x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 17 iunie 2023. Saturn retrograd, până pe 4 noiembrie, aduce o schimbare de perspectivă pentru toate zodiile!

Horoscop zilnic, 17 iunie 2023. Saturn retrograd, până pe 4 noiembrie, aduce o schimbare de perspectivă pentru toate zodiile!

de Andreea Tiron    |    16 Iun 2023   •   12:29
Horoscop zilnic, 17 iunie 2023. Saturn retrograd, până pe 4 noiembrie, aduce o schimbare de perspectivă pentru toate zodiile!
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic, 17 iunie 2023. Gemenii sunt secretoși, Leii sunt căutați de prieteni, Săgetătorii își ascultă intuiția, iar Vărsătorii sunt binecuvântați.

Berbec

Sunteți foarte dedicat unui proiect personal. Puneți multă inimă și imaginație în munca dvs., în viața profesională sau într-o idee de afaceri. Saturn își va continua retrogradarea de astăzi și până pe 4 noiembrie, ceea ce înseamnă că este un moment bun să vă revizuiți obligațiile și să vă reconsiderați planurile personale. Nu este un ciclu ideal pentru lansări de proiecte majore pe termen lung, dar revenirea la proiectele vechi finalizate poate fi plină de satisfacții.

Taur

Cu Saturn retrograd astăzi, este nevoie să reflectați și să vă reorganizați munca, planurile pe termen lung sau obiectivele în lunile următoare. Are loc o schimbare de perspectivă și este înțelept să luăm în considerare că orice forțare duce la stres, mai degrabă decât la bucurie, pentru moment. Concentrarea pe ceea ce aveți deja în curs poate fi mai plină de satisfacții.

Gemeni

Lucrezi mult  în culise și ții unele lucruri secrete, ceea ce pare cea mai înțeleaptă strategie deocamdată. S-ar putea să descoperiți un obstacol, o întârziere sau pur și simplu simțiți că nu sunteți încă pregătit pentru ca totul să iasă la iveală. Există o nevoie reală de a vă simplifica existent, pentru a evita un stres nejustificat.

Rac

Te simți foarte apropiat de un prieten astăzi. Comunicarea este caldă și pozitivă, plăcută și utilă. Saturn retrograd aduce unele încetiniri, întârzieri sau reveniri la chestiuni legate de educație sau călătorii. Nu este momentul să luăm decizii în grabă!

Leu

Oamenii tind să apeleze la tine pentru sprijin sau sfaturi acum. S-ar putea să legi o relație importantă, plină de satisfacții, cu cineva spre care te îndeamnă inima. Anumite conversații și conexiuni merită atenția ta deplină. Astăzi,  Saturn te încurajează să încetinești și să te gândești la prioritățile tale.

Fecioară

O persoană specială te-ar putea inspira să găsești mai mult sens în activitățile tale. De asemenea, poate exista mai multă claritate în viața ta privată. Saturn retrograd vă amintește de munca pe care trebuie să o faceți pentru a vă stabiliza zonele critice ale vieții, în special relațiile și timpul liber. Astăzi ne-am putea simți dezamăgiți sau dezorientați temporar, deoarece nu suntem obișnuiți cu această energie grea.

Balanță

Saturn devine retrograd și pot exista încetiniri și întârzieri  în treburile zilnice, muncă sau sănătate în lunile următoare. Până pe 4 noiembrie, puteți reevalua angajamentele față de anumite programe, proiecte sau locul de muncă.  În timp ce această schimbare are loc, fiți atenți la erori. Pot exista relații tensionate, dar asta se întâmplă doar pentru moment.

Scorpion

Perspectiva ta asupra romantismului și creativității poate suferi o schimbare. Lunile următoare sunt potrivite pentru reevaluarea, consolidarea și, probabil, reconstruirea eforturilor legate de căutarea plăcerii, dragostea, interesele personale și expresia creativă. De asemenea, astăzi, s-ar putea să ți se pară plăcut să vorbești cu cineva special, să petreci timp cu ceilalți și să înveți lucruri noi.

Săgetător

Cu Saturn retrograd de astăzi până pe 4 noiembrie, chestiunile interne și finanțele devin prioritare. Scopul să simplificați și să lucrați la proiectele deja în desfășurare, astfel încât să vă puteți trage sufletul. Este timpul să vă examinați intențiile și așteptările. Astăzi, intuiția ta, un sentiment sau o revelație te pot motiva să te ocupi de o problemă de sănătate sau de muncă.

Capricorn

Saturn, conducătorul tău, intră în retrogradare astăzi. În timpul acestui ciclu care durează până pe 4 noiembrie, ați putea lua în considerare revizuirea unor proiecte și angajamente. Scade motivația pentru învățare, comunicare și socializare. Găsiți modalități de a vă reconecta cu prioritățile dumneavoastră, ceea ce vă va ajuta să reveniți mai repede pe drumul cel bun.

Vărsător

Sunteți în formă excelentă pentru a vă concentra astăzi asupra resurselor și problemelor de familie. Te simți binecuvântat, ceea ce te motivează să faci îmbunătățiri suplimentare. Cu toate acestea, Saturn devine retrograd astăzi, iar energia lui îngreunează puțin lucrurile. În lunile următoare, vă concentrați pe  finanțe, afaceri, securitate, stima de sine, resurse și nivel de confort.

Pești

Îți este mai ușor decât de obicei să te retragi în lumea ta interioară astăzi. De asemenea, sunteți în formă pentru a clarifica o relație sau o problemă ce vă apasă. Saturn retrograd face ca percepția ta asupra responsabilităților  să se modifice. Cel mai bine este să vă bazați pe voi înșivă și să vă puneți viața în ordine. Moderația ajută acum!

 

×