x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 17 iulie 2021. Balanțele au o dispoziție romantică. Fecioarele sunt indecise

Horoscop zilnic, 17 iulie 2021. Balanțele au o dispoziție romantică. Fecioarele sunt indecise

16 Iul 2021   •   12:31
Horoscop zilnic, 17 iulie 2021. Balanțele au o dispoziție romantică. Fecioarele sunt indecise
Sursa foto: Adam Flockemann unsplash.com

Berbec

Astăzi există un aspect conflictual care te poate face nesigur cu prviire la modul în care trebuie să procedezi. Vrei să planifici lucrurile și să te menții echilibrat astfel încât să poți funcționa la capacitate maximă. Pe de altă parte, este posibil ca ceva să te distragă. Aceasta este inima ta. Ascult-o. Găsește un compromis între cele două energii.

Taur

Fă-ți treburile devreme, ca să ai timp să te distrezi în seara asta. Planifică o escapadă romantică cu cineva drag. Lasă-ți imaginația să te ducă într-un nou domeniu al plăcerii. Aceasta este o zi minunată pentru a-ți explora latura artistică și a începe să realizezi din ideile care te frământă.

Gemeni

Este o zi excelentă pentru a le spune oamenilor exact ce simți. Emoțiile tale sunt mai stabile decât de obicei, așa că deschide-te și vorbește din inimă. Ascultă. Ceea ce înveți va fi valoros pentru viitor, așa că fii atent. Fii cu ochii pe realitate, dar lasă-ți inima să exploreze toate posibilitățile. Urmează-ți emoțiile și ai încredere în instinctele tale. Vei câștiga foarte mult.

Rac

Astăzi poate fi greu pentru tine. Ți se pare că nimic nu se potrivește? Încerci să fii cineva care nu ești? Dacă lucrurile nu par să funcționeze, nu agrava problema. Este mai bine să aștepți un moment în care te simți mai încrezător în ceea ce ești și încotro mergi. Între timp, bea un ceai și relaxează-te. Eliberarea stresului te poate ajuta să te concentrezii pe alte lucruri.

Leu

Bucură-te. Ai multe lucruri pentru care să fii recunoscător, așa că mulțumește. Mândrește-te cu tot ce ai realizat până acum și împărtășește bucuria cu ceilalți. Renunță la control și realzează-te. Ai muncit din greu pentru un motiv - să te bucuri de viață. Dacă nu o faci acum, atunci când? Petrece-ți seara cu cei dragi.

Fecioară

Poate fi una dintre acele zile în care nu știi pe ce cale să te întorci. Din anumite motive, pur și simplu nu poți lua o decizie. Oprește-te și odihnește-te. Plimbă-te puțin. Așteaptă până când vei vededa lucrurile mai clar înainte de a face următoarea mișcare majoră.

Balanță

Romantismul îți iese în cale, atâta timp cât iei lucrurile cum vin. Ai grijă de sarcinile zilnice dar fii atent la emoțiile tale. Ai încredere în instinctele tale și lasă-ți inima să preia controlul. Fii realist cu privire la relațiile tale cu ceilalți..

Scorpion

Emoțiile tale pot fi rezervate. Ia o pauză de la muncă și, pur și simplu, întinde-te pe jos. Acesta este un moment bun să primești ce ți se oferă. Nu face mișcări bruște. Lasă doar energia zilei să te ducă acolo unde vrea. Cu cât te poți apropia de natura ta interioară și de energia feminină, cu atât vei ajunge mai aproape de un partener romantic sau de un membru al familiei.

Săgetător

Problemele de familie joacă un rol important astăzi. Vorbește din inimă și spune-le rudelor tale cât de mult înseamnă pentru tine. S-ar putea să fii mai rezervat. Nu simți că trebuie să faci pași mari chiar acum. Este mai mult un moment în care te poți bucura de ceea ce ai făcut până acum. Culege recompensele muncii tale. 

Capricorn

S-ar putea să fii indecis cu privire la o persoană dragă. Ceva te poate îndemna să acționezi, dar tu nu vrei. Există un următor pas important pe care trebuie să-l faci acum. Gândește-te cu atenție la situație înainte de a face o mișcare. De fapt, ar trebui să aduni informații cu privire la această problemă. Se pare că ar trebui să aștepți puțin înainte de a face efectiv ceva în legătură cu asta.

Vărsător

Astăzi este o zi minunată pentru a merge mai departe. Emoțiile tale sunt stabile, lăsându-ți inima să zboare. Acum ar putea fi un moment bun pentru a face planuri cu un partener romantic. Consolidează-ți relația și confirmați-vă angajamentul unul față de celălalt. Dacă ești singur, acesta este un moment bun pentru a pune în mișcare un plan care te va aduce cu un pas mai aproape de cea mai mare fantezie a ta.

Pești

Există un sentiment conservator azi, care îți cere să devii serios și să ai grijă de afaceri. Este posibil să nu fie o idee atât de proastă. Această atitudine rezervată te poate ajuta să intri într-o relație mai profundă cu cineva special. Lasă-ți creativitatea să se manifeste și încearcă să asculți mai mult decât să vorbești. Fă ca visele tale să devină realitate.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic