x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 17 noiembrie 2022. Taurii trebuie să-și găsească echilibrul. Racii au probleme de comunicare

Horoscop zilnic, 17 noiembrie 2022. Taurii trebuie să-și găsească echilibrul. Racii au probleme de comunicare

16 Noi 2022   •   11:11
Horoscop zilnic, 17 noiembrie 2022. Taurii trebuie să-și găsească echilibrul. Racii au probleme de comunicare
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop 17 noiembrie 2022. Berbecii trebuie să delege lucrurile, Gemenii să-și analizeze acțiunile, Leii și Vărsătorii să fie atenți la detalii, Fecioarele își aleg direcția, Balanțele au uitat unele lucruri, Scorpionii au nevoie de organizare, Săgetătorii gândesc rapid, Capricornii și Peștii vor să stea singur.

Berbec

Rolul tău astăzi este de a remedia lacunele de comunicare. Fii conștient de detaliile care trebuie făcute, dar nu trebuie să le faci pe toate singur. Acesta este un moment bun pentru a delega responsabilitatea. 

Taur

Calmează-te și organizează-te înainte de a-ți răspândi ideile altora. Acest lucru este valabil, mai ales când vine vorba de dragoste. De îndată ce apare acest subiect, te încordezi și izbucnești nepotrivit. Găsește-ți centrul de echilibru, la propriu și la figurat, înainte de a continua. 

Gemeni

Ai atins un moment culminant al anului în dragoste. Acesta este momentul în care visul tău se materializează, în sfârșit, sau îți dai seama că toate eforturile tale s-au transformat în eșecuri. Totul depinde de modul în care ți-ai jucat cărțile în ultimele luni. Acesta este unul dintre acele momente de socoteală când te confrunți cu realitatea. 

Rac

Emoțiile tale sunt solide și te simți bine. În același timp, îți este greu să-ți exprimi adevăratele sentimente în modul în care ai vrea, mai ales când vine vorba de dragoste. Poate că ai atât de multe gânduri încât nu știi cum să le rezolvi sau pe care să le dezvălui și pe care să le ții ascunse.

Leu

Problemele de dragoste ar trebui să meargă bine, dar încearcă să nu exagerezi. Ai grijă să nu te lași atât de prins în fantezia romantismului încât nu reușești să ai grijă de detalii. Astăzi este o zi bună pentru a obține fundația solidă înainte de a începe să construiești. Dacă ai început deja să construiești, poate trebuie să dai înapoi și să iei în considerare zonele în care ar putea fi necesare niște grinzi de sprijin suplimentare.

Horoscop zilnic, 17 noiembrie 2022

Fecioară

Aceasta este una dintre acele zile în care drumul se bifurcă în mai multe direcții și trebuie să te decizi ce direcție alegi. Acest lucru nu este greu. Doar mergi pe cel mainatural. Amintește-ți că orice alegere pe care o faci va fi cea potrivită.

Balanță

Ai uitat unele detalii privind o călătorie. Ceilalți îți pun întrebări și nu i toate răspunsurile. Acest lucru este valabil mai ales când vine vorba de chestiuni de dragoste.

Scorpion

Persoana care este cea mai organizată și mai stabilă va câștiga cursa, așa că fii tu aceea. Fii atent, totuși. Alți oameni ar putea încerca să-ți distragă atenția de la munca ta. Este posibil să fii în mijlocul unui proiect important și să decizi să iei o pauză. Telefonul sună și dintr-o dată ești prins fără scăpare. Pauza care sperai că nu va dura mai mult de cinci minute s-a transformat într-o mare întrerupere.

Săgetător

Creierul tău este rutat la viteză maximă. Oricine altcineva ar fi amețit încercând să proceseze chiar și o fracțiune din lucrurile care ți se filtrează prin cap într-o singură zi. Cheia pentru tine este să nu rostești fiecare gând cu voce tare, ci să-ți păstrezi procesarea internă. Oamenii vor să audă decizia ta finală, nu procesul prin care treci pentru a ajunge la ea. Vei economisi mult timp tuturor.

Capricorn

S-ar putea să ai dificultăți în relaționarea cu oamenii în situații sociale,. Poate că ești frustrat să auzi mereu aceleași conversații superficiale. În timp ce trebuie să te amesteci cu diferiți oameni, tu te poți gândi doar la cât de frumos ar fi dacă ai putea fi singur în fața televizorului. Cel mai bun plan al tău este să eviți situațiile de care știi că nu îți plac. Nu are sens să te torturezi.

Vărsător

Probabil că lucrurile au mers bine în dragoste. Vei descoperi că s-a îmbunătățit comunicarea, iar converesația plină de spirit este revigorantă și educativă. Astăzi s-ar putea să existe un semnal pe radar. Este posibil să fi fost atât de prins de părțile bune, încât nu ai reușit să ai grijă de detalii și să faci munca efectivă necesară pentru ca lucrurile să meargă fără probleme.

Pești

S-ar putea să te simți bine din punct de vedere emoțional dar, din păcate, oamenii din jurul tău nu par să împărtășească acest sentiment. Primul tău instinct poate fi să te sacrifici pentru le ușura drumul. Amintiți-vă că ceilalți trebuie să învețe cum să facă lucrurile pe cont propriu. Dacă cineva este într-o dispoziție proastă, lasă-l să fie într-o dispoziție proastă. S-ar putea să-ți petreci ziua singur.

×