x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 16 martie 2021. Berbecii pot lua o decizie importantă, care le va schimba viața sentimentală

Horoscop zilnic, 16 martie 2021. Berbecii pot lua o decizie importantă, care le va schimba viața sentimentală

15 Mar 2021   •   22:30
Horoscop zilnic, 16 martie 2021. Berbecii pot lua o decizie importantă, care le va schimba viața sentimentală
Sursa foto: Pexels Koolshooters

Horoscop Berbec

Rezervele emoționale vă vor permite să luați ușor decizii și, făcând acest lucru, vă veți simți liberi să începeți o nouă poveste romantică, mai în acord cu personalitatea dvs. sau să o restartați pe cea pe care o trăiți acum.

Dificultățile temporare de acasă vă pot face să vă doriți să stați și să le rezolvați. Cu toate acestea, pot exista și alte responsabilități care pun presiune și creează o criză. În acest moment, cea mai inteligentă decizie este probabil să aveti grijă mai întâi de lucrurile personale.

Horoscop Taur

Gandirea vă este clară și percepeti semnale care vă vor ajuta să câștigati prieteni și bani. O întâlnire neașteptată vă va surprinde plăcut, veti auzi mărturisiri și cuvinte pe care nu va așteptati să le auziti. Viața vă va pune în situații foarte sensibile, care vă vor inspira și vor ajuta să găsiti cuvintele potrivite la momentul potrivit.

Încercati să nu fiti prea agresiv. Energia zilei vă umple de îndrăzneală. Poate credeți că știți totul despre un anumit subiect, dar nu fiți atât de aroganți. Poate că nu știti atât de mult cât credeti! În schimb, adoptati o atitudine mai umilă.

Horoscop Gemeni

Soluții neașteptate apar la probleme care v-au afectat și v-au îngrijorat foarte mult. Acceptați realitatea și nu încercați să schimbați caracterul unei persoane care vă interesează sentimental, amintiți-vă că uneori este mai ușor să schimbați partenerul decât să schimbați personalitatea altora. Dacă vreti să începeti o relație, trebuie să suportati costul său emoțional și să fiti dispus să suportati totul fără regrete, pentru că voi însiva veti fi cei care au făcut alegerea

Există cineva în viața dvs care are multă energie toxică. Va trebui să stabiliți limite. Nu-l lăsati să vă doboare, chiar dacă treceti printr-o perioadă grea.

 

Rac

Exprimati-va liber și cu toată sinceritatea din lume pentru că astăzi, marți, cu Mercur în tranzit prin Pești, cuvintele vor fi încărcate cu forță și intenție, vor fi apreciate și vă veti putea bucura de o notă de intimitate care va crește legăturile emoționale existente în relația voastră. Iubirea necesită acea atingere personală pe care știti să o oferiti.

Astăzi s-ar putea să fie nevoie să organizati o întâlnire socială improvizată la dvs acasă. Veți avea de făcut curățenie prin casă și de dat telefoane pentru invitații, ceea ce nu va fi atât de ușor. Acest lucru poate fi frustrant, mai ales dacă trebuie să faceți totul singur. Cereți ajutor.

 

Horoscop Leu

Dacă o poveste de dragoste pe jumătate uitată reapare în viața dvs amoroasă, nu vă refuzati ocazia de a fi fericit. Încercati. Nu este nimic mai rău decât să regretați ceva lăsat neterminat din cauza fricilor. Într-o întâlnire, veti străluci cu tot efluviul carismei pe care o aveti, iar toți cei care vă cunosc percep acest lucru imediat.

O vacanță mult așteptată ar putea apărea. Astăzi pe agenda dvs. ar trebui să  fie inclus studiul blogurilor de călătorie. Poate că vă petreceți o mare parte din zi făcând aranjamentele necesare – dand telefoane, completând acte, efectuând comisioane. Va trebui să luați măsuri pentru îngrijirea animalelor de companie sau a plantelor atunci când sunteți plecat.

 

Horoscop Fecioara

În această zi trebuie să faceti ceea ce faceti cel mai bine: organizativa! Veți avea multe lucruri în așteptare de făcut și trebuie să vă pregătiți de acum înainte, astfel încât să nu terminați noaptea târziu. Cu puțină toleranță, înțelegere și răbdare din partea dvs., veți rezolva problemele și veți evita dificultățile.

Astăzi, vitalitatea fizică este victima restricției mentale pe care o aplicati acțiunilor dvs. Gânditi-va la propria persoană ca la un înotător. Cu cât este mai vital și tânăr, cu atât va trece mai repede prin apă. Gânditi-vă la modalități de a scăpa de excesul de bagaje din viața voastra - atât fizic, cât și mental.

