x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 18 august 2021. Gemenii își fac prieteni noi. Balanțele au energie

Horoscop zilnic, 18 august 2021. Gemenii își fac prieteni noi. Balanțele au energie

17 Aug 2021   •   11:53
Horoscop zilnic, 18 august 2021. Gemenii își fac prieteni noi. Balanțele au energie
Sursa foto: Hepta

Berbec

Astăzi veți avea precizia unui bancher. Vei verifica din nou totul, de la cheltuieli, investiții și până la banii de buzunar ai copiilor tăi, ca să nu mai vorbim de cât ai plătit pentru restituirea împrumuturilor. Continua! Acum este momentul să o faci. 

Taur

Te întrebi dacă alți oameni sunt atrași de tine? Dacă vrei să te liniștești, te poți lucra de aspectul tău exterior. Vei vrea să schimbi ceva, dar nu trebuie să exagerezi.

Gemeni

Cauți noi obiective în cariera și viața ta personală. Astăzi veți avea ocazia să-ți împărtășești ideile cu oameni noi. Dacă poți stabilește întâlniri regulate cu ei. Acesta ar putea fi noul tău grup pentru brainstorming. Aceste noi prietenii ar putea fi foarte productive pentru împlinirea ta personală.

Rac

Va fi o zi minunată pentru tine. Copiii, nepoții sau frații tăi pot avea multă energie. Depinde de tine să ai grijă de ei. Este rândul tău să planifici lucrurile din familie dar nu vei avea probleme.

Leu

O zi minunată ne așteaptă. Viața îți oferă mai mult spațiu și libertate în acest moment. Profită de asta pentru a-ți exprima creativitatea. Este momentul perfect pentru a te înscrie la unele cursuri de artă sau pentru a începe să-ți exprimi talentul.

Fecioară

Te simți ca într-un joc video și pe cale să fii mâncat de un monstru? Ar trebui să încerci un joc nou dar evitând stresul. Fie că acest lucru se referă la cariera sau la viața personală, trebuie să găsești un teritoriu neutru unde să te relaxezi. 

Balanță

După câteva zile mai lente, astăzi îți va reveni energia. Instinctele tale vor fi excelente și te vor atrage către oamenii care te pot ajuta. Ar putea fi o zi excelentă pentru a scrie rapoarte.

Scorpion

Dacă ai întâmpinat rezistență la unele dintre proiectele tale, probabil că ar trebui să le abandonezi. Poți să faci altceva. Voiai să avansezi în carieră. Mai vrei? Gandeste-te la asta.

Săgetător

Fii atent la ce mănânci. Alege fructele. Ceea ce faci pentru corpul tău îți va aduce beneficii mari într-o săptămână sau două. Și este timpul să dormi mai mult.

Capricorn

Ce zi perfectă pentru a merge la un centru spa, la un masaj sau la saună. Ai acumulat multă tensiune și stres în ultima vreme și este posibil să fi fost greu să te liniștești. Acum relaxeaeză-te și nu te gândi la nimic. 

Vărsător

Dacă ai ezitat să urmezi o dietă, acum este timpul să începi. Stai departe de alimentele bogate în grăsimi. Nu bea prea mult alcool ș evită ciocolata.

Pești

Dacă ești nemulțumit de banii pe care îi câștigi, acum este momentul să faci ceva în acest sens. Ești sigur că faci tot ce poți pentru a-ți spori veniturile? Poate că de ceva timp vrei să-ți schimbi locul de muncă dar ceva te împiedică. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic