x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 17 februarie 2022. Scorpionii au succes în carieră. Peștii sunt preocupați de sănătate

Horoscop zilnic, 17 februarie 2022. Scorpionii au succes în carieră. Peștii sunt preocupați de sănătate

16 Feb 2022   •   14:32
Horoscop zilnic, 17 februarie 2022. Scorpionii au succes în carieră. Peștii sunt preocupați de sănătate
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop 17 februarie 2022. Creativitatea și spiritualitatea sunt favorizate astăzi. Majoritatea semnelor se simt atrase de meditație, tehnici de vindecare, medicină naturistă.

Berbec

Cărțile și filmele te inspiră să te implici în activități artistice. Simțul tău estetic este foarte ridicat astăzi. Vrei să mergi într-o galerie de artă sau la un muzeu. O scrisoare sau un apel telefonic cald și iubitor vine de la un iubit. Este o zi foarte îmbucurătoare din punct de vedere emoțional.

Taur

Astăzi te preocupă locuința dar vrei să redecorezi, nu să faci reparații majore. Ai unsimț estetic foarte dezvoltat și vei găsi obiecte frumoase pentru casa ta. 

Gemeni

Te simți mistic astăzi, așa că vrei să citești sau să participi la un atelier în domeniu. Totodată, comunici telepatic cu cei din jur. Ai tot felul de  experiențe neobișnuite în această zi.

Rac

De obicei ești o persoană foarte practică și cu picioarele pe pământ, dar acum ești și tu atras de spiritualitate. Discuți cu diverse persoane despre aceste lucruri. Imaginația ta este la cote înalte. Cu toții trebuie să evadăm din când în când!

Leu

Activitățile de grup care implică meditație, spiritualitate, activități artistice sunt foarte atrăgătoare și pentru tine. Aceasta este ziua perfectă pentru a începe un curs. Întâlnești oameni interesanți care îți devin prieteni apropiați. Vei simți o legătură psihică cu oricine te întâlnești și simți că viața ta s-a schimbat în bine. 

Fecioară

În mod normal, ești o persoană foarte intuitivă. Acum visele tale devin vii și puternice. Folosește mesajele pe care le primești pentru a activități creative. Pictează, cântă sau scrie o poezie. S-ar putea nu numai să fii uimit de rezultate, ci și să înveți mai multe din munca ta.

Balanță

Interesul tău pentru chestiunile mistice și metafizice este la cote maxime și te trezești pimbându-te prin librăriile New Age. Călătoria în locuri îndepărtate este deosebit de atrăgătoare și visezi să zbori în India, Israel, Egipt sau Irlanda. Toate acestea sunt minunate atâta timp cât rămâi cu picioarele pe pământ. Planifică o călătorie. Alătură-te unui grup de meditație. Lasă-te dus de val!

Scorpion

Primești vești minunate cu privire la bani și chestiuni de carieră. Bunătatea și simpatia ta firească pentru ceilalți te-au determinat să-ți faci niște prieteni buni, care sunt și contacte valoroase de afaceri. Acest lucru cu siguranță dă roade. Simțul tău estetic este la cote maxime, așa că aceasta este o zi grozavă pentru a începe orice proiecte creative pe care le ai în minte. Succesul vine cu siguranță în calea ta!

Săgetător

Ai un conflict minor cu un iubit încă de dimineață, ceea ce îți aduce lacrimi  dar după-amiază, plănuiți o excursie romantică în străinătate sau doar la restaurantul din colț. Discuțiile despre chestiuni spirituale vă pot apropia. Una peste alta, este o zi tumultuoasă, dar romantică.

Capricorn

Intuiția, imaginația și perspicacitatea ta sunt benefice la locul de muncă. Primești o mărire de salariu, un comision sau șansa de a investi în companie. Ești mai intuitiv  decât d e obicei iar oamenii te admiră. 

Vărsător

Poți conta pe o zi foarte idilică și romantică astăzi. Te simți cald și senzual și ai tendința de a vedea partenerul din viața ta prin ochelari roz. Dacă ați tânjit după o cină în doi, cu șampanie, lumânări și trandafiri roșii, aceasta este ziua potrivită. Și nu uita de muzică!

Pești

Ești interesat de sănătate și vrei să înveți mai multe despre nutriție, medicină naturistă și vindecare spirituală. Sensibilitatea ta este ridicată și sunteți mai capabil decât de obicei să te conectezi la energiile de vindecare.

×