x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 16 februarie 2022. Berbecii sunt bulversați de o veste. Peștii vor să-și rezolve problemele personale

Horoscop zilnic, 16 februarie 2022. Berbecii sunt bulversați de o veste. Peștii vor să-și rezolve problemele personale

15 Feb 2022   •   15:02
Horoscop zilnic, 16 februarie 2022. Berbecii sunt bulversați de o veste. Peștii vor să-și rezolve problemele personale
Sursa foto: Hepta

O zi cam încărcată pentru multe zodii. Taurii trebuie să rezolve o chestiune legată de bani, Leilor li se împotmolesc proiectele, Săgetătorii se ceartă cu partenerul iar Vărsătorii se simt iritați.

Berbec

Afli unele informații tulburătoare de departe. Probabil că asta nu va fi ceva grav, dar ar putea fi suficient pentru a te îngrijora. Schimbările din cartierul tău interferează cu rutina ta zilnică. Un vecin sau o rudă ar putea fi bolnav și te simți obligat să-l ajuți puțin. Este în regulă atâta timp cât nu te angajezi la prea mult.

Taur

Unele chestiuni minore legate de bani vor fi rezolvate astăzi, ceea ce te irită deoarece sunt lucruri pe care nu vrei să le faci. Situația provoacă mici fricțiuni cu membrii familiei, dar astea vor trece. Cu toate acestea, vei putea să-ți aduni toate abilitățile înnăscute și să le rezolvi.

Gemeni

Te vindeci de o  ruptură temporară cu partenerul tău prin comunicare sinceră și cu mai multe scuze decât este necesar.  Descoperi că au apărut o mulțime de probleme și există o nouă înțelegere între voi doi. Ar putea fi o mutare sau schimbări în gospodărie. 

Rac

Dorința de a pleca singur și de a te bucura de puțină singurătate intră în conflict cu realitatea obligațiilor tale. Nu poți să te concentrezi asupra sarcinilor. Primești mailuri și telefoane iritante. Relaxează-te seara cu un film interesant. 

Leu

Nu te aștepta ca proiectele creative să meargă fără probleme astăzi. Ai blocaje mentale pe care îți este greu să le depășești. Însă vor trece, așa că ai răbdare. Un apel telefonic de la un prieten îți aduce o veste surprinzătoare. 

Fecioară

Obligațiile față de ceilalți te preocupă astăzi dar problemele importante ale carierei te pun la muncă. Acest lucru provoacă unele conflicte interioare și ești nevoit să faci o alegere. Ai grijă să fii obiectiv și să iei în considerare toate faptele. Nu te excita emoțional. Acest lucru nu va face decât să agraveze situația.

Balanță

Te simți atras în două direcții diferite. O parte din tine vrea să te izolezi undeva și să citești, în timp ce o altă parte simte că ar trebui să ieși, să mergi undeva și să faci ceva. Ești mai nerăbdător decât de obicei, cu certuri între colegi sau membri ai familiei. Ar putea fi o idee bună să faci niște exerciții în timpul zilei pentru a elimina tensiunile interioare. Relaxează-te cu o carte bună seara!

Scorpion

Dificultăți minore legate de bani te aduc într-o stare de frustrare. Problemele nu sunt zguduitoare, dar trebuie rezolvate și vor dura mult timp.  Încearcă să-ți păstrezi calmul. Ia-ți problemele în ambele mâini, rezolvă-le și mergi mai departe.

Săgetător

O ceartă cu partenerul tău te  descurajează și chiar te deprimă. Uită de asta pentru o vreme și vei vedea situația obiectiv mai târziu. 

Capricorn

Te trezești în această dimineață simțindu-te obosit fără să știi de ce. Poate fi un dezechilibru fizic minor. În plus, ești stresat și de problemele de la muncă. Evită computerele și ieși la plimbare. 

Vărsător

Te trezești mai iritat decât de obicei. Ai nervii întinși la maxim. Cel mai bine este să rămâi concentrat pe treburile tale și să depui eforturi pentru a te menține cald și prietenos. Tensiunea cu ceilalți poate face o zi inconfortabilă.

Pești

Dificultățile temporare de acasă te determină să le rezolvi, mai degrabă decât să mergi la muncă. Cu toate acestea, chestiunile legate de carieră pot fi  presante, așa că ai o dilemă. Cea mai înțeleaptă decizie este să ai grijă mai întâi de viața ta personală. Problemele profesionale vă vor aștepta până mâine.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic