de spirit a celor din anturajul tau nu este chiar cea mai buna idee, astazi. De preferat este sa fii atent la ceea ce se intampla in jurul tau, dar ramanand obiectiv si detasat, din punct de vedere emotional. Este o zi in care trebuie sa traiesti "aici" si "acum", nicidecum intr-o utopie permanenta.

Horoscop 15 septembrie. Capricorn
Desi ti-ai dori din tot sufletul sa evadezi departe de lumea dezlantuita, nu poti face acest pas pana nu iti indeplinesti toate atributiile si pana nu iti onorezi toate promisiunile. Astfel, vei putea sa iti pastrezi imaginea intacta in ochii celorlalti. Nu renunta la a face ceea ce ti-ai propus; este o zi in care doar avand curaj poti avansa la fel de rapid ca si pana acum.

Horoscop 15 septembrie. Varsator
Doar de perseverenta ai nevoie pentru a putea ajunge acolo unde ti-ai dorit si ti-ai propus, de atat de mult timp. Este posibil sa te simti in siguranta departe de lumea dezlantuita, poate chiar la mare departare delocul in care traiesti, acum, deci nu rata ocazia de a calatori, daca aceasta apare. Examineaz pe indelete folosofia pe care ai adoptat-o si, daca este cazul, schimba conceptele pe care te bazezi.

Horoscop 15 septembrie. Pesti
Nu lua in nume personal ceea ce astai ti se intampla; este o zi in care - desi suna ciudat - esti la mana celor cu care interactionezi, de preferat fiind sa iti vezi propriul interes si abia apoi sa actionezi in favoarea altora. Asculta si urmeaza semnele care ti se arata,aceasta zi fiind una in care subtilitatea este prezenta oriunde si oricand.

Alina Carciumarescu
horoscop oferit de astrocafe.ro 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 15 septembrie