Horoscop Balanța

Lucrați cu maturitate emoțională și sensibilitate, mai ales dacă este ceva legat de o nouă mutare. Veti lăsa în urmă atitudini care au cauzat doar dezacorduri cu partenerul pe care il aveti. Lecțiile sentimentale primite v-au învățat multe și acum vă puteți bucura de realitatea voastră afectivă mai spontan și mai natural.

Dacă încercați să studiați ceva, aceasta nu este ziua pentru a face acest lucru. Concentrarea de care dati dovada este probabil foarte slabă, iar ceea ce cititi vă  va părea ceva apropiat de limba chineză. Dacă nu există altă soluție, cel mai bine este să lăsați cărțile pentru mâine, deoarece cu siguranță nu veți învăța prea multe astăzi.

 

Horoscop Scorpion

Iubirea vă va surprinde atunci când vă aștepțati mai puțin în figura acelei persoane care este atât de importantă pentru dvs. Nu aveți timp de pierdut dacă vă simțiți inspirați să propuneți o relație sau o viață de cuplu. Acesta este momentul potrivit pentru a lăsa în urmă preocupările trecutului și nostalgia pentru ceva ce nu există.

Astăzi este foarte probabil să primiți ajutor, sprijin și confort de la cineva pe care îl iubiți. Poate fi  de la mama sau de la o persoană foarte maternă, ca o mamă adoptivă. Să nu vă fie rușine să cereți sfaturi sau ajutor, deoarece persoana va fi fericită să vă fie de folos și vă veți bucura că ați cerut.

 

Horoscop Săgetător

Sunteți pe un ton foarte optimist și hotărât, ceea ce aveți cel mai mult nevoie pentru a începe acele proiecte rafinate. Cu toate acestea, fiți prudenți, nu dați frâu liber cuvintelor voastre fără a măsura consecința acțiunilor voastre. Ceea ce spuneți sau faceți în acest moment ar putea fi interpretat greșit și ar putea provoca o distanțare dintre partenerul dvs. și dvs.

Scrierea de astăzi va fi unul dintre obiectivele dvs. principale. Aveți o mulțime de informații de transmis oricui este interesat de ceea ce aveți de spus. Puteți încerca un articol de revistă sau poate ficțiune sau poezie. Cu toate acestea, chiar dacă tot ceea ce veti scrie va fi o scrisoare către bunica dvs., ceea ce spuneți va fi incontestabil genial, atrăgător și cu siguranță foarte interesant. Faceți-o!

 

Horoscop Capricorn

 

Veți primi acele vești bune pe care le așteptați de zile întregi. Începutul acestei a doua jumătăți a lunii martie este foarte dinamic. Intuiția dvs. este bine susținută și puteți lua cele mai bune decizii. Acționati după acele intuiții și veti trăi fericit. În această săptămână veți avea răspunsuri la preocupările dvs.

Marți este o zi fantastică pentru dvs. Vei descoperi că ceața care v-a înnegurat mintea în ultimele zile s-a ridicat în sfârșit și sunteti gata să acționati. Comunicarea joacă un rol important în modul în care procedați. Veți descoperi că lucrurile tind să se miște rapid și, dacă nu acordați atenție împrejurarilor, este posibil să ramaneti în urmă.

 

Horoscop Vărsător

Există o atingere a dragostei care va aparea în această săptămână.  Veți afla  ceva ce vă poate surprinde și chiar vă poate scandaliza. Problemele care au provocat conflicte în trecut sunt lăsate în urmă.

 

O separare temporară de cineva foarte apropiat va face să reflectati asupra momentelor pe care le-ati petrecut împreună în ultimele săptămâni. Simțiti  dragoste și afecțiune pentru cei din jur, dar vă este dor și de cei care trăiesc departe. Dati-le un telefon. Le va plăcea să vă audă vocea.

Horoscop Pești

Lucrurile sunt așa cum sunt și nu întotdeauna așa cum vă doriti. Acesta este începutul celei de-a doua jumătăți a lunii martie care coincide, de asemenea, cu o etapă care va fi foarte frumoasă și prosperă. Foarte curând veti călători, așa că pregătiti-vaă atât fizic, cât și mental pentru o zi care va avea mare succes.

Vă puteți exprima într-un mod foarte puternic. Aveti un mod interesant de a vorbi. Când sunteti pasionat de un subiect, atrageti un public numeros. Oamenii sunt fascinați de ceea ce spuneti. Astăzi veti atrage atenția exprimându-vă punctul de vedere asupra unei teme. Poate vorbiți despre politică, rasă sau religie. În orice caz, știi deja că aveti capacitatea de a mobiliza mulțimile.

×
Subiecte în articol: horoscop