x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 17 decembrie 2021. Berbecii au o zi grozavă. Racii sunt tensionați

Horoscop zilnic, 17 decembrie 2021. Berbecii au o zi grozavă. Racii sunt tensionați

16 Dec 2021   •   14:48
Horoscop zilnic, 17 decembrie 2021. Berbecii au o zi grozavă. Racii sunt tensionați
Sursa foto: Isaac Burke Unsplash.com

Berbec

Astăzi este o zi grozavă pentru tine. Ești capabil să realizezi multe în timpul zilei, lăsând noaptea pentru distracție. Ți-ai câștigat dreptul de a te elibera și de a petrece. 

Taur

Cultivă echilibrul și armonia astăzi. Încearcă să te liniștești înainte de a interacționa cu ceilalți și cu dramele lor. Asigură-ți într-un mediu stabil în care să te  dedici preocupărilor tale. Aleargă puțin sau dansează înainte de a începe. Orice alegi, vei avea o atitudine proaspătă, nouă, cu care participi la aventurile zilei.

Gemeni

Ești cam agresiv astăzi, dar acest sentiment poate fi util pentru tine și pentru ceea ce te întâmplă. Există o forță practică care te ajută să rămâi cu picioarele pe pământ. Nu face promisiuni pe care știi că nu le poți respecta. Nu fi vânzătorul care promite și apoi nu reușește să livreze nimic.

Rac

Te simți tensionat emoțional. Ești în fruntea acțiunii pe măsură ce avansezi. Ceilalți Alți vor căuta partea practică în abordarea ta, astfel încât să aibă ceva solid pe care să se sprijine.

Leu

Nu te abține astăzi. Ești persoana potrivită pentru job în aproape orice situație pe care o întâlnești. Vei avea instinctele necesare pentru a trece la un proiect, a vedea ce trebuie făcut, a aduna resursele și a pune lucrurile în mișcare. Te simți oarecum agresiv, ceea ce te ajută să câștigi ceva sau pe cineva important, ala că vei sărbători. 

Fecioară

Încearcă să te controlezi înainte să vorbești. Deși crezi că ai toate răspunsurile, s-ar putea să nu iei în calcul toate piesele puzzle-ului. Există o agresiune emoțională care poate avea un efect puternic asupra tuturor, în special asupra ta. IA în considerare să fii mai mult un ascultător decât un vorbitor.

Balanță

Nu fi surprins dacă ai impresia că ești bătut cu un băț astăzi, deoarece ceva te îndeamnă să te miști. Există o energie agresivă care se mișcă și solicită pe toată lumea. Gândește-te la modul în care abilitățile și natura perceptivă pot fi utilizate cel mai bine pentru a te ajuta să faci lucrurile în mod eficient.

Scorpion

Află ce dorește inima ta. Există o forță agresivă care ți se înfige în inimă astăzi. Dacă știi clar în minte ceea ce vrei și simți, vei fi ușor scos din sărite. Rămâi pe pământ și ar trebui să fii bine.

Săgetător

Îndreaptă-ți agresivitatea în direcția corectă. Acest lucru nu ar trebui să fie prea greu, deoarece cunoști și înțelegi semnificația unei lucrări bine făcute și ceea ce este necesar pentru a realiza lucrurile. Ești nerăbdător să dai drumul la anumite proiecte. Ai făcut organizarea și planificarea. Ai încredere că știi exact cum să procedezi.

Capricorn

Astăzi nu este o zi în care să te relaxezi. Există o chestiune practică foarte importantă care trebuie rezolvată înainte de a te putea angaja în orice activitate uşoară. Evenimentele nopții vor fi distractive și pline de satisfacții atâta timp cât îndeplinești sarcinile zilei.

Vărsător

Încearcă să-ți ții emoțiile sub control. Este posibil să devii extrem de furios și să-ți faci rău ție și celorlalți. Este important să păstrezi o anumită modestie și umilință. Așa vei construi un caracter bun care câștigă respectul celorlalți, inclusiv al superiorilor tăi.

Pești

Simți că cineva încearcă să-ți strice lucrurile. Nu fi surprins dacă simți antipatia cuiva sau ceva nu este în regulă. Dacă da, îndepărtează-te de situație. Nu este responsabilitatea ta să-i faci pe toți fericiți. Ferește-te să fii doborât când încerci să-i ridici pe alții.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic