x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 17 septembrie 2021. Taurii vor să se căsătorească. Racii au parte de schimbări

Horoscop zilnic, 17 septembrie 2021. Taurii vor să se căsătorească. Racii au parte de schimbări

16 Sep 2021   •   12:17
Horoscop zilnic, 17 septembrie 2021. Taurii vor să se căsătorească. Racii au parte de schimbări
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Vei fi cel mai fericit stai departe de ochii curioși. Nu ai chef să fii prietenos sau să participi la bârfe. Porți aceleași conversații cu aceiași oameni de ceva timp și te simți plictisit, așa că petrece timp singur azi, dacă poți.

Taur

Tocmai când credeai că lucrurile s-au rezolvat, viața ia o altă întorsătură. Vei primi informații care au un impact puternic asupra vieții tale. Vei avea ocazia să te muți într-un alt stat sau țară. Poate vei decide chiar să te căsătorești. Un lucru este clar. Viitorul tău pare promițător. 

Gemeni

Ar trebui să te simți optimist astăzi, să ai încredere în capacitatea ta de a realiza orice îți propui. Dacă depui eforturi să-ți îndeplinești un obiectiv, astăzi vei face un pas înainte. 

Rac

Așteaptă-te la niște schimbări mari. Toată munca grea pe care a depus-o pentru a-ți dezvolta încrederea va avea rezultate. Mai mult decât atât, pasiunea ta este mare, așa că petrece-ți timp cu partenerul. Planificați o seară romantică, deschideți o sticlă de vin și sărbătoriți!

Leu

Nu reacționa prea mult azi. Bioritmul tău este scăzut. De fapt, este posibil să te simți depășit. Nu are rost să încerci să menții un ton vesel. Oamenii vor vedea prin fața ta. Așa că mai bine desfășoară activități singur.

Fecioară

Un proiect pe termen lung ajunge la o concluzie pozitivă, care poate avea un impact serios asupra finanțelor tale. Ți-ai vândut manuscrisul către un editor sau ai încheiat cu succes un proiect care îți este drag. Acest succes ar trebui să-ți ofere încrederea de care ai nevoie. Nu uita să-ți faci timp să sărbătorești!

Balanță

Schimbarea este bună, dar poate fi înfricoșătoare când vine brusc. Asta simți astăzi când cineva anunță o schimbare majoră fără avertisment. Nu ești sigur cum să reacționeziși nu ai nici o idee despre cum te va afecta. Tot ce poți face acum este să aștepți. Încearcă să nu intri în panică. În cele din urmă, vei vedea că aceste schimbări îți vor aduce beneficii.

Scorpion

Ești dornic de informații despre un anumit subiect și vei depune toate eforturile pentru a le obține. Înainte de a merge la bibliotecă, de ce să nu încercați o căutare online? S-ar putea să găsești tot ce aveți nevoie fără să de deplasezi. Însă căutarea ta ar putea necesita accesul la sursa primară, deci călătoria va fi necesară, până la urmă.

Săgetător

S-ar putea să primești bani dintr-o sursă neașteptată. Poate că un unchi a murit și a amintit de tine în testamentul său sau a ajuns la final un vechi acord legal. Indiferent de sursă, veniturile suplimentare sunt binevenite acum. Visele tale anu sunt legate de această creștere financiară, dar sunt conectate.

Capricorn

Veți avea o perspectivă nouă despre o persoană importantă din viața ta, iar relația în care te afli va căpăta o întorsătură nouă. Simți că acum îți cunoști complet partenerul iar asta va avea efecte pozitive și asupra finanțelor tale.

Vărsător

Îți este greu să te ridici din pat și să mergi la serviciu. A sosit momentul să cauți un alt loc de muncă.  Probabil că nu este ceva ce poți face acum dar răsfață-te. Găsește ceva care să te bucure și să coste puțin.

Pești

Povestea este în aer și trebuie să respiri mult din ea astăzi. Sângele tău clocotește, pasiunea ta crește și o cină romantică pentru doi este în cărți. Ve vrea să-ți cumperi haine, dar este mai bine să te gândești că ceea ce vrei cu adevărat nu vine într-o cutie, așa că de ce să-ți cheltui banii?

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